היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo96.gif

היום בשעה 13:00 תתארח בפורום להיות הורים נורית אטנר הנמצאת במסע רוחני ארוך, במהלכו היא למדה ועדיין לומדת נושאים שונים הקשורים במיסטיקה ובמודעות עצמית. נורית תענה על שאלותיכם בכל הקשור לרוחניות ולמיסטיקה
בשעה 20:30 יגיע הרצל כחלון, המטפל המשפחתי מזמן הורים להתארח בפורום הורים לילדים ביסודי שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=310&msgid=53688887
אילנה ויבל, יועצת ארגונית ומאמנת אישית, תתארח בפורום עבודה ועסקים מהבית הערב ב-20:00 ותענה לשאלות הגולשים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=33048
הערב, מיד לאחר סיום התוכנית "סוף הדרך 2", יתארחו המודחים הטריים בבלוג TV. ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו להעלות שאלות בפורום.

נצל"ש

אני הולכת להופעה של שלמההההההה!!!!!!!!!!! זה לא ממש ברור מתי !!!!!!!!!!!!!!! יא יא יא יא (טוב מה אתם מצפים ממני?!) :):):):):):)

ועוד משהו.

מחר, אני הולכת לטיול שלושה ימים...!!!! אז אני אתן לכם חופש
אני לא אציק לכם יותר, חופית (
)

טלולו

New member
חזרתי עכשיו מטיול שנתי מהגליל

המערבי...רגע, איפה טילתם? אולי פגשתי אתכם?!?!?!? הייתי בטיול שנתי והיה מואי מואי מואי כייף...נהנתי הכי בעולם!!!

Hieros Gamos

New member
טיולים בגליל סאקס כשאתה גר בגליל

תחתון וכל שבוע שני בערך נוסע לטיול בגליל עם המשפחה
אבל כשלא זה נחמד חח איך היה טל?

Hieros Gamos

New member
סליחה, לא איך היה כי כבר ענית על זה

מה היה? חח כאילו היה לכם משו מיוחד? איפה ישנתם? לנו בשני טיולים אחרונים לגליל ורמה"ג (שנה שעברה והטיול השני לפני שנתיים) היה קיאקים בירדן חח ובאחת מהפעמים ישנו בחדרים ממש טובים עם כבלים ושטויות חחח ואני ושיר הכנו תה צמחים ושמנו אותו במקרר ואז אפחד לא רצה לשתות מזה כי הם פחדו שנרעיל את זה חיחי ואז היינו בהר בנטל ואכלנו מאפינס בקופי ענן... אאממ כן חח

טלולו

New member
היה מואי כייף, זה הטיול שנתי הכי

טוב שהיה לי!!! ישנו בבית קיי, ומפוצץ שם בדשא ואוכל נחמד וחדרים ממש נחמדים עם טלווזיה עם המון ערוצים...ואנשים הביאו גיטרות.... המסלולים היו נחמדים..ביום הראשון היה דיי משעמם אבל ביום השני עשינו את נחל כזיב...4 וחצי שעות של הליכה..היה כייף חוץ מהחצי שעה האחרונה כי זו רק עליה שממש קשה לעשות אותה..סיימתי את העליה הזו על 4 רגליים!! ואז הביאו לנו ארוחת צהרים- המבורגר ונקניקיות ולסיום אננס!!! בנחל כזיב בגשנו המון כיתות..וגם כיתות ז' ושחזרתי מהטיול ונכנסתי לפורום ראיתי שחופית אמרה שהיא נוסעת לגליל המערבי, והיא אמורה להיות בכיתה ז' כי היא בת 12 אז חשבתי שיש מצב שראיתי אותה בלי לדעת....
היה הכי כיף בעולם..... אההה...ובערב גם היה לנו דיסקו עם כל השכבה...והמורות רקדו איתנו והיה הכי מצחיק בעולם...המורה שלי לתנ"ך מתגלה כחיית מסיבות רצינית!..חחחח
ובטוח שיה עוד המון אבל אני לא אספר את הכול כי אני לא אסיים את זה בחיים... שיהיה לכולם יום טוב!!!! (אני בבית יש חופש אחרי הטיול
)

למעלה