היה פעם טרק שכולם קראו לו "הזאב" מישהו יודע מה השם האמיתי? (זה טראנס מלפני 10 שנים)
A alon120 Member 2/5/05 #1 היה פעם טרק שכולם קראו לו "הזאב" מישהו יודע מה השם האמיתי? (זה טראנס מלפני 10 שנים)
A alon120 Member 2/5/05 #4 תגיד, אתה מכיר אתר שאני יכול לשמוע חלקים מהשיר? (ואז אוכל להיות בטוח שזה זה) וגם-אתה יודע באיזה אוסף ישראלי זה נכנס? אם אני זוכר היה פעם אוסף שנקרא GOA TRANCE. יש למישהו אותו במקרה?
תגיד, אתה מכיר אתר שאני יכול לשמוע חלקים מהשיר? (ואז אוכל להיות בטוח שזה זה) וגם-אתה יודע באיזה אוסף ישראלי זה נכנס? אם אני זוכר היה פעם אוסף שנקרא GOA TRANCE. יש למישהו אותו במקרה?
Z Z R u b A V e L New member 2/5/05 #5 הקטע הספציפי הזה נמצא באוסף GOA TRAX שאלה.. אם תשמע את הקטע שאתה מחפש אתה תדע שזה הוא? או שפשוט איזה חבר סיפר לך על פטר הזאב ואתה החלטת שיש טראק כזה (לא שיר טראק)
הקטע הספציפי הזה נמצא באוסף GOA TRAX שאלה.. אם תשמע את הקטע שאתה מחפש אתה תדע שזה הוא? או שפשוט איזה חבר סיפר לך על פטר הזאב ואתה החלטת שיש טראק כזה (לא שיר טראק)
A alon120 Member 2/5/05 #6 חחח גרמת לי ממש לצחוק חחח פטר הזאב פחחחחחחחחחחח תשמע, אני זוכר את זה. בתקופה ההיא הייתי בחטיבה ואני זוכר שניגנו את זה במסיבות. פשוט אני רוצה לשמוע את זה שוב
חחח גרמת לי ממש לצחוק חחח פטר הזאב פחחחחחחחחחחח תשמע, אני זוכר את זה. בתקופה ההיא הייתי בחטיבה ואני זוכר שניגנו את זה במסיבות. פשוט אני רוצה לשמוע את זה שוב
X xofer New member 2/5/05 #8 גם פטר הזאב יש (של BENZA) אבל טרק הזאבים זה נראה לי של אינפקטד, משהו מgathering לא זוכר את השם, יש שם זאבים בהתחלה.
גם פטר הזאב יש (של BENZA) אבל טרק הזאבים זה נראה לי של אינפקטד, משהו מgathering לא זוכר את השם, יש שם זאבים בהתחלה.
B bluster cruncher New member 2/5/05 #9 זאבים/שועלים Elysium - Trancelestial Psychobabas Green House Effect - Volfgang Sheyba - Ancient Lands
זאבים/שועלים Elysium - Trancelestial Psychobabas Green House Effect - Volfgang Sheyba - Ancient Lands