היום החלטתי

היום החלטתי

וכבר התחלתי לייסם החלטה שאני מתבשלת בה כבר די מזמן.בעוד חודש וחצי אנחנו שוב עוברות דירה.אורזות שוב את כל הארגזים ועוזבות את מרכז הארץ לצפון הרחוק בתקווה לחיים פשוטים יותר ויקרים פחות.תחושת כישלון מאוד חזקה מלווה את ההחלטה הזאת,ההחלטה להרחיק את הילדה מאביה,ולהתרחק מהמשפחה שלי. חשבתי שאני סופרמן,שאני יכולה הכל,שאני אסתדר ושכל העולם קטן עליי.אבל המציאות שוב טפחה לי בפנים.המינוס הגואה והחובות הלא נגמרים,ההוצאות,החשבונות,הלחץ...כל אלו מלווים בתחושת כישלון מרגיזה שלא נותנת מנוחה.לא משנה מה אני עושה,לאיזה כיוון ובאיזה עוצמה,לא מצליחה לסגור את הבור שמעמיק ומעמיק ומעמיק. מיס קוקי מודה,העיר הגדולה גדולה עליי מידיי.ב1 במאי המשאית מגיעה ואנחנו עוזבות.הכיוון צפונה.לדרך חדשה. אז אם אפשר איזה חיבוק קטן מלווה באיחולי דרך צלחה ואולי איזו פליטה קטנה של"יהיה בסדר"או"הכל לטובה". אם ראש קצת מושפל ותקווה קטנה חדשה שמבצבצת מיס קוקי מנסה לבנות עתיד טוב יותר,להתחיל מחדש במקום זול יותר,ירוק יותר,שקט יותר.מסתבר שגם אני לא סופרמן...

רות 2

New member
ומה עם הפריפריות מסביב לעירך??.

בטח יש עוד מציאות ?....

אין מצב

מה שאני יכולה להרשות לעצמי פה רחוק מאוד מליהיות התנאים המינימאלים שהייתי רוצה לביתי וגם לי,דירת חדר וחצי בשכונת מצוקה זה המקסימום נוכח שכר המינימום שאני מרוויחה ועשרות אלפי השקלים שאני סוחבת לחובתי בחשבון הבנק. לא זה מה שאני רוצה בשבילה.

d a n i e l s 5

New member
את כן סופרוומן...

כי לקחת החלטה , לנסות לבנות עתיד טוב יותר לך ולבת שלך. מבינה שההחלטה לא היתה פשוטה וברגע שלקחת אותה, אין לך שום סיבה להשפיל ראש נהפוך הוא ! צאי לדרך חדשה...יהיה בסדר...הכל לטובה.....ובעיקר שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!!!!!!

כתושבת הצפון קוקי

אני בטוחה שיהיה לכן פה טוב... אני את הצפון לא עוזבת תמורת שום שבעולם. המעבר אמנם לא קל... מקום חדש, אנשים חדשים, בית חדש.. התאקלמות...ולמרות כל זאת - החיים פה הרבה יותר שקטים, נוחים, זולים, ירוקים ונינוחים. אז יאללה
ברוכה הבאה... ואת יודעת.. אנחנו כאן... בכל מצב וללא תנאי.

../images/Emo127.gifבהצלחה

את כאן סופרוומן... את וכל אישה שמתמודדת לבד עם גידול ילדים ועם הנטל כלכלי . בכל מקרה מההכרות הקצרה שלי עם הפורום אני יודעת שיש בצפון אנשים טובים - חברי פורום נהדרים ותומכים
מאחלת לך
בדרכך החדשה הרימי ראש וכנסי ברגל ימין ל-
החדש

סמדר34

New member
את יודעת

שלהחלטה כזו דרוש המון אומץ
אז כל הכבוד לך על השינוי שהחלטת עליו אני מאמינה שבמקום חדש תתחילו שתיכן גם חיים טובים יותר קחי הרבה אוויר, בעצם האוויר של העיר הגדולה לא מי יודע מה
, עדיף שתנשמי אותו בצפון ותמלאי את עצמך בהרבה אמונה שהשינוי הזה הוא רק לטובה

רחלי228

New member
אני (ואיני בטוחה שעוד כמוני)

מהצפון, ייתנו לך "נחיתה רכה"....ברוכה הבאה... לא נביאה ולא יודעת מה יהיה...אבל אין מצב שתהיי לבד בכל מקרה...

../images/Emo24.gif כאן בשבילך

בהצלחה המון בהצלחה כאן בשבילך לתפוס אותך בנחיתה
רק תגיעי.

לא כישלון../images/Emo39.gif

תיקון מסלול, זה הכל...
אל תקחי פרמטרים חומריים למדידת הצלחה או כישלון.

m i n i m a u s

New member
בואי ,עושים כאן כיף , כדאי לך..

אנחנו כאן , ונקבל אותך בזרועות פתוחות. שיהיה רק בהצלחה ..

למעלה