היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo28.gif

בשעה 18:00, עומר בריגר מייעצת בעזרת רונים בפורום רונים. אתם מוזמנים להעלות בעיות ושאלות כבר עכשיו.
בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית "ביקור בית" יתארחו בפורום התוכנית פרופ' ישראל פוטסמן–מנהל מרפאת מטיילים, בשיבא תל-השומר וברק אפיק – מדריך טיולים אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם.
מורן גרוס, מהתכנית אהבה מעבר לפינה תתארח היום מיד לאחר הפרק היומי, בשעה 19:50 בשידור חי: http://www.tapuz.co.il/blogtv
עוד בבלוג TV: הלהקה, להקת הבית NOVA בפרק נוסף על החיים מאחורי הקלעים, ב 21:30. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652
תפוז אנשים בשיתוף עם ערוץ TCM, ערוץ הסרטים הקלאסיים של טרנר, מזמינים אתכם להשתתף בתחרות "הכפיל הישראלי של אלביס פרסלי". הזוכה יקבל 1000 ש"ח (בתוי קניה) ועוד הפתעות... לפרטים ולהשתתפות הקליקו.

MikeY fReAk

New member
כמה שאלות על ה"צור קשר" באתר..../images/Emo79.gif

ההודעה הזאת שכותבים זה מגיע למייל של אביתר? [יש לו כזה?
] כשכתוב "כתובת" הכוונה לבית שלי? שולחים דברים?
ומה בדיוק המשמעות אם אני מסכימה להירשם לרשימת התפוצה? שולחים במייל על הופעות ודברים כאלה? יום טוסט ותודה לעונים

Gingerbread

New member
לא בטוחה בתשובות.. אבל..

אני חושבת שלאביתר יש אימייל, ואם את שולחת לו משהו זה מגיע לשם
בקשר לכתובת- את אמורה למלא את הכתובת של הבית שלך.. אני אישית לא כתבתי..
נראלי שאם לא ממלאים אימייל אביתר עונה דרך הדואר (?) כן, רשימת תפוצה זה הודעות וחדשות ודברים כאלה
שעוד מישהו יענה, אני לא בטוחה בדברים שכתבתי

paper pieces

New member
מסכימה איתך :)

רק שאני חשבתי שכשכתוב כתובת הכוונה היא לאימייל.... מישהו קיבל הודעות על הופעות לאימייל? יום טוסט! :)

MikeY fReAk

New member
טנקס!../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

אם את שלחת בלי למלא כתובת אז נראה לי שגמאני לא אמלא..>< אגב.. הנה משהו שהכנתי מתוך השיעמום הקשה שעובר עלי בימים האלו..
נחשו את שם השיר^^ (לא כזה מסובך:|)

MikeY fReAk

New member
שימי לב שזה משהו שהוא אומר../images/Emo79.gif

והסיטואציה שהוא נמצא בה
.. וכעיקרון זה האנשים שישנים והמלון זה רמז:)

"יש לנו את כל הזמן"

נראה לי... השעון זה הזמן... "בתי מלון זולים" זה התמונה של המלון, הקולה אדומה אז "פרחים אדומים עומדים להיפתח"??? ולגבי הכדורגלן והעט אין לי מושג... העט גורם לי לחשוב על דיו אבל שום דבר אחר לא מתאים לי מלבד זה שאולי הכדורגלן אומר שזה מורט את העצבים והמלון אולי קשור למשפט הפרובלמטי של השיר... [נו, אתם יודעים "xxxxxxx xxxxxxx הזאת הנמוכה..." (למרות שזה לא הגיוני כי הם בזוג...)] טוב זה הזוי, אז יש לי 2 רעיונות שהראשון יותר נראה לי... [השני עבר את שלב ההזיות...] אני צודקת

מה לא../images/Emo35.gif

טוב נו כבר סיכמנו את זה שאני מטורפת... ואובססיבית [אגב, עוד לא ענית לי על השאלה לגבי זה באמת...]

סתם... צחקתי...

תבדוק בשרשור של הראיון השבועי... בהערת ה"אגב" שלי השתעשעתי עם הערת השוליים שלך בהודעה שלפני...

למעלה