היום אני הייתי בראשונים

מצב
הנושא נעול.

aas111

New member
היום אני הייתי בראשונים

היום אני הייתי בראשונים
אבל מבלי לכעוס עליי ,לא הייתה לי מצלמה (מסיבות כלכלית) אני נסעתי מהבית שלי בקו 129 לראשונים ומשם עליתי לתחנת החדשה מזה זה מפואר .הכל שיש ומפואר אווירה מאוד יפה ומשקף את הנוף לתומת לבכם ,פעם ראונה אני ראיתי שהרכבת יוצאת מקומה שנייה!!! ושם רואים נוף ואחרי זה יורדת למטה לקרקע ונוסעת ללוד ומשם לתל אביב ,אמרו לי שהוא ממשיך לכפר סבא אך ירדתי בחנת מרכזית (הגנה) בקרוב תהיה קישור בין תחנה לבין תחנת מרכזית אני נסעתי ברכבת קומתיים הערה : אומנם זה ייקר מאוד פי שתיים אבל זה שווה לטיול ולאנשים שלא סובלים פקקי תנועה

תודה על ההמלצה.

היום אני הייתי בראשונים
אבל מבלי לכעוס עליי ,לא הייתה לי מצלמה (מסיבות כלכלית) אני נסעתי מהבית שלי בקו 129 לראשונים ומשם עליתי לתחנת החדשה מזה זה מפואר .הכל שיש ומפואר אווירה מאוד יפה ומשקף את הנוף לתומת לבכם ,פעם ראונה אני ראיתי שהרכבת יוצאת מקומה שנייה!!! ושם רואים נוף ואחרי זה יורדת למטה לקרקע ונוסעת ללוד ומשם לתל אביב ,אמרו לי שהוא ממשיך לכפר סבא אך ירדתי בחנת מרכזית (הגנה) בקרוב תהיה קישור בין תחנה לבין תחנת מרכזית אני נסעתי ברכבת קומתיים הערה : אומנם זה ייקר מאוד פי שתיים אבל זה שווה לטיול ולאנשים שלא סובלים פקקי תנועה
תודה על ההמלצה.
ב"נ אסע לשם.

aas111

New member
אהה רציתי להוסיף משהו שתי דברים

היום אני הייתי בראשונים
לתשומת לבכם -מצאתי סופסופ מוזיאון הסטורי של אטובוסי דן ולמה כי מראשונים עד תא אביב הגנה רואים הרבה אטובוסי דן זרוקים מעבר כל פינה באמת חבל שלא נאסוף אותו ונעשה מיזה מוזיאון כדוגמא לאגד וגם בדרך רואים טבע כמו טיול ועוד אישית ,אני אישית לא נסעתי במסלו הזה מלוד עד תל אביב כמעט 10 שנים (משנת 1993) הייתי מירושלים נסע דרך בית שמש ומשם לוד ואח,כ לת אביב מרכז (לא היה הגנה ולא היה שלום) אני זוכר מירושלים עד בית שמש היה נוף נהדר!! מדהים

תודה על ההמלצות.

לתשומת לבכם -מצאתי סופסופ מוזיאון הסטורי של אטובוסי דן ולמה כי מראשונים עד תא אביב הגנה רואים הרבה אטובוסי דן זרוקים מעבר כל פינה באמת חבל שלא נאסוף אותו ונעשה מיזה מוזיאון כדוגמא לאגד וגם בדרך רואים טבע כמו טיול ועוד אישית ,אני אישית לא נסעתי במסלו הזה מלוד עד תל אביב כמעט 10 שנים (משנת 1993) הייתי מירושלים נסע דרך בית שמש ומשם לוד ואח,כ לת אביב מרכז (לא היה הגנה ולא היה שלום) אני זוכר מירושלים עד בית שמש היה נוף נהדר!! מדהים
תודה על ההמלצות.
וחבל מאוד שלא אוספים את הגרטאות למוזיאון. יאוחדו אגד ודן עכשיו.

omer landau

New member
נחמד- אני גם מתכנן בקרוב ...

היום אני הייתי בראשונים
נחמד- אני גם מתכנן בקרוב ...
לעשות טיול קטן או לתחנת בית שמש או לתחנת ראשונים אני גר בכפר סבא - ושם גם כן תחנה חדשה וממש ממש יפה ומשום מה לא נפתחה בטקס רשמי אלא אם הוא התקיים בחשאי

טומי*

New member
תגידו במוזיאון בחולון.......

היום אני הייתי בראשונים
יש חניה? והכניסה חינם? מחר בבוקר רוצה לנסוע לשם לצלם קצת

aas111

New member
לא לא אל תעיז לנסוע לשם מחר!!!

יש חניה? והכניסה חינם? מחר בבוקר רוצה לנסוע לשם לצלם קצת
יש חניה בחינם שם ליד מגרש מכוניות ובהחלט בחינם !!! אבל לא מחר ,אל תעיז כי זה פתוח רק ורק בימי שישי משעה 8.30 עד שעה 11.30 כדאי לך לברר קודם כל לפניתסע סתם אני נסעתי לשם פעם אחד וזה היה בסוף היום אז נסעתי יותר מקודם

טומי*

New member
יום שישי../images/Emo35.gif מחר זה יום שלישי לא../images/Emo35.gif

יש חניה בחינם שם ליד מגרש מכוניות ובהחלט בחינם !!! אבל לא מחר ,אל תעיז כי זה פתוח רק ורק בימי שישי משעה 8.30 עד שעה 11.30 כדאי לך לברר קודם כל לפניתסע סתם אני נסעתי לשם פעם אחד וזה היה בסוף היום אז נסעתי יותר מקודם
יום שישי
מחר זה יום שלישי לא

aas111

New member
תקרא בבקשה

יום שישי
מחר זה יום שלישי לא
תקרא בבקשה
אתך לך קישור ושים לב שכל יום כבר סגור (גם אני הייתי כמוך פעם ,אבל מתברר שרק יום שישי) ויש שינוי שעות הוקדם שעה אחת קודם במקום 12.30 כעת זה לשעה 11.30 יש שם טלפון ..או תשאל נהגי אגד , מנהל פורום יודע זאת ,היה מפגש פורום שם

טומי*

New member
../images/Emo51.gif רבה

תקרא בבקשה
אתך לך קישור ושים לב שכל יום כבר סגור (גם אני הייתי כמוך פעם ,אבל מתברר שרק יום שישי) ויש שינוי שעות הוקדם שעה אחת קודם במקום 12.30 כעת זה לשעה 11.30 יש שם טלפון ..או תשאל נהגי אגד , מנהל פורום יודע זאת ,היה מפגש פורום שם
רבה

aas111

New member
אין בעד מה.

אין בעד מה.
יש שם קומתיים ותבקש ממנו שיתן לך חוברת תגיד לו שאתה מפורום תחבורה ציבורית ,והוא מכיר את אנדי ויניב הקטן ועוד אחד צעיר וחמוד אולי אבוא ? לא בטוח, כי תהיה לי יום קשה ביום שיש .מקווה לא ,אבל תהיה בכל זאת כי אני מאוהב בקומתיים יותר בכל זה ענק ומדהים

מצב
הנושא נעול.
למעלה