היה לנו לפני כמה זמן איזה שרשור על מק אנד צ'יז

John the Savage

New member
היה לנו לפני כמה זמן איזה שרשור על מק אנד צ'יז

אז היום כשהכנתי צהריים נזכרתי לצלם תמונה להמחשה.

מק אנד צ'יז עם בייקון ואספרגוס. אז קודם כל, תמונה של המרכיבים. כמה גבינות מהמקרר (aged havarty, jarlsberg lite ומקלון אחד של string cheese), חבילה בייקון (השתמשתי בשלוש רצועות), חלב מעורבב עם קמח, מלח, פלפל וקצת אבקת בצל, אספרגוס מבושל, ואיטריות מקרוני.

 

iris mom of two

New member
יפה

רק רציתי להגיד לך, שעשיתי מקרוני וגבינה לפי ההוראות שלך.
&nbsp
יצא מוצלח למדי לדעת שאר דרי הבית. אני עדין לא אוהבת.
 

ilanvag

New member
אני איתך - לא מסוגל אפילו להסתכל על זה.

אבל בתיאבון למי שאוהב.
 

lamah

New member
גם אני ניסיתי

והיה טעם קמחי משהו. מסקנה: back to bechamel
חבל כי אני מאוד מעריכה קיצורי דרך.
 

John the Savage

New member
אולי לא שמת מספיק גבינה?

לא קיבלתי מעולם תלונה על טעם קמחי במק אנד צ'יז שאני מכין.
 

lamah

New member
יכול להיות שהבעייה בכמות הגבינות

אני מצויידת עכשיו בכמות נכבדה של גבינות מקוסטקו שסחבתי במזוודה, אז I'll give it a go
 

iris mom of two

New member
לא טעמתי קמחי

לא אהבתי, אבל אני לא אוהבת שלוב של פסטה וגבינה, וגם לא אוהבת קוגל.
&nbsp
אבל, אם מערבבים את הקמח בחלב היטב, כך שאין גושים, אני השתמשתי במקציף ידני, ושמים מספיק גבינה אין שום סיבה לטעם רמחי.
 
למעלה