היה עכשיו ריאיון בערוץ 12 עם הבעלים של הבית קפה שכל שבוע החרדים מפגינים מולו כשהוא פתוח בשבת

Sun of Nations

Well-known member
והוא היה עם חולצה עם ציור של קוף הביגפוט עם כיתוב "אורגון, תיזהרו" 😀

הא! 😀

menino-loiro-suprendido-com-as-maos-para-cima-sorrindo_13339-82384.jpg

Harrington

Well-known member
מנהל

היה עכשיו ריאיון בערוץ 12 עם הבעלים של הבית קפה שכל שבוע החרדים מפגינים מולו כשהוא פתוח בשבת​

רק נזכיר שקיימת טענה שהמחאה בכלל התחילה בגלל שימוש במקום למסיונריות וללא כל קשר לשאלת פתיחתו בשבת (טענה שמקבלת חיזוק מסוים מכך שיש שלל מקומות באזור שפתוחים בשבת ואיש לא מוחה נגדם).

Sun of Nations

Well-known member
רק נזכיר שקיימת טענה שהמחאה בכלל התחילה בגלל שימוש במקום למסיונריות וללא כל קשר לשאלת פתיחתו בשבת (טענה שמקבלת חיזוק מסוים מכך שיש שלל מקומות באזור שפתוחים בשבת ואיש לא מוחה נגדם).
המקרה לא מעניין אותי.

מעניינת אותי החולצה שהאיש לבש.

מצאתי אותה באינטרנט 😀

8nacgstv.png

חמודה מאוד.

חשבתי לקחת, אבל החלטתי שלא.

מה שכן, אהבתי את הקונספט.

חולצה של ביגפוט.

אפשר, למה לא?

בוודאי בהתחשב בעניין הקל עד בינוני שלי בנושא.

מה שכן ומה שברור, יהיה מדובר בחולצה לבית.

ובגלל החיפוש אחרי החולצה, מצאתי עוד מלא חולצות ביגפוט, וכנראה שאקח אחת מהן.

בינתיים זאת מוצאת חן בעיניי, אבל אני מסתכל מה עוד יש להם:

y26cim9c.png

המקרה לא מעניין אותי.

מעניינת אותי החולצה שהאיש לבש.

מצאתי אותה באינטרנט 😀

צפה בקובץ המצורף 149361

חמודה מאוד.

חשבתי לקחת, אבל החלטתי שלא.

מה שכן, אהבתי את הקונספט.

חולצה של ביגפוט.

אפשר, למה לא?

בוודאי בהתחשב בעניין הקל עד בינוני שלי בנושא.

מה שכן ומה שברור, יהיה מדובר בחולצה לבית.

ובגלל החיפוש אחרי החולצה, מצאתי עוד מלא חולצות ביגפוט, וכנראה שאקח אחת מהן.

בינתיים זאת מוצאת חן בעיניי, אבל אני מסתכל מה עוד יש להם:

צפה בקובץ המצורף 149370
לא הבנתי מה מעניין בביגפוט.

Sun of Nations

Well-known member
לא הבנתי מה מעניין בביגפוט.
אידיוט! 😠

ביגפוט הוא לא סתם עוד חיה או עוד קוף!

בהסתמך על הידוע, מדובר בקוף בגובה 2.5 מטר שהולך על שתי רגליים ומדבר בשפה ייחודית משלו.

כשלעצמו זה בטח לא אומר לך כלום.

אבל המאפיינים האלו, ומאפיינים אחרים שלו, אם הוא אמיתי, לכשיתגלה, יערערו הנחות יסוד חשובות בדת, בזואולוגיה, בפרימטולוגיה, בביולוגיה ובתרבות, ותגליתו צפויה להוות את התגלית החשובה ביותר בפרימטולוגיה בפרט ובזואולוגיה בכלל במאה ה-21 כולה, כמו גם עילה סבירה לזכייה בפרס נובל לשלום.

מדובר באחת החיות "המיתולוגיות" כביכול, שבהסתמך על המאפיינים שלה, אם היא תתגלה, היא תשנה הכי הרבה דברים בהכי הרבה תחומים.

רק בשביל לסבר את האוזן, גם אם פתאום נגלה את "מפלצת" לוך נס באגם לוך נס, או את החד-קרן באירלנד, זה יהיה גילוי פחות חשוב ודרמטי.

