היום היה יום טוב

היום היה יום טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo188.gif

אחרי שבקושי ישנתי בלילה בנסיון לראות איזה פתית שלג אחד אמא שלי העירה אותי ב9 בבוקר ואמרה שחבר של המשפחה הזמין אותנו לטיול ג´יפים(רק עם שני ג´יפים) בקיצור ירדנו לאזור מצדה וחתכנו לשטח קצת לפני כפר נוקדים,נסענו וראינו בדרך הרבה נחלים קטנטנים זורמים בשקט עד שהגענו למקום מלה בצוקים ענקיים והזרימה התחילה להיות חזקה יותר ובאותו מקום ראינו שני מפלים גדולים אך לא זורמים בעוצמה חזקה כל כך,התחיל לרדת גשם וחזרנו לאוטו והמשכנו ליסוע לכיוון עוד מקום מדהים ביופיו ומפוצץ במים פשוט זרימה לא נורמלית וצוקים בגובה עצום כמובן שצילמתי הרבה והיינו שם די הרבה זמן ואז המשכנו לכיוון נחל יעלים שבדרך פגשנו כמה ערדניקים שגם החליטו ליסוע ושאלנו אותם עם כדי בכלל ליסוע לשם או שזה מיותר,הם אמרו שנחליט בעצמנו ורמזו שכדי מאוד ליסוע לשם,נסענו בדרך דרך הרבה פלגי מים שזרמו יפה מאוד ואז הגענו לצוק ענק! שם ראיתי את המפל של נחל יעלים דבר פשוט גבוהה יפה ומפוצץ במים,הוא גם אחד המפלים הכי גבוהים בארץ(140 מ´!!!) ואחרי שהצתלמתי גם שם חזרנו הביתה שליקרת ערד התחיל עוד פעם מבול מטורף שנפסק ברגע שיצאנו מהאוטו,אני מחר מפתח את התמונות ויסרוק אותם מהר ככל האפשר לפורום תצפו להרבה!!!

לא זכרתי לספר שגם בהרי ירדן

שממול ערד היה תמיד ערפל כבר ועד שהיה אפשר לראות את הפסקות היה שם שלג על הפסגות הגבוהות!!!
חוויה מדהימה וזה רק ב"חצר האחורית" שלי,אני הולך לעשות לשם הרבה טיולים החורף ולהביא תמונות במצלמה דיגיטלית(של דוד שלי סוף סוף אני יצלם ויעביר ישר למחשב)

קובי00

New member
ראיתי את הרי מואב מביתי וניסיתי לרא

לראות דרך משקפת אם יש שם שלג אבל ראשי ההרים היו בערפל אז לא ראיתי......

למעלה