היום בירוקות

okok4

New member
היום בירוקות../images/Emo67.gif

חוזרים אל הבנות כחצי שנה לאחר סיום הטירונות. וזה נראה ממש מדכא (במיוחד האתיופית המסכנה). סליחה על הספויילר.

just4fun

New member
אין ירוקות!!!!!

הסתכלתי בלוח השידורים וכתוב שאין! :(((

just4fun

New member
כן????

yes yes yes אני מרגישה ממש כמו שק תפוחי אדמה,לא התאמנתי שבועיים. למישהו יש עצות ?

Winnie-The-Pooh

New member
לי יש...

אם אתה מבשל ספגטי והמים לא רותחים, מה לדעתך להדליק את הגז כי זה מה שכולם עושים! סתם, מצטער... אני עייף ועושה שטויות, אני הולך לישון... לילה טוב!

natali_hen

New member
נכון, היה נגע לי ללב כשהיא אמרה:

"בחיים שלי לא האמנתי שהצבא הוא שקרן"

mr serve

New member
היא בכתה בגלל...

בטירונות הבטיחו לה שהיא תהיה בלהקה צבאית ואחרי הטירונות בסוף תקעו אותה בקציעות.

natali_hen

New member
לדעתי זה הכי פוגע....

שמבטיחים משהו ובסוף מזמברים אותך!! לפחות אם הם לא היו מבטיחים לה הם היו חוסכים לה לטפח תיקוות על להקה צבאית.

fireman

New member
אני בד"כ לא מתבטא כך

אבל גם אני ראיתי את ירוקות לצערי לא את כל הפרקים אבל הצלחתי להבין מה קרה שם בצבא, יותר נכון בלהקה צבאית עובדים עם הגיון של שנות החומישים שבו רק אשכנזים יכולים להיות בלהקה צבאית תתוכחו על זה עד מחר אבל ככה זה

just4fun

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא

אומרים די לאשכנזים! זה לא יגמר אם לא תספר!! שטויות!! יש לי ידיד,שהיה איתי בלהקה...[לא חשוב איזו,קצת דיסקרטיות!] והוא שחור משחור!!!!! אין דבר יותר שחור ממנו בעולם! הוא תימני משהו משהו,ושר מ-ד-ה-י-ם. אבל יכול להיות שזה בגלל שהוא שר בסגנון מזרחי,מסלסל... כן,יכול מאוד להיות. הוא כזה מוכשר! עכשיו הוא בלהקה צבאית,נדמה לי בפיקוד מרכז.

just4fun

New member
לנה הזאת...../images/Emo45.gif

איזו כלה! מ"כית בנים ! כמו שצריך :) אבל שתדעו,נניח ואני אהיה מ"כית [דגש על ה-נניח,מצב היפותטי] אני לא אהיה רעה. מסכנים...סך הכל בנים @ מה הם מבינים כבר? :)) סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם מה זה שמחתי בשביל עוז,שלקחו אותה לדובר צה"ל,ראו שהיא אינטיליגנטית ולא מתאימה לטירונות הזו...רק בגלל שהיא יתומה שייכו אותה לשם...

fireman

New member
just4fun

את רואה את הכפתור של המאמרים? 10 שניות לחצת עליו! זווווווווווווווווווווז!

just4fun

New member
רגע! שלא תשבר לי ציפורן!

:)) עשיתי את זה בשלוש שניות! ואת סיוון שלחו להיות "אחראית מדיח" ,במטבח במחנה שמונים :)))

אושר מ

New member
תגידו, איך הצלחתם בכלל לראות את זה?

אני אחרי חצי פרק נשברתי...

נועה84

New member
../images/Emo26.gif "ירוקות"- הסוף ../images/Emo7.gif ../images/Emo36.gif

אוקיייייי עכשיו כשזה נגמר, אני מקווה שכולכם הבנתם שזאת היתה טירונות של דפ"ריות (בשיא הרצינות!!)- כלומר בנות עם קב"א ממש נמוך, חסרות יכולת ומוטיבציה.. לכן שמו שם גם את לנה -חיילת בודדה והבחורה היתומה.. כי הצבא הניח שהמוטיבציה שלהן נמוכה..או משהו כזה, אל תתפסו אותי במילה.. ת´אמת הפרק האחרון היה די מאכזב!!
ציפיתי לאיזשהי פואנטה או משהו... אבל לא, כל מה שראו זה איך בנות נדפקות בצבא בסופו של דבר (חוץ מהשתיים).... הכי הצחיק אותי שתקעו את ליאור בש"ג !!! וקלטתם את סיוון מש"קית מדיח כלים חחח
עבודה לחיים.. לסיכום.. לדעתי "ירוקות" אחלה סדרה , אבל לא עשתה שירות טוב לצה"ל: כל מי שרואה את הסדרה חושב ששירות של בנות בצבא זה בית זונות, (וגם המפקדות שם זה בושה לצבא), ובכלל שטירונות בבה"ד 80 זה ביזיון לצה"ל!!! אבל חבל שנגמר..
(אז עכשיו אני בעד "ירוקים"- טירונות בנים)

אני זוכרת...

לפני כמה זמן היתה תכנית על גיבוש לקורס טייס או משהו כזה. וגם היה מאד מעניין.. מתי טירונות חוזרת!

למעלה