הקטע היפה, זה שיש הרבה מאוד עדויות ראייה, סרטונים ותמונות, בניגוד למה שקורה עם הרוב הגדול של החיות המיתולוגיות האחרות, אז דווקא החיה "המיתולוגית" הזאת, שגילויה יהיה הכי חשוב או אחד הכי חשובים, מבין כל החיות המיתולוגיות שתיאורטית אנחנו יכולים לגלות פתאום שהן אמיתיות, דווקא-דווקא היא, דווקא הקוף הזה, יש סיכוי לא רע בכלל שהוא אמיתי.

קוף הביגפוט כנראה אמיתי, ורק מחכה שנגלה אותו.

וגילויו יהיה בעל השלכות מרובות ומרחיקות לכת.

קוף הביגפוט מגרה את המחשבה, מעורר סקרנות ומסעיר את הדמיון.

הבושה הכי גדולה, והפדיחה הכי גדולה, היא שאתה קורא לעצמך קונספירטור, אבל דווקא על ביגפוט אתה לא יודע.

האמת היא, שבגלל שביגפוט הוא כזה עניין גדול, יש לא מעט קונספירציות שנקשרו בו, שאתה, כמי שמתיימר להיות קונספירטור רציני, ראוי שתכיר ותתעמק בהן.

אתן לך טעימה קטנה.

אחת הקונספירציות הגדולות והמפורסמות טוענת שממשלת ארצות הברית כבר מודעת לעצם קיומו של קוף הביגפוט, אך שומרת את קיומו בסוד, בגלל המהפכה שהגילוי יביא איתה, ובגלל עשרות אלפי הקילומטרים הרבועים המרובים של יערות שיהיה צריך להכריז עליהם כשמורות מוגנות בשביל להגן עליו במקום מושבו, המדינות קליפורניה, אורגון וושינגטון, מה שיפגע בתעשיית כריתת העצים והכלכלה המקומית, אך יהיה צעד חשוב ונדרש בשמירה על כדור הארץ והאקלים.

i1tms0eq.png

לסיום, הטריילר של העונה החמישית של "משלחת ביגפוט", שאני עכשיו מחכה ש-Yes יעלו אותה:

נערך לאחרונה ב:
זהו בדיוק...

אין יותר מזה מותק.

הבושה הכי גדולה, והפדיחה הכי גדולה, היא שאתה קורא לעצמך קונספירטור, אבל דווקא על ביגפוט אתה לא יודע.
אני לא קורא לעצמי את זה.

מה שאמרת בעצם זה קושר הקשר.

אתה כ"כ טיפש שאתה לא מבין שככה התקשורת קוראת לאנשים כמוני בשביל לא לתת להם הילה של חושפי קנוניות.

רוב הזמן נח

Well-known member
אידיוט! 😠

ביגפוט הוא לא סתם עוד חיה או עוד קוף!

בהסתמך על הידוע, מדובר בקוף בגובה 2.5 מטר שהולך על שתי רגליים ומדבר בשפה ייחודית משלו.

כשלעצמו זה בטח לא אומר לך כלום.

אבל המאפיינים האלו, ומאפיינים אחרים שלו, אם הוא אמיתי, לכשיתגלה, יערערו הנחות יסוד חשובות בדת, בזואולוגיה, בפרימטולוגיה, בביולוגיה ובתרבות, ותגליתו צפויה להוות את התגלית החשובה ביותר בפרימטולוגיה בפרט ובזואולוגיה בכלל במאה ה-21 כולה, כמו גם עילה סבירה לזכייה בפרס נובל לשלום.

מדובר באחת החיות "המיתולוגיות" כביכול, שבהסתמך על המאפיינים שלה, אם היא תתגלה, היא תשנה הכי הרבה דברים בהכי הרבה תחומים.

רק בשביל לסבר את האוזן, גם אם פתאום נגלה את "מפלצת" לוך נס באגם לוך נס, או את החד-קרן באירלנד, זה יהיה גילוי פחות חשוב ודרמטי.

הקטע היפה, זה שיש הרבה מאוד עדויות ראייה, סרטונים ותמונות, בניגוד למה שקורה עם הרוב הגדול של החיות המיתולוגיות האחרות, אז דווקא החיה "המיתולוגית" הזאת, שגילויה יהיה הכי חשוב או אחד הכי חשובים, מבין כל החיות המיתולוגיות שתיאורטית אנחנו יכולים לגלות פתאום שהן אמיתיות, דווקא-דווקא היא, דווקא הקוף הזה, יש סיכוי לא רע בכלל שהוא אמיתי.

קוף הביגפוט כנראה אמיתי, ורק מחכה שנגלה אותו.

