היום הייתי יכול לקנות את

היום הייתי יכול לקנות את ../images/Emo108.gif

ג'ייסון X בדיוידידי העטיפה היתה כלכך יפה ומושכת "מיי פרשס!!!" אבל בגלל ההמלצות שלכם לא קניתי בסוף... זה היה הדבר הנכון לעשות? האם ג'ייסון X הוא עד כדי כך נורא? (כי העטיפה שלו היתה כל כך יפה מהפנטת ושייני)...

וסיינס../images/Emo70.gif|עבמ|../images/Emo108.gif../images/Emo58.gif

OMG לדעתי הסרט טיטיפונת נמרח אבל עשוי בצורה מהממת והסוף דווקא ממש מפתיע כלומר שמגלים שהם לא הזו ושבאמת חייזרים פלשו זה היה וואו! ותנועות מצלמה מדהימות ומשכנעות! ואיך שהראו חלליות מעל לירושלים^_^ סרט שולט
כמו החוש השישי, שמלן הוא במאי די טוב בסרטי מתח ואימה (ודרך אדב החוש השישי וסיינס לאיזה קטגוריה הם שייכים ? לסרטי מתח או לסרטי אימה?)

D i l D o

New member
אמממממ ג'ייסון X - זה לא סרט בכלל!

גם בשבילי, כמו בשביל אור, הוא לא קיים בכלל! לא היה ולא נברא! הסרט הזה כ"כ מגוחך שזה עושה בחילה, הרעיון של הסרט, העלילה, המשחק הכל שם כ"כ מגוחך, פלצני ומטומטם שזה פשוט מדהים! אם היו עושים מצעד על הסרטים הגרועים של כל הזמנים הוא היה לוקח מקום ראשון!!! למי שסקרן, מקום שני היה מקבל הסרט "השעות"! (כ"כ פעם שאתם שומעים את השם הזה תרוצו לצד השני הכי מהר שאתם יכולים!)

europe1990

New member
בזה שלעטיפה של הסרט- מרשימה

אתה צודק בהחלט, אבל הסרט (סליחה זה אפילו לא נחשב כסרט) גרוע ביותר, אחת העלילות הדפוקות שראיתי, והניסיון לגרוף עוד כמה דולרים פשוט מטומטם לחלוטין!.... פשוט אידיוטי ופלצני, בהחלט אחד הסרטים הגרועים שראיתי. ועידו השעות-לברוח לצד השני-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הסרט השלישי בגרועים ביותר- הוא: ספיס גירלז- אולהים הטימטום-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

europe1990

New member
SIGNS

סרט פשוט מדהים, ומעולה, אהבתי אותו!!!, משחק מצוין של מל גיבסון וחוקאין! מה שלא אהבתי בסרט (אמרתי את זה כבר כמה פעמים בעבר) שעשו את הפלישה של החיזרים "כלל עולמית", אם היו עושים את הפלישה רק בחווה של הכומר- זה היה יותר טוב. וגם אם היו עושים את החיזרים פחות "חשופים"-הכוונה שלא היו מראים אותם בכלל, היה יכול להיווצר סרט מותח יותר ומסקרן עוד יותר.. אבל סרא בהחלט נהדר, פשוט מעולה, חובה למי שלא ראה!!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifלא אהבתי את ג'ייסון X ...

סתם סרט...
בעאכס אל תזכירו לי את סיינס, אין לנו כבלים דיגיטלי ושירו אותו שם לא מזמן...: /

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifנו אור...

עוד לא זיהית את השיר מהחתימה החדשה שלי?!?!? בושההההההההההההההההההההההההההההה...

europe1990

New member
מה מה מה??- בטח שאני מכיר

זה של SCORPIONS השיר נקרא: here in my heart האלבום: MOMENT OF GLORY שדרך אגב יש לי אותו

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאיזה כיף...

נו עכשיו נשאר לך רק לשלוח לי אותו...
וואי היום אחרי חודשים כמעט שמעתי את Send Me En Angel - בין השירים הכי יפיםםםםםםםם שלהם...

europe1990

New member
כן זה שיר נחמד ביותר-אבל יש

להם טובים יותר, אני במיוחד אוהב את האלבום "העורב הבודד" -(בעברית זה לא נשמע משהו)- זה האלבום שהם עשו ביחד עם מייקל שנקר -(רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז)

europe1990

New member
אממממ

זה האלבום שעשו ביחד עם מייקל (רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז) דרך אגב עוד מעט יוצא לסקורפ' אלבום חדש......

europe1990

New member
נחמד לתקן אנשים שהם עושים שגיאות

EN=AN חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה