היום הצלחתי הילפליפ (תודה עידו)

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
היום הצלחתי הילפליפ (תודה עידו)

היום פעם ראשונה שהצלחתי הילפליפ. לדעתי זה יותר יפה מקיקפליפ...

פיצוץ

New member
לכל אלה עם ההיל פליפ

מה אתם גמורים? עלק הייל פליפ יותר יפה מפליפ אתה הומו!!!!!!!!! גדולל

TIS

New member
הומו עשה אותך

דבר ראשון, זה הילפליפ. לא היילפליפ. מה אתה נאצי? הייל היטלר!!! הייל פליפ!!! דבר שני, זה עניין של טעם וזה שאתה לא מבין את זה מראה כמה אתה מאותגר שכלית. אז פעם הבאה אל תתווכח עם אנשים על עניינים של טעם אישי כי מהוויכוחים האלה לא יוצא כלום.

פיצוץ

New member
פפפחחח

אני יגיד בפורום הזה מה שאני רוצה יהומו מסריח היל פליפ כבר התרגיל הזה יצא לי מהתחת תרגל לפליפ!!!

TIS

New member
אף פעם לא שמעתי

על תרגיל שהשם שלו הוא פשוט פליפ. זה תמיד בא עם עוד משהו. 360 פליפ, לייזרפליפ. תמיד!! ומה הקטע שאתה מקלל? אתה לא מכיר אותי ואני לא מכיר אותך וממש אין לי סיבה לריב פה עם חבר´ה בפורום. אז עשה טובה תפסיק לקלל. אנחנו יודעים שאתה תותח עולם שמביא קספר לקספר לדארקסלייד ל360 פליפ לקספר לקספר וזה שאין לך ספונסרים זה רק כי הממשלה הטילה עליך סיווג בטחוני כי אתה הנשק הסודי של ישראל. אבל מה לעשות? לא כולם כמוך. יש חלק שהתחילו לסוע על סקט לא מגיל 3 אלא מגיל 13 והם לא מתקדמים בקצב מהיר כמו שלך. אז אם אין לך משהו להגיד - סתום ת´פה!!! פעם שמעתי משפט שמתאים לך בדיוק: טוב שתשתוק ושיחשבו שאתה טיפש משתתחיל לדבר ותוכיח שאתה כזה. ואם בהודעה הבאה שלך אין לך משהו טוב לכתוב חוץ מקללות אזתעשה לי ולשאר הפורום טובה ואל תכתוב אותה כי אם תשאל תראה שכולם פה היו מעדיפים להעיף את מי שמקלל.

פיצוץ

New member
כנס....

קודם כל אחלה הודעה השקעת בה הרבה מאמצים ואחי אני לא נוסע מגיל 3 בכלל ?איך הגעת לזה אני פשוט נוסע ונהנה

TIS

New member
כולם נוסעים בשביל להנות

אף אחד לא מכריח מישהו לסוע על סקט... ודור - תודה על התמיכה

למעלה