היה לי יום הולדת ביום שבת שעברה וחגגתי עם הבנות הצפוניות הנהדרות,כל אחת קיבלה ממני סיכת דש מלבד.
ס סתיו love New member 23/4/11 #1 היה לי יום הולדת../images/Emo65.gif ביום שבת שעברה וחגגתי עם הבנות הצפוניות הנהדרות,כל אחת קיבלה ממני סיכת דש מלבד.
היה לי יום הולדת../images/Emo65.gif ביום שבת שעברה וחגגתי עם הבנות הצפוניות הנהדרות,כל אחת קיבלה ממני סיכת דש מלבד.
ס סתיו love New member 23/4/11 #2 במפגש מסרתי מתנה קטנה לאחת החברות שאני עדיין לא מכירה שגם חוגגת יום הולדת החודש-tachr מזל טוב תאצ'ר הכנתי לה מגנטים קטנים מכפתורים.
במפגש מסרתי מתנה קטנה לאחת החברות שאני עדיין לא מכירה שגם חוגגת יום הולדת החודש-tachr מזל טוב תאצ'ר הכנתי לה מגנטים קטנים מכפתורים.
ס סתיו love New member 23/4/11 #4 כרטיס ברכה פשפשתי לתצ'ר בבלוג וראיתי שהיא סורגת ותופרת,אז הכנתי כרטיס תואם.
ס סתיו love New member 23/4/11 #8 ליום הולדתי קיבלתי מתנה מבעלי שסוף סוף נשבר,קאטלבג חתיך במיוחד.מחברותיי הנהדרות קיבלתי המון מתנות נהדרות,ומופלאות אתן מוזמנות להנות ולשוף עיניים בבלוג. תודה רבה לכן בנות וחברות נהדרות שלי♥
ליום הולדתי קיבלתי מתנה מבעלי שסוף סוף נשבר,קאטלבג חתיך במיוחד.מחברותיי הנהדרות קיבלתי המון מתנות נהדרות,ומופלאות אתן מוזמנות להנות ולשוף עיניים בבלוג. תודה רבה לכן בנות וחברות נהדרות שלי♥
ח חנהלה7 New member 23/4/11 #9 איזה עבודות חמודות ויום הולדת שמח ממני-חנה חברה חדשה בפורום שלכם וחברה גם בפורום חימר פולימרי.
B b_noga New member 23/4/11 #12 מזל טוב! קיבלת מסיבה משגעת, מקווה שתהני מכל המתנות המקסימות וכמובן מהקטאלבג.
ס סתיו love New member 23/4/11 #14 ../images/Emo140.gifתודה בינתיים אני רק צופה בו יש לי פחד קטן ממנו
L libeeti1 New member 24/4/11 #17 ../images/Emo140.gif מזל טוב! ונראה שהייתה לך חגיגה מאד כיפית, גם לך וגם למשתתפות.
ס סתיו love New member 24/4/11 #18 ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif תודה רבה בנות חג שמח לכולן
E eiladean New member 28/4/11 #20 רינת'וש יקרה, מזל טוב שולחת אלייך צרור ענקי של איחולים עם הרבה בריאות, שמחה, אושר, חדוות יצירה וכל מה שחפץ ליבך נשיקות ויום הולדת שמח מאילנית
רינת'וש יקרה, מזל טוב שולחת אלייך צרור ענקי של איחולים עם הרבה בריאות, שמחה, אושר, חדוות יצירה וכל מה שחפץ ליבך נשיקות ויום הולדת שמח מאילנית