היום אופנוען דרס למוות נהג משאית

1100F

New member
אני לא הרגתי אף אחד אז למה

השאלה הזאת מופנת לכולנו? שבוע שעבר נהרגו 25 אנשים בכבישים, כאשר 23 מהם נהרגו ע"י מכוניות. האם להפנות שאלה לפורום המכוניות בה אני שואל עד מתי הם ימשיכו להרוג?

doron321

New member
מה?!!!!!!!!!?!?!??!!?!??!?!?!

מה זאת אומרת עד מתי נמשיך להרוג!??! עד שנגיע למיליון.... זו ממש שאלה מטומטמת ולא שייכת לכלום. ועד כמה שאני קורה בעיתונים המכוניות די שולטות בתחום ההרג בכבישים.
חוצפה

r2m

Member
נראה כאילו ההודעה נועדה לעצבן

אין מה להגיב לשטות כזו

סקניה

New member
היום אדם נשך כלב!!!

כותרת. כשאופנוען דורס נהג משאית זו בערך אותה כותרת. עד מתי ימשיכו כלבים לנשוך? או עד מתי ימשיכו נהגי משאיות _________ (השלם לבד את החסר)

AMIT XR

New member
כן ,זה אני

היום כשניסיתי להניע את הסוס המפליץ נשכתי את הלברדור של השכנה הוא פשוט הפריע לי להתרכז

Binary

New member
...והפעם זה לא אני המעצבן !

זה באמת שרשור מיותר (להיכנס לדיונים כאלו בלי הכנה מראש). ת´קשרתי ל... שהוא "ב מ ק ר ה" אחד המעורבים בחקירה ועל פניו, וכנראה שגם מעבר לכך, הנהג משאית היה עסוק בעוד 10 דברים אחרים חוץ מלשים לב לעצמו ו... הרוכב עדיין בהלם (יחסי) והחקירה הראשונית מראה שהוא באמת עשה כמיטב יכולתו כדי להימנע מהתאונה אבל לפעמים זה פ ש ו ט ב ל ת י נ מ נ ע ! השורה התחתונה היא שאותו נהג משאית כבר לא איתנו (בלי להטיל אשמה) והרוכב כרגע בשלילה ל-90 יום (תאונה עם נפגעים).

3mix

New member
ההולך רגל אשם !!!

ראיתי את התאונה ההולך רגל עבר את הכביש במקום אסור לחציה כמו כן מדובר בכביש מהיר יחסית שבו מהירות הנסיעה המותרת הינה 60\70 ומהירות הנסיעה הממוצעת 90/100 יש גדר הפרדה בין הנתיבים שלא מאפשרת חציה. כנראה שהולך הרגל לא הביט לצדדים לפני שהוא חצה. וכמו שזה נראה הולך הרגל פגע באופנוע וגרם לכך שנהג אופנוע תמים נפצע קשה !!!

למעלה