הידעת ? : על הקליפ החדש של מדונה

Carlo Cest Moi

New member
הידעת ? : על הקליפ החדש של מדונה

הבמאי של הקליפ האחרון American Life שנושא את שמו של האלבום האחרון הינו אותו במאי של Music ושל Ray Of Light שגם הם נושאים את שמם של האלבומים הנ"ל. הדגל היחיד שהופיע בקליפ ושאינו שייך למדינה מסוימת הינו אינו אחר מאשר הדגל של הרשות הפלסטינית
.

Human Nature

New member
היא יודעת שגם הרשות תהיה מדינה.|טל|

אהבתי את ההצהרה הזו- כלומר, את ההתיחסות אל הרשות הפלסטינית כאל מדינה

Carlo Cest Moi

New member
גם אני די אהבתי את הרעיון אבל...

הייתי מעדיף להשאיר את הדיון מחוץ לפורום הזה, לא חסרים פורומים לדיונים מהסוג הזה

shaytime

New member
עם כובש עם טיפש? אתה עוד ילד

מה אתה מבין בכלל בחיים שאתה מדבר ככה? במקרה שלך עדיף שלא תגיב

Human Nature

New member
ומה אתה? |טל|

תאמין לי, שאני מבין מספיק בשביל לענות לאנשים כמוך. מה? אתה רוצה עוד קצת שטחים? להרוג עוד קצת ערבים מסכנים? להשליט תסכול? להשליט שנאה? אל תשפוט אותי- אתה לא מכיר אותי בכלל. אני שונא גזענים. אני שונא קשישים (אתה?
) שחושבים שהם מבינים משהו רק בגלל גילם. אני שונא את הכיבוש. אני שונא את התסכול והכאב של האומה הערבית. וזה היה על קצה המזלג. לא בא לך לשמוע את הנאומים המלאים שלי, נכון?

shaytime

New member
קטעים איתך

מתי תתפוס אתה ושאר השמאלנים שגם אם נעזוב את הערבים " המסכנים" הטרור ימשך? ושתיהיה לך שבת שלום

Human Nature

New member
../images/Emo6.gif |טל|

פאשיסט מתוק
אנשים כמוך משעשעים אותי. מתפלצים מיום השואה, ותמהים מדוע הנאצים הכלילו את היהודים- בעוד אתם עושים אותו הדבר. צבועים.

הילוש...

New member
חברה זה באמת לא לפה,

תכבדו את הפורום. זה פורום מדונה. לא פוליטקה, לא שטחים, ולא כיבוש, אז חבל על האנרגיות וחבל על הויכוחים, כבדו את דעותיו של השני, ובואו נשוחח פה על מה שצריך לשוחח פה מדונה מדונה מדונה ומדונה ועוד קצת מדונה ומדי פעם מדונה וטיפה קצת על מדונה ומדי פם ממש ממש מדי פעם אפשר לשוחח מעט על מדונה חחחחחחח

Human Nature

New member
הילה, זה עקרוני. |טל|

אדם, לפני שהוא מכבד דעות, צריך לכבד בני-אדם. הוא לא מכבד את בני האומה הערבית, ואת זכותם לחיות בשלוה כאן, לכן אני לא מכבד אותו.

למעלה