היה לי high אחרי הגרידה, עכשיו צניחות כואבות

nettki

New member
היה לי high אחרי הגרידה, עכשיו צניחות כואבות

הגרידה בוצעה ביום ראשון, היה לי high ליום וחצי ואז התחלתי להזכר בבעיטות שלה, להתגעגע אליהן ואפילו הכי מעיק היה נדמה לי שאני ממש מרגישה אותן שוב. החזה ענקי ובלתי נסבל, הכורב מקל קצת, אבל אתמול בבוקר ראיתי טיפות של חלב ורציתי למות. הדמעות זולגות, בכל פעם שאני רואה פרצוף אמפטי, כבר כואב לי הראש מזה.... הצניחות הן לא כל הזמן, אפילו לא רוב הזמן, יש רגעים שאני שמחה על ההזדמנות להתחיל מחדש, עכשיו רוצה אפילו יותר. תגידו - כמה זמן זה יכול להימשך עם החלב, הכאבים ממש לא נעימים, אם כרוב למשך שבוע לא פותר את זה, מה עם הכדורים? אני שונאת לקחת תרופות, מה אתן יודעות על תופעות הלואי? תודה, נטע

מקוםבלב

New member
היי,

לצערי עם החלב יכול לקחת זמן. חשוב לעקוב שלא מתפתחת דלקת והחום לא עולה. מומלץ לשתות תה מרווה על מנת לייבש את החלב. ממליצה לך להתייעץ עם רופאת המשפחה או הרופא/ה נשים שלך. אני יודעת שעם דיקור סיני אפשר לעזור. העליות והנפילות במצב הרוח גם קשורות למצב ההורמונלי מעבר לתחושת העצב והכאב .

אני מזכירה לך שאין בעיה להמתיק את החליטה

אחרי התיעצות עם גניקולוג

לי נאמר שהכדורים יעילים רק אם מתחילים עד 48 שעות מהגרידה....

ניובה

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo201.gif נטע יקרה

אין לי עצות מועילות לגבי החלב כי אני לקחתי את הכדורים מיד אחרי הגרידה, אבל לגבי הצניחות לי עזר לדמיין באיזה שהוא שלב שהנפילות האלה הן גל. גל אדיר מימדים ששוטף מעלי ולפעמים אני נאבקת בו ונשארת מעליו בכל כוחי אבל לפעמים מה שאני עושה עם גל מאיים זה לקחת אוויר ולרדת מתחתיו ולתת לו לעבור מעלי ואז לצאת ולנשום מחדש. בזמן שאני מתחת הוא מטלטל אותי וזורק אותי לכל מיני כיוונים אבל זה בסדר, אני שומרת את האנרגיה שלי ללהרים את הראש כשרובו עבר ולעלות שוב לאוויר. מקווה שבעיית החלב תפתר בקרוב, זה נשמע לי סיוט. ניובה

ויצמנית

New member
וואו ניובה, תיאור מדהים...

לא חשבתי על זה ככה... תודה על ההסתכלות המחזקת, אנסה להיצמד אליה. מאוד מחזק לחשוב כך.

למעלה