רק נזכיר שקיימת טענה שהמחאה בכלל התחילה בגלל שימוש במקום למסיונריות וללא כל קשר לשאלת פתיחתו בשבת (טענה שמקבלת חיזוק מסוים מכך שיש שלל מקומות באזור שפתוחים בשבת ואיש לא מוחה נגדם).היה עכשיו ריאיון בערוץ 12 עם הבעלים של הבית קפה שכל שבוע החרדים מפגינים מולו כשהוא פתוח בשבת
המקרה לא מעניין אותי.רק נזכיר שקיימת טענה שהמחאה בכלל התחילה בגלל שימוש במקום למסיונריות וללא כל קשר לשאלת פתיחתו בשבת (טענה שמקבלת חיזוק מסוים מכך שיש שלל מקומות באזור שפתוחים בשבת ואיש לא מוחה נגדם).

לא הבנתי מה מעניין בביגפוט.המקרה לא מעניין אותי.
מעניינת אותי החולצה שהאיש לבש.
מצאתי אותה באינטרנט
צפה בקובץ המצורף 149361
חמודה מאוד.
חשבתי לקחת, אבל החלטתי שלא.
מה שכן, אהבתי את הקונספט.
חולצה של ביגפוט.
אפשר, למה לא?
בוודאי בהתחשב בעניין הקל עד בינוני שלי בנושא.
מה שכן ומה שברור, יהיה מדובר בחולצה לבית.
ובגלל החיפוש אחרי החולצה, מצאתי עוד מלא חולצות ביגפוט, וכנראה שאקח אחת מהן.
בינתיים זאת מוצאת חן בעיניי, אבל אני מסתכל מה עוד יש להם:
צפה בקובץ המצורף 149370
אידיוט!לא הבנתי מה מעניין בביגפוט.
זהו בדיוק...קוף הביגפוט מגרה את המחשבה, מעורר סקרנות ומסעיר את הדמיון.
אני לא קורא לעצמי את זה.הבושה הכי גדולה, והפדיחה הכי גדולה, היא שאתה קורא לעצמך קונספירטור, אבל דווקא על ביגפוט אתה לא יודע.
יש מצב שיגלו ביגפוט. אבל כעבור זמן מה יתברר שזה פשוט מישהו מאוד שעיר ומכוער.אידיוט!
ביגפוט הוא לא סתם עוד חיה או עוד קוף!
בהסתמך על הידוע, מדובר בקוף בגובה 2.5 מטר שהולך על שתי רגליים ומדבר בשפה ייחודית משלו.
כשלעצמו זה בטח לא אומר לך כלום.
אבל המאפיינים האלו, ומאפיינים אחרים שלו, אם הוא אמיתי, לכשיתגלה, יערערו הנחות יסוד חשובות בדת, בזואולוגיה, בפרימטולוגיה, בביולוגיה ובתרבות, ותגליתו צפויה להוות את התגלית החשובה ביותר בפרימטולוגיה בפרט ובזואולוגיה בכלל במאה ה-21 כולה, כמו גם עילה סבירה לזכייה בפרס נובל לשלום.
מדובר באחת החיות "המיתולוגיות" כביכול, שבהסתמך על המאפיינים שלה, אם היא תתגלה, היא תשנה הכי הרבה דברים בהכי הרבה תחומים.
רק בשביל לסבר את האוזן, גם אם פתאום נגלה את "מפלצת" לוך נס באגם לוך נס, או את החד-קרן באירלנד, זה יהיה גילוי פחות חשוב ודרמטי.
הקטע היפה, זה שיש הרבה מאוד עדויות ראייה, סרטונים ותמונות, בניגוד למה שקורה עם הרוב הגדול של החיות המיתולוגיות האחרות, אז דווקא החיה "המיתולוגית" הזאת, שגילויה יהיה הכי חשוב או אחד הכי חשובים, מבין כל החיות המיתולוגיות שתיאורטית אנחנו יכולים לגלות פתאום שהן אמיתיות, דווקא-דווקא היא, דווקא הקוף הזה, יש סיכוי לא רע בכלל שהוא אמיתי.
קוף הביגפוט כנראה אמיתי, ורק מחכה שנגלה אותו.
וגילויו יהיה בעל השלכות מרובות ומרחיקות לכת.
קוף הביגפוט מגרה את המחשבה, מעורר סקרנות ומסעיר את הדמיון.
