הידעתם ?

net the jet

New member
הידעתם ?

אני לא...
( גם לא אכלתי גלידה... סתם ליוויתי משהיא שאכלה ) ככה שגם לא שאלתי לגבי נקיון וכ"ו, אז מי שהולך, לברר כמובן.
אבל נחמד שיש אופציה.

noa mcm

New member
גם בכניסה לקיבוץ יקום

במתחם תחנת הדלק בכניסה ליקום נפתח לאחרונה סניף של גלידריה בשם "דידה". על המדף הם מחזיקים אריזה של גביעים ללא גלוטן (אהבתי ששמרו את הגביעים באריזתם המקורית).
הסבירו לי שאת הגלידה הם מייצרים במקום, חלק מהטעמים עם גלוטן וחלקם ללא, ושמנקים את המכונה אחרי שמייצרים גלידה המכילה מרכיבים עם גלוטן (עוגיות וכד').
כמובן שנותר לבדוק שמוציאים את הגלידה מהמיכל עם כף נקיה ולהחליט אם סומכים או לא.. אני החלטתי לסמוך עליהם.

ADEELI

New member
בדיוק אתמול חברה סיפרה לי על "דידה"

מעבר לזה שהיא הבינה שיש גלידה נ"ג, היא שיבחה את הטעם. לדבריה גלידה מדהימה וגם המחירים לא גבוהים במיוחד.
ננסה אותה בהזדמנות הראשונה.

תמיד לבדוק ולשאול, בכל סניף

שמחתי לקרוא על ההסברים המפורטים ועל אמצעי הזהירות הנהוגים בסניף שלהם.
חשוב לי להדגיש שצריך להקפיד לשאול בכל סניף בנפרד. לפני הרבה זמן ערכתי תשאול בסניף של "דידה" בקניון G בכפר סבא וכאשר הגענו לתשובה "זה תלוי במידת הרגישות...." והבנתי מהתאור שממש אין הקפדה כמו זו שאת תארת, החלטתי שהמקום אינו מתאים לצליאקי שלי. אולי השתנו הדברים מאז, בהזדמנות אשאל שם שוב.

hillator

New member
אין על וניליה

בתור מי שאלרגית לחלב גם אוכלת קבוע אצלם.

הרבה פעמים ששאלתי על "ללא גלוטן " בנוסף לגביעים המיוחדים נתנו לי גם המון כפיות זוהרות.. וממש מבינים שם ונחמדים

למעלה