וגילויו יהיה בעל השלכות מרובות ומרחיקות לכת.

האמת היא, שבגלל שביגפוט הוא כזה עניין גדול, יש לא מעט קונספירציות שנקשרו בו, שאתה, כמי שמתיימר להיות קונספירטור רציני, ראוי שתכיר ותתעמק בהן.

אתן לך טעימה קטנה.

אחת הקונספירציות הגדולות והמפורסמות טוענת שממשלת ארצות הברית כבר מודעת לעצם קיומו של קוף הביגפוט, אך שומרת את קיומו בסוד, בגלל המהפכה שהגילוי יביא איתה, ובגלל עשרות אלפי הקילומטרים הרבועים המרובים של יערות שיהיה צריך להכריז עליהם כשמורות מוגנות בשביל להגן עליו במקום מושבו, המדינות קליפורניה, אורגון וושינגטון, מה שיפגע בתעשיית כריתת העצים והכלכלה המקומית, אך יהיה צעד חשוב ונדרש בשמירה על כדור הארץ והאקלים.

צפה בקובץ המצורף 149484

לסיום, הטריילר של העונה החמישית של "משלחת ביגפוט", שאני עכשיו מחכה ש-Yes יעלו אותה:

יש מצב שיגלו ביגפוט. אבל כעבור זמן מה יתברר שזה פשוט מישהו מאוד שעיר ומכוער.
או איזה טמבל בתחפושת של קוף שעיר.

:ROFLMAO:

Sun of Nations

Well-known member
אני בסך הכול מנסה לרמוז לך בעדינות על הכיוון התעסוקתי שמומלץ לך :sneaky:
שרברב?

אהבתי את ההומור שלך.

אתה הרי בבירור מתבדח.

כפי מה שהרגע הסברתי לכוכבית מצויה בשרשור מקביל כשדיברנו על הקריירה העתידית שלי, גאון בסדר הגודל שלי, כלומר גאון מופלג ביותר, אם להתנסח בצניעות האופיינית לי, יהיה כמובן ממציא, יזם, סופר, עוד כל מיני דברים, אבל מעל הכול, פרופסור באוניברסיטה.

כנראה באוניברסיטת תל-אביב.

אבל לא פרופסור רגיל.

פרופסור חוקר.

הם חכמים יותר מפרופסורים אחרים.

זה פרופסורים שחוקרים במקום ללמד, להנחות לעבודות מתקדמות או לעסוק במפגשים מנהליים.

ועם סוג הפרופסור החוקר שאני מתכוון להיות, אני אהיה חוקר במשרד שכותב ספרים, ולא חוקר במעבדה שעושה ניסויים.

הפרופסורים במשרד שכותבים ספרים חכמים יותר מהפרופסורים במעבדה שעושים ניסויים.

אבל ת'כלס? גם זה קטן עליי.

גם מזה אני יותר חכם.

אני, עם גאונותי המופלגת ביותר, למעשה ובעצם, אהיה "פרופסור אוניברסיטה".

זה סוג מסוים של פרופסורים חוקרים, שזאת הרמה הכי-הכי גבוהה.

הם הולכים לאיפה שבא להם, אומרים מה שבא להם ועושים מה שבא להם, בלי שום מחויבות לאף אדם ובלי שום שייכות לשום מחלקה, אלא לאוניברסיטה עצמה.

הם מקבלים הכי הרבה כבוד מכולם, את המשרדים הכי שווים, והם אלו שנחשבים לגאונים הגדולים מכולם, שגם הגיעו להישגים הכי גדולים וחשובים.

כפי מה שאת יכולה להבין ולראות, זה תפור עליי בול.

__צילום מסך_9-8-2026_201241_www.google.com.jpeg

כפרופסור אוניברסיטאי, השכר שלי יהיה משהו בין 40,000 ל-80,000 שקל בחודש.

כלום כסף, אבל זה בסדר, כי ממילא זה לא מה שאני אעשה בשביל כסף.

זה מה שאני אעשה בשביל לעבוד בעבודה מהותית ומשמעותית ולקדם את העולם ואת האנושות עם הגאונות המופלגת שלי.

מה שאני אעשה בשביל כסף זה השקעות, בעלות על עסקים, על מפעלים. כל מיני כאלה.

Sun of Nations

Well-known member
זהו בדיוק...

אין יותר מזה מותק.

אני לא קורא לעצמי את זה.

מה שאמרת בעצם זה קושר הקשר.

