אתה גורם לי ללכת ל"קופסה".היום בחדשות ערוץ 2 בשעה 20:00
היום בחדשות ערוץ 2 בשעה 20:00 כתבה על אנשים המתגוררים ליד פסי רכבת- ועד כמה הרעש מפריע להם בכל שעות היום והורס להם את הקירות בבית זה מה שראיתי מהפרומו עכשיו, ראו הרבה רכבות![]()
![]()
נצל"ש - שיפור תמונותהיום בחדשות ערוץ 2 בשעה 20:00
היום בחדשות ערוץ 2 בשעה 20:00 כתבה על אנשים המתגוררים ליד פסי רכבת- ועד כמה הרעש מפריע להם בכל שעות היום והורס להם את הקירות בבית זה מה שראיתי מהפרומו עכשיו, ראו הרבה רכבות![]()
![]()
נצל"ש - פיתוח תמונות.נצל"ש - שיפור תמונות
מישהו יכול להסביר לי איך משפרים את התמונות בפוטושופ כמו שעשו אתמול בשירשור על נתב"ג, ולהוריד את הרעשים? (הורדתי PHOTOSHOP, IrfanView ו Noiseware)
כןנצל"ש - פיתוח תמונות.
אמנם זה לא קשור באופן ישיר לפורום, אבל עדיין. יש לי כמה תמונות (של תח"צ, כמובן), שצילמתי בדיגטאלית, והייתי רוצה לפתח אותן לאלבום. השאלה שלי, האם האיכות תהיה סבירה, או שעדיף לותר מראש על הרעיון הזה?
אורי - פיתוח תמונותנצל"ש - פיתוח תמונות.
אמנם זה לא קשור באופן ישיר לפורום, אבל עדיין. יש לי כמה תמונות (של תח"צ, כמובן), שצילמתי בדיגטאלית, והייתי רוצה לפתח אותן לאלבום. השאלה שלי, האם האיכות תהיה סבירה, או שעדיף לותר מראש על הרעיון הזה?
אורי - פיתוח תמונות
בוודאי שאפשר להדפיס תמונות לאלבום. זה לא נקרא לפתח אלא להדפיס. לפתח מפתחים פילם. אבל מה? כדי להדפיס תמונה רגילה רצוי שהרזולוציה של הקובץ תהיה לפחות של 1600 על 1200 למרות שגם 1024 על 768 מספיק לפעמים. אני למשל, לפני שמוסר תמונות להדפסה משפץ אותן במחשב ואז צורב על דיסק את התמונות שמבקש להדפיס ומביא דיסק למעבדה שאני עובד איתה.
תוריד ACDSEE 3.0נצל"ש - שיפור תמונות
מישהו יכול להסביר לי איך משפרים את התמונות בפוטושופ כמו שעשו אתמול בשירשור על נתב"ג, ולהוריד את הרעשים? (הורדתי PHOTOSHOP, IrfanView ו Noiseware)
טיפ קטןנצל"ש - שיפור תמונות
curi - שיפור תמונותנצל"ש - שיפור תמונות
תוכנה אדירה!curi - שיפור תמונות
זה לא דבר שאפשר ללמד על רגל אחת. אני למשל, שמתעסק בזה כבר כמה שנים עדיין לא למדתי את הכל. לצערי אני קצר היום בזמן אבל בוא אסביר לך בינתיים כמה דברים. תחילה - איך להוריד את הרעשים בתוכנה Noiseware : (אני עובד בברירת המחדל של התוכנה - Default ) : תפתח את התוכנה. תפתח את התמונה שאתה רוצה לנקות. תלחץ GO ואז תראה איך התוכנה מנקה את הרעש (זה לוקח כמה שניות). לאחר מכן SAVE AS ותשמור את התמונה כאשר התוכנה מוסיפה כברירת מחדל את המילה FILTERED . תסתכל בתמונה ותראה שהרעש נעלם (לפעמים לגמרי ולפעמים ברובו - תלוי ברמת הרעש בתמונה המקורית). זה שלב ראשון "על רגל אחת" איך מורידים רעש. לגבי תוכנת פוטושופ אני עובד איתה בעיקר כשיש צורך לסובב תמונה בכמה מעלות כדי ליישר אותה כלפי האופק. עדיין לא למדתי לעבוד איתה בצורה מקצועית ויש לי גם גירסה ישנה של התוכנה. את עיקר העבודה אני עושה עם IRFANVIEW : שים לב לשלבים: פותח את התוכנה. פותח את התמונה לעבודה. לוחץ למעלה על IMAGE ואז על RESIZE ומשנה את הגודל לגודל הרצוי. לאחר מכן לוחץ שוב על IMAGE ואז Enhance colors ומשחק באפשרויות עד שמקבל את מה שאני רוצה לקבל. אני לא יכול להסביר לך פה בדיוק. גם לי לא הסבירו. פשוט משחקים עם האפשרויות וכשטועים יש UNDO ותמיד אפשר לקרוא שוב לקובץ המקורי ולהתחיל מחדש. בקיצור - לסיום : אם יש לך הרבה סבלנות - תעשה את זה. אם אין סבלנות - תוותר על זה. צריך הרבה זמן והרבה סבלנות כדי לעבוד עם התמונות. אבל התוצאות ? כשיש תוצאות טובות זה שווה כל אגורה...
