היום בדיקת דופק ושאלת

liat76

New member
היום בדיקת דופק ושאלת ../images/Emo54.gif

בוקר טוב, היום יש לי אולטרא-סאונד שבוע 7+2. תחזיקו אצבעות... והשאלה - לפני יומיים אימץ אותנו גור חתולים, עלינו הביתה והוא עלה אחרינו והתחיל לבכות לנו מול הדלת עד שהכנסנו אותו, מאז הוא אצלנו. דיברתי עם גיסתי שהיא וטרינרית והיא אמרה לי שמסוכן לי כרגע להחזיק חתול ובטח גור... מה אפשר לעשות
אני לא מתכוונת לזרוק אותו החוצה
אני זקוקה לעזרה תודה, ליאת

הג יולי

New member
כדאי לחסן אותו - לא אמור להיות מסוכ

מסוכן. מה שכן לא מומלץ זה לנקות את הצואה שלו - יש בזה חיידק שיכול לגרום להפלות( לכן גם בגינה למשל כדי לעבוד עם כפפות) אם את מוכרחה לנקות - מומלץ עם כפפות חד פעמיות. אחרת לא ידוע לי על סכנה שחתולים מהווים. רק באמת אם אתם חושבים לאמץ אותו כדי לקחת אותו לבדיקה ולחסן.

ברוריהה

New member
האם את מחוסנת ל טוקסופלסמוזיס ?

אם כן, את יכולה לנשום לרווחה. אם לא, חשוב להטיל את מלאכת הטיפול בצרכיו של החתול על הבעל. מעבר לכך, אין שום סיבה להיפטר מהחתול.

shno

New member
לא מסוכן להחזיק חתול

חוץ מהסכנות הרגילות של חתול נטוש - חיסונים ותולעים וכו'. הדבר היחיד הוא נושא הטוקסופלזמה - פשוט אל תנקי לו את ארגז הצרכים. זה יהיה התפקיד של בעלך בחודשים הבאים. חוץ מזה, אם החתול מחוסן ומטופל - אין שום סכנה. תני לו בית חם, ושלא יפחידו אותך סתם. את מתחילה דרך ארוכה מאוד שבמהלכה יעופו לכיוונך אינספור עצות, אזהרות, הפחדות ומה לא. תלמדי לסנן, תלמדי לקחת את הכל בפרופורציות, תלמדי לבדוק כל אזהרה וכל אמירה כדי לראות על מה היא מבוססת ואם היא בכלל נכונה. אל תשכחי שסביב הריון מסתובבות גם לא מעט אמונות טפלות.

liat76

New member
הבהרה

לא היה לי אף פעם חתול (או חיית מחמד אחרת כלשהי) לא תיכננו לאמץ חתול וגם לא ידענו אם נשמור את הגור, כך שלא ממש ארגנו לו ארגז צרכים או משהו נוסף סביר להניח שאם הוא עשה משהו זה מסתובב בחדר אני עוד לא הצלחתי למצוא סימנים ומזה אני חוששת, הוא התחבא אתמול כל היום מתחת לארונית ספרים ובערב הוא הסכים לצאת ובעלי שיחק איתו במיטה שלנו, אני אחליף היום מצעים אבל אני קצת חוששת...

תיראי.. גם אני כמוך חששתי בהתחלה

כי יש לי חתול שהוא כמו בן בית פה,ואני ישנה איתו צמוד צמוד כל לילה. ביררתי ונאמר לי לעשות את הבדיקה שעושים כשיש חתול בבית(דרך אגב אותו החיידק יכול גם להגיע מבשר שלא בושל מספיק).עשיתי את הבדיקה הכל היה בסדר. החתול מחוסן ואת הכלי שלו בן זוגי מחליף. אם תקפידי על אלו אין לך מה לחשוש.

למעלה