הבושה הכי גדולה, והפדיחה הכי גדולה, היא שאתה קורא לעצמך קונספירטור, אבל דווקא על ביגפוט אתה לא יודע.
האמת היא, שבגלל שביגפוט הוא כזה עניין גדול, יש לא מעט קונספירציות שנקשרו בו, שאתה, כמי שמתיימר להיות קונספירטור רציני, ראוי שתכיר ותתעמק בהן.
אתן לך טעימה קטנה.
אחת הקונספירציות הגדולות והמפורסמות טוענת שממשלת ארצות הברית כבר מודעת לעצם קיומו של קוף הביגפוט, אך שומרת את קיומו בסוד, בגלל המהפכה שהגילוי יביא איתה, ובגלל עשרות אלפי הקילומטרים הרבועים המרובים של יערות שיהיה צריך להכריז עליהם כשמורות מוגנות בשביל להגן עליו במקום מושבו, המדינות קליפורניה, אורגון וושינגטון, מה שיפגע בתעשיית כריתת העצים והכלכלה המקומית, אך יהיה צעד חשוב ונדרש בשמירה על כדור הארץ והאקלים.
צפה בקובץ המצורף 149484
לסיום, הטריילר של העונה החמישית של "משלחת ביגפוט", שאני עכשיו מחכה ש-Yes יעלו אותה:
לא יגלו כלום!יש מצב שיגלו ביגפוט
אתה חייב להסביר לי מתישהו מה יש לך מפומפות.
אני בסך הכול מנסה לרמוז לך בעדינות על הכיוון התעסוקתי שמומלץ לךאתה חייב להסביר לי מתישהו מה יש לך מפומפות.
שרברב?אני בסך הכול מנסה לרמוז לך בעדינות על הכיוון התעסוקתי שמומלץ לך![]()
אידיוט!זהו בדיוק...
אין יותר מזה מותק.
אני לא קורא לעצמי את זה.
מה שאמרת בעצם זה קושר הקשר.
אתה כ"כ טיפש שאתה לא מבין שככה התקשורת קוראת לאנשים כמוני בשביל לא לתת להם הילה של חושפי קנוניות.
אידיוט!לא יגלו כלום!
אם היה משהו השלטון תפס אותו.
אתה בהזיות,יש אלפי קופי ביגפוט ביבשת אמריקה הצפונית!
אידיוט!אתה בהזיות,
גם אם היה אחד הוא ניתפס מזמן ע"י השלטון ע"מ לא לערער על תורת האבולוציה.
יש כמה תיאוריות שמסבירות את הנושא.איך אתה מסביר שלא נמצאו העצמות שלו -
הקופי ביגפוט האחרים קברו אותו עמוק?
תחשוב רגע.
ההפגנות בשבת מול מקומות שפתוחים בשבת גורמות לחילול שבת.שמור את יום השבת לקודשו.
אני מתנגד לאלימות.המאבק למען השבת מוצדק.
ישראל היא מדינה יהודית וחילולי השבת עושים שמות
בארצינו.
תעזבי אותו ואת השטויות שלו. בואי נדבר על הדברים שבאמת חשובים. את מאמינה בקוף הביגפוט?ההפגנות בשבת מול מקומות שפתוחים בשבת גורמות לחילול שבת.
שבירת חלונות והצתות הן התנהגות עבריינית מצד "שומרי השבת" .
ההתנהלות הזו מבזה את הדת ואת המפגינים.
מדינה יהודית לא אומר שכלל ההתנהלות צריכה להיות עפ"י חוקי התורה, ישיבה בבית קפה או אכילת גלידה בשבת בהחלט מהוות "עונג שבת" לחלק מהאוכלוסיה ולכן יש לאפשר אותם. פתיחת מקומות אלה אינה מכריחה את שומרי השבת לחלל אותה.
השמות היחידות שנגרמות מחילולי השבת נגרמות ע"י הדתיים.
אז תשמור מה אתה רוצה מאחרים?שמור את יום השבת לקודשו.
זה כבר סיפורי דתיים - אין לך הוכחות!ישראל היא מדינה יהודית וחילולי השבת עושים שמות
בארצינו.
כולכם התבלבלתם. זה לא שרשור על בית הקפה בירושלים. זה שרשור על קוף הביגפוט באמריקהשמור את יום השבת לקודשו.
ישראל היא מדינה יהודית וחילולי השבת עושים שמות
בארצינו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.