היה שלט איסור פנייה שמאלה ולא שמתי

shmulikdge

New member
היה שלט איסור פנייה שמאלה ולא שמתי

לבבב אז שהגענו לצומת T, הורדתי לראשון והאטתי.. והטסטר לא אמר לאן לפנות.. שאלתי אותו לאן לפנות ימינ ה או שמאלה.. אז הוא אמר: אתה צריך לדעת היה לך שלט.. חטפתי שוק כי לא ראיתי כלום.. ואז תוך 2 שניות הבנתי הכל, על הכביש יש קו הפרדה לבן רצוף, אז אפשר לפנות רק ימנה.. מייד אותתי ימינה ופניתי... והכל היה נסיעה בסבבה בבה.. אז.. הוא יכשיל אותי???

Krishi

New member
על זה? יש מצב..

אם הוא מאוד מאוד נחמד הוא יוותר לך.. למרות שזאת עבירה די חמורה.. גם חציית קו הפרדה רצוף וגם סיצוע פניה לא חוקית... אבל בעיקר חציית קו הפרדה רצוף..

shmulikdge

New member
לא לא הבנת נכון! לא עברתי שום עברת

תנועההה הדבר היחידי זה שלא שמתי לב לשלט של איסור פנייה שמאלה.. אני עמדתי בצומת, הורדתי לראשון.. נסעתי מאווד לאט והטסטר לא אמר לי לאן לפנות אז היה לי מוזר.. עוד שנייה עצרתי..שאלתי: ימינה שמאלה..? והוא אמר לי שאני צריך לדעת - כי היה לי שלט.. ולא הבנתי על מה הוא דיבר.... אני עומד בצומת, ומייד מבחין שהרחוב שאני רוצה להכנס אליו, מופרד עם קו לבן רצוף, אז הבנתי שהיה שלט של איסור פניה שמאלה, מייד אותתי ופניתי יימינה.. לא עשיתי עבירת תמנועה! פשוט לא הבחנתי בשלט איסור פנייה שמאלה - בשלט זכות קדימה דווקא כן הבחנתיייי

Krishi

New member
חח.. שמע..

עתם זה ששאלת לאן לפנות מראה שבמידה והיית שם במצב כזה לבדך היית מסוגל לפנות פניה לא חוקית וגם לעבור על קו הפרדה רצוף... לזה התכוונתי.. וזה מאוד משמעותי..

shmulikdge

New member
לא נכון

כי ברגע שהסכתלי על הכביש מייד הבנתי שאסור לי לפנות שמאלה.. בדרך כלל אנחנו לא מסתכלים כי אנחנו מחכים להוראות של המורה/טסטר... ימינה שמאךה, ימינה שמאלה.. אני קולט אין ישר, והוא לא אומר לי כלום.. אז חשבתי בסך הכל שהוא שכח להגיד לי.. אז שאלתי, ואיך שהוא אמר שאני צרי ךלדעת וזה, התסכתלי ומיד ראיתי איך הכביש נראה... בא נגיד הייתי לבד.. והיה בא לי שמאלה.. הייתי משמיך כמה סמנימטרים, ושוב קולט ריך הכביש נראה שהוא פס לבן ושובר ימינה....

Krishi

New member
אני שמח מאוד שקלטת את זה..

אבל ברגע ששאלת את הטסטר לאן לפנות... מה שהוא הבין ממך זה מה שאמרתי מקודם..

למעלה