היום הצלחתי mr.nice guy...

סליחה../images/Emo46.gif????

יש לך בעיות עם משהו?? לך לך יא חרה מטומטם מזו'תומרת משחקת אותה פריקית?? אני אדבר איך שבא לי יא פאקינג שיט!!! ומה הבעיה עם השם שלי? אם יש פה מישהו אידיוט אם כינוי מפגר זה אתה!!!

*מפהקת*

אם אתה חושב שהקללות שלך מענינות אותי אז אתה תועה יא איזה מיסכן כל כך משעמם לך שאתה בא לריב איתי תעמין לי לא מישתלם בחיי אתה מקלל כמו איזה תינוק בגיל4 שנעלב ומחזיר לי טוב עזוב לא לרמה שלי לריב עם תינוקות כמוך דינוזאור סגול? מיצטערת לא מכירה את זה טוב נו זה בטח מה שאתה צופה בו

alonbb

New member
"הילדים הדבילים האלה"?

אתה התחלת עם ה"יא אידיוט" ו"הילדים הדבילים" לא?....ממש לא בא לי לריב איתך ורק בשביל הפרנציפ - תחזור לפורום נירוונה\מטאליקה\פפריקה\פריקים חריגים וכולה..

LucidGuess

New member
אם כך נראה לי שהוא פשוט התבלבל.....

כל השירשור הזה התחיל בהודעה שמדברת על השיטה של "Mr. nice guy" ולכן קשה לי להאמין שהוא ישאל כאן על נושא שבכלל לא קשור לשירשור, נראה לי שהוא פשוט התבלבל כי השמות באמת דומים... Lucid

הטמטום חוגג../images/Emo6.gif

אתה זה שלא הבנתה מה אמרתי טוב אני אנסה להסביר לך לאט וברור בתקווה שתיקלוט אני מיתקוונת שאני לא מבינה למה אתה סתם בא לריב איתי בגלל שאתה התחלתה וסתם אמרתה לי שאני אידיוטית כמו איזה מישהו מתוסכל ואז אגבתי לך עד כאן מובן? יופי ומה אני יגיד איזה ירידה ילד בגיל 6 יודע לקלל יותר טוב ואני מציעה לך להוציא את התיסכול שלך במקום אחר ליפני שאתה בא לכאן ועושה מעצמך צחוק

ליקרוא לי אידיוטית זה לא מעליב?

טוב אולי זה לא כזאת קללה אבל זה אכן מילת גנאי וזה מעצבן
הרי לא עשיתי לך כלום ואתה סתם בא וקורא לי אידיוטית ומה אני יעשה יש לי פה ושם שגיאות אבל זה לא אומר שאני דיסלקטית!

boolbulita

New member
היום הצלחתי mr.nice guy...

אחלה שיטה....טובה לאללה פעם ראשונה וכבר הצלחתי....אבל האמת נראה כאילו שהשיטה לא עזרה.....שסתם בלי קשר היה לי חלום...זה נראה לי מרוב שחשבתי על זה שהולך להיות לי חלום....יש כאן מדריך למישהו..?... אני לא מתעסק בזה הרבה בחלומות אני רק שואל כמה אנשים, אם בכלל יש לי כח.... זהההה הככללל ...

LucidGuess

New member
שיטה שמבוססת על זה - כדאי לנסות!

השיטה הזאת באמת נשמעת מאד יעילה, ידוע שבשלבים האחרונים ממש לפני ההרדמות המוח קולט בצורה הרבה יותר טובה כל מיני סגמנטציות או איך שקוראים לזה... קראתי באיזה מקום באינטרנט שאם חוזרים בשלב הזה על משהו הרבה פעמים אז ניקלט חזק בראש וחוזר ומהדהד בראש שוב ושוב לאורך כל השינה... לכן אם פועלים לפי השיטה הזאת ועד שנירדמים עושים שוב ושוב ושוב בדיקות מציאות ממש עד ההרדמות אז יש סיכוי טוב מאד ליזכור לעשות את הפעולה הזאת גם בחלומות שיבואו בהמשך הלילה. רעיון מאד נחמד ופשוט על אותו עיקרון שחשבתי עליו הוא זה - קונים בכמה שקלים כרטיס ברכה מנגן וגוזרים ממנו את חתיכת הקרטון הקטנה עם המנגנון שמנגן, מכופפים את לשונית הברזל כלפי מעלה ככה שהיא לא תיצור מגע עם המישטח למטה כדי שהיא תשמש ככפתור לחיצה ( אם היא נוגעת למטה זה משמיע את המנגינה ). עכשיו כשהולכים לישון מחזיקים את חתיכת הקרטון הזאת היד, וכל פעם שרוצים לעשות בדיקת מציאות נותנים לחיצה קצרה על הלשונית הקפיצית הזאת, אם אתם ערים תישמעו ציפצוף קצר וזה אומר שאתם עוד ערים, אם לוחצים והתגובה שונה יש סיכוי גבוה מאד שאתם כבר חולמים
זו דרך מאד נוחה לעשות את השיטה של Mr. nice guy כי לא צריך אפילו ליפתוח אם העיניים ולהסתכל על איזה שעון, פשוט לוחצים על הלשונית ומקשיבים. זה גם מצויין למי שמנסה ווילד כדי לדעת אם אתה כבר בחלום או עדיין ער במיטה. נו מה דעתכם? לילה צלול
Lucid

alonbb

New member
מצטער אבל עדין לא הבנתי

מה הפירוש של מיסטר פלאי גיי הזה!! לא היתי בפורום בתקופה שהעלו את זה אז בבקשה הסבר מעמיק

alonbb

New member
אני אנסה לשאול את זה מחדש

בתקווה ואקבל תשובה ואנשים לא יסטו לכיוון אחר אני מעוניין מאוד לדעת מה הפירוש של "פלאי גיא" זה דרך חדשה לחלום חלומות צלולים? בבקשה אני רוצה לקבל תשובה.. ואנא מכם, אל קללו ותורידו מהרמה של הפורום.

למעלה