ביזיון!!!היום בחדשות ערוץ 2 בשעה 20:00
![]()
אבל אפשר להבין אותם במאה אחוזביזיון!!!
זה מה שהיה שם. תושבי בוסתן הגליל התלוננו על רעש. הקו הזה קיים כבר עשרות שנים, ולא מאתמול, ואנשים ניצלו את ההזדמנות של העבודות על הכפלת הקו לנהריה. הרעש של הרכבת הוא זעיר. היתה גם אשה, שהראתה סדקים במקלחת, וטענה שזה בגלל הרכבת - מה הקשר, בכלל? בקיצור, יש אנשים, שכאשר עושים דברים טובים, לרבות עבודות של שיפור הרכבת, מנצלים את ההזדמנות. ולגבי התקשורת - התקשורת אוהבים "לבקר" על קמת קו או תחנה. הם יספרו על הנזק הסביבתי של הקו. אבל, כשהקו המוכן, הם עושים כתבות חגיגיות על "הקו הנוח וכ'ו" - צביעות לשמה. דרך אגב, שאלה למי שראה, היה שם כלי צהוב ענקי, שנוסע לבד, מה זה?
תראואבל אפשר להבין אותם במאה אחוז
הרכבת כן עושה רעש מספיק רעש בשביל להפריע עד כמה שאני אוהב את הרכבת אם יש להם חלופות לא כל כך יקרות אז למה לא??? אני מוכן לקנות את הבית של האישה ההיא אני רוצה מקום כל כך קרוב לרכבת אבל לא יודע אם לגור שם כל היום
חשמלי הרבה יותר שקט מדיזלתראו
האמת שאם הרכבת הייתה משכילה לקנות כמעט רק רכבות IC3 בקושי מישהו היה מתלונן כי רוב האוטובוסים עושים יותר רעש ממנה. אבל משום מה הרכבת בחרה להצטייד בעשרות רכבות DD עם קטר מפלצתי שרועש בערך כמו מטוס... אני אגב בניגוד כנראה לרובכם דווקא די אוהב את ה-DD אבל הרעש שלהם באמת יותר מידי חזק אולי בכלל אפשר לפתור את זה ע"י קטרים חשמליים (לא דיזל-חשמליים) לא יודע עד כמה זה באמת ישנה
אבל השאלה היאחשמלי הרבה יותר שקט מדיזל
עיקר הרעש ברכבתאבל השאלה היא
האם כל הרעש של הקטרים הוא אכן בגלל הגנרטור או שרובו בא מ"דהירה" על המסילה (אני מניח אגב שאתה צודק, לראיה הקרונות שמשקלם דומה כמעט לא עושים רעש)
אני מסכיםחשמלי הרבה יותר שקט מדיזל
בעתיד הרחוקקקתראו
האמת שאם הרכבת הייתה משכילה לקנות כמעט רק רכבות IC3 בקושי מישהו היה מתלונן כי רוב האוטובוסים עושים יותר רעש ממנה. אבל משום מה הרכבת בחרה להצטייד בעשרות רכבות DD עם קטר מפלצתי שרועש בערך כמו מטוס... אני אגב בניגוד כנראה לרובכם דווקא די אוהב את ה-DD אבל הרעש שלהם באמת יותר מידי חזק אולי בכלל אפשר לפתור את זה ע"י קטרים חשמליים (לא דיזל-חשמליים) לא יודע עד כמה זה באמת ישנה
זה קרוב לרכבת, אבל אין שם תחנה...אבל אפשר להבין אותם במאה אחוז
הרכבת כן עושה רעש מספיק רעש בשביל להפריע עד כמה שאני אוהב את הרכבת אם יש להם חלופות לא כל כך יקרות אז למה לא??? אני מוכן לקנות את הבית של האישה ההיא אני רוצה מקום כל כך קרוב לרכבת אבל לא יודע אם לגור שם כל היום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.