ליילנד המקורית
New member
הידעתם שיש תחרות
הידעתם שיש תחרות
מלך היופי לאוטובוסים
הידעתם שיש תחרות
הנה הזוכה המאושרהידעתם שיש תחרות
מלך היופי לאוטובוסים![]()
![]()
אבל, אם הוא כל-כך יפההנה הזוכה המאושר
קבלו אותו
תיקון התמונה הראשונההנה הזוכה המאושר
קבלו אותו
הנה הזוכה המאושר
קבלו אותו
הידעתם שיש תחרות
![]()
אכן, דגם מטאורהידעתם שיש תחרות
![]()
לא בישראל אלה באירופה, בשנת 95אכן, דגם מטאור
אכן יש דבר כזה והאוטובוס דגם מטאור (שעד כמה שידוע לי זה דגם ישראלי מקורי) של חברת מרכבים זכה בתואר האוטובוס היפה והמעוצב ביותר בישראל.
אנחנו על המפה ונשאר על המפהלא בישראל אלה באירופה, בשנת 95
נידמה היתה תחרות בבלגיה והמטאור זכה במקום הראשון.
אגב. סיוט אמיתי בכבישים לפני שעהאנחנו על המפה ונשאר על המפה![]()
אני יצאתי אתמול בשעה 22:35 מחיפהאגב. סיוט אמיתי בכבישים לפני שעה
לפני כשעה בערך חזרתי מאזור השרון , ומסתבר שבחרתי בשעה לא מוצלחת ובכביש ממש לא מוצלח. מסתבר שחכמי החלם במע"צ החליטו לשתק את אזור המרכז , לגרום לפקקי ענק ולסגור באותה שעה את שני הכבישים הראשים של המדינה. (בכביש החוף נסגר לתנועה לחלוטין מחלף כפר שמריהו מכיוון צפון לכיוון דרום. ומיותר לציין שהפקקים האדירים שהשתרכו במקום סתמו את כל אזור המרכז. לאחר שעמדתי בפקק שם שעתיים (יצאתי בסביבות 22:45) חשבתי שבכך הסתיים הסיוט. אבל לא ידעתי כמה טעיתי. נסעתי בכביש איילון ופתאם פקק אדיר (ואני מתכוון פקק אדיר שלא זז!) מסתבר שמע"צ החליטו באותו שעה גם לעבוד ולסגור כביש ראשי של המדינה לא פחות מכביש החוף ואני מדבר על נתיבי איילון. סגרו לחלוטין את ביש איילון מכיוון צפון לכיוון דרום קצת לפני מחלף קיבוץ גלויות עד אחרי הקטע שמקביל לתחנת רכבת ת"א-דרום) פשוט סתמו לגמרי את אזור המרכז! סגרו שני כבישים הראשים של המדינה! וזה מהלילה עד הבוקר. מילא היו עובדים וסוגרים רק אחד אבל גם את השני? נהגים נתקעו בסה"כ בשני הפקקים האדירים במשך שעות (ועדיין עומדים שם) פשוט נורא מדינת חלם
ועכשיו קצת ברצינות : המצב בארץ הואאני יצאתי אתמול בשעה 22:35 מחיפה
בקו 910 לת"א אבל מאחר וידעתי שצפויים שיבושים, עליתי במחלף פולג ונסעתי לכיוון צומת דרור, כמובן שקיבלתי אישור מראש מאגד. מצומת דרור המשכתי למורשה ומשם לגלילות וחזרתי למסלול הקו. (בדקתי שאין לי נוסעים להרצליה או וינגייט) הגעתי ב 10 דקות איחור יותר מהזמן הרגיל!!!! גם הכניסה לחניון היתה חסומה, היא נמצאת בירידה לכביש מס' 1 לכוון י"ם במחלף קיבוץ גלויות. ניידת משטרה חסמה את המעבר, עליתי על המדרכה ועקפתי את השוטר מימין! (כמובן שהוא איפשר לי את זה) טוב שההגה בידים של אגד !!!
אגב. סיוט אמיתי בכבישים לפני שעה
לפני כשעה בערך חזרתי מאזור השרון , ומסתבר שבחרתי בשעה לא מוצלחת ובכביש ממש לא מוצלח. מסתבר שחכמי החלם במע"צ החליטו לשתק את אזור המרכז , לגרום לפקקי ענק ולסגור באותה שעה את שני הכבישים הראשים של המדינה. (בכביש החוף נסגר לתנועה לחלוטין מחלף כפר שמריהו מכיוון צפון לכיוון דרום. ומיותר לציין שהפקקים האדירים שהשתרכו במקום סתמו את כל אזור המרכז. לאחר שעמדתי בפקק שם שעתיים (יצאתי בסביבות 22:45) חשבתי שבכך הסתיים הסיוט. אבל לא ידעתי כמה טעיתי. נסעתי בכביש איילון ופתאם פקק אדיר (ואני מתכוון פקק אדיר שלא זז!) מסתבר שמע"צ החליטו באותו שעה גם לעבוד ולסגור כביש ראשי של המדינה לא פחות מכביש החוף ואני מדבר על נתיבי איילון. סגרו לחלוטין את ביש איילון מכיוון צפון לכיוון דרום קצת לפני מחלף קיבוץ גלויות עד אחרי הקטע שמקביל לתחנת רכבת ת"א-דרום) פשוט סתמו לגמרי את אזור המרכז! סגרו שני כבישים הראשים של המדינה! וזה מהלילה עד הבוקר. מילא היו עובדים וסוגרים רק אחד אבל גם את השני? נהגים נתקעו בסה"כ בשני הפקקים האדירים במשך שעות (ועדיין עומדים שם) פשוט נורא מדינת חלם
מזל שהם לא עושים את זה . . . .
גם באמצע היום!מזל שהם לא עושים את זה . . . .
באמצע היום. חגי
חבל שכך הכבישים ניראים!אגב. סיוט אמיתי בכבישים לפני שעה
אולי יפה, אבל לא נוח.לא בישראל אלה באירופה, בשנת 95
נידמה היתה תחרות בבלגיה והמטאור זכה במקום הראשון.
תמונות כאלה כבר פורסמו פעםהידעתם שיש תחרות
![]()
לא זכור לי, יתכן ואתה צודקתמונות כאלה כבר פורסמו פעם
אולי זה היה אוטובוס מטאור אחר אבל אני זוכר שמישהו פירסם תמונות של המטאור בציון העובדה שהאוטובוס זכה בפרס. ובכל מקרה זה בטוח לא הזיק שהעלית את התמונות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.