הידעתם?

snoway

New member
הידעתם?

הידעתם שלראש ממשלת גרמניה שנתיים לפני עליית הנאצים היה אותו שם משפחה כמו למורה למתמטיקה שלי? הידעתם שיש לי מתכונת בהסטוריה ביום שלישי ולמדתי עד עכשיו משהו כמו 15 עמודים? הידעתם שאני תומכת נלהבת של שיטת מועדי החורף? הידעתם למה לעזאזאל אני מתקשרת איתכם באמצעות שאלות כבר הודעה שנייה ברציפות? אני שמחה אם אתם יודעים, כי אני לא. אבל תודו שבשאלה הראשונה שלי טמון משהו מאוד מפחיד...מורה למתמטיקה בישראל עם אותו שם של ראש-ממשלה גרמני בדיוק לפני עליית הנאצים לשלטון......תמיד ידעתי שיש לי סיבה מוצדקת לפחד ממנה.

Sprite

New member
הידעתם?

שאני בטוח אבל בטוח נכשלת במגן!! הידעתם שבגרות זו ההמצאה הכי מטומטמת שקיימת??? למה ואיך מישהו אמור לזכור את כל החומר מתחילת השנה?????

snoway

New member
תכניסו את זה טוב טוב לראש

תמיד יש מועד חורף, תמיד יש מועד חורף, תמיד יש מועד חורף, תמיד יש מועד חורף, תמיד יש מועד חורף, תמיד יש מועד חורף, תמיד יש מועד חורף, תמיד יש מועד חורף.......... ואל תדאגי, בסוף זה יסתדר, זה תמיד מסתדר (אני מקווה). וגם אם לא אז תרימי טלפון ללימור לבנת ותשאלי אותה אם היא תוותר לך על הבגרות תמורת כמה הנפות דגל ושירת ההמנון.

yoli

New member
זהו ש..

לא!! עצה... תרדי מהלחץ, תסתכלי החיים כחוויה אחת גדולה, יום שישי, הרוחות מנשבות.. צאו לבלות, ואה כן, לגבי מבחנים אני קוראת את כול הספר של אנקורי לבגרות, זהו ..מספיק לא?

Wednesday

New member
הינדנבורג יענו?

למדנו על זה סמסטר שעבר. או שהינדנבורג היה הקנצלר? לא יודעת. אבל בעקרון זה די הגיוני שזה יהיה שם המשפחה שלה, כי הרי יש הרבה אנשים בארץ שהם או ההורים שלהם עלו מגרמניה.. למרות שאף פעם לא שמעתי על מישהו ששם המשפחה שלו זה היטלר... (אבל גם נראה לי שאם היה אדם כזה הוא כבר מ-ז-מ-ן החליף את שם המשפחה שלו). בכל מקרה- את המורים למתמטיקה (ובעיקר את האלה של החמש יחידות... אווו..) עוטפת מעין הילה מפחידה לעתים קרובות, לא? בהצלחה במתכונת בכל מקרה!

למעלה