אתה כ"כ טיפש שאתה לא מבין שככה התקשורת קוראת לאנשים כמוני בשביל לא לתת להם הילה של חושפי קנוניות.
אידיוט! 😠
לא יגלו כלום!

אם היה משהו השלטון תפס אותו.
אידיוט! 😠

יש אלפי קופי ביגפוט ביבשת אמריקה הצפונית!

אי-אפשר ולא רוצים לתפוס את כולם.

אם תפסו וחקרו חלק מתחת לרדאר אז אולי בודדים.

יש אלפי קופי ביגפוט ביבשת אמריקה הצפונית!
אתה בהזיות,

גם אם היה אחד הוא ניתפס מזמן ע"י השלטון ע"מ לא לערער על תורת האבולוציה.

איך אתה מסביר שלא נמצאו העצמות שלו -

הקופי ביגפוט האחרים קברו אותו עמוק?

תחשוב רגע.

Sun of Nations

Well-known member
אתה בהזיות,

גם אם היה אחד הוא ניתפס מזמן ע"י השלטון ע"מ לא לערער על תורת האבולוציה.
אידיוט!

קיומו של הביגפוט מחזק את תורת האבולוציה!

לא מערער אותה!
איך אתה מסביר שלא נמצאו העצמות שלו -

הקופי ביגפוט האחרים קברו אותו עמוק?

תחשוב רגע.
יש כמה תיאוריות שמסבירות את הנושא.

תיאוריה אחת אומרת שהם קוברים את המתים שלהם.

עוד תיאוריה, הפעם תיאוריית קונספירציה, טוענת שבגלל ההשלכות המשמעותיות של גילוי קוף הביגפוט על כמה וכמה תחומים שונים (מה שמעניין את הממשל, מנקודת מבטו, זה הנזק לתעשיית כריתת העצים והכלכלה), לממשלת ארצות הברית אולי יש יחידות מיוחדות לפינוי גופות ביגפוט ושרידים אחרים שהוא עלול להותיר בשטח, כדי למנוע את גילויו לאורך תקופה ממושכת ככל הניתן.

אביב 2019

Well-known member
שמור את יום השבת לקודשו.
אני מתנגד לאלימות.המאבק למען השבת מוצדק.
ישראל היא מדינה יהודית וחילולי השבת עושים שמות
בארצינו.

כוכבית מצויה

Well-known member
שמור את יום השבת לקודשו.
בארצינו.
ההפגנות בשבת מול מקומות שפתוחים בשבת גורמות לחילול שבת.
שבירת חלונות והצתות הן התנהגות עבריינית מצד "שומרי השבת" .
ההתנהלות הזו מבזה את הדת ואת המפגינים.

מדינה יהודית לא אומר שכלל ההתנהלות צריכה להיות עפ"י חוקי התורה, ישיבה בבית קפה או אכילת גלידה בשבת בהחלט מהוות "עונג שבת" לחלק מהאוכלוסיה ולכן יש לאפשר אותם. פתיחת מקומות אלה אינה מכריחה את שומרי השבת לחלל אותה.

השמות היחידות שנגרמות מחילולי השבת נגרמות ע"י הדתיים.

Sun of Nations

Well-known member
ההפגנות בשבת מול מקומות שפתוחים בשבת גורמות לחילול שבת.
שבירת חלונות והצתות הן התנהגות עבריינית מצד "שומרי השבת" .
ההתנהלות הזו מבזה את הדת ואת המפגינים.

מדינה יהודית לא אומר שכלל ההתנהלות צריכה להיות עפ"י חוקי התורה, ישיבה בבית קפה או אכילת גלידה בשבת בהחלט מהוות "עונג שבת" לחלק מהאוכלוסיה ולכן יש לאפשר אותם. פתיחת מקומות אלה אינה מכריחה את שומרי השבת לחלל אותה.

השמות היחידות שנגרמות מחילולי השבת נגרמות ע"י הדתיים.
תעזבי אותו ואת השטויות שלו. בואי נדבר על הדברים שבאמת חשובים. את מאמינה בקוף הביגפוט? 😀

Sun of Nations

Well-known member
שמור את יום השבת לקודשו.
בארצינו.
כולכם התבלבלתם. זה לא שרשור על בית הקפה בירושלים. זה שרשור על קוף הביגפוט באמריקה 😀

הנה סרטון של אמא ביגפוט נבהלת מבן-אדם עם מצלמה, מרימה את התינוק ביגפוט שלה וביחד הם בורחים אל תוך היער 😀

למעלה