היא עזבה אותי...

mike1551

New member
היא עזבה אותי...

לפני חצי שעה היא עזבה אותי... הכרתי אותה בארה"ב לפני כמעט שנה כשהייתי שם בשליחות מטעם העבודה. בחורה כל כך חמודה ומקסימה ששבתה לי את הלב מהרגע הראשון שראיתי אותה. הקשר התהדק אט אט והפך להיות רציני. כשהייתי צריך לחזור לארץ בתום השליחות הפרידה ממנה הייתה קשה. מאז שמרנו על קשר טלפוני ומסנג'רי עם מצלמות קבוע. והנה התמזל מזלי ונשלחתי לשם שוב לפני כחודש וחצי הפעם רק לחודש. ההתרגשות לפגוש אותה הייתה בשיאה. כל כך נהנינו ביחד...עד שהתברר שחבר שלי לעבודה שיצא עימי לשליחות התחיל בקשר עם אמא שלה, כי יצאנו לבלות יחדיו כמה פעמים. מאז הרגשתי שהוא חלק בקשר שלי איתה. הדבר כל כך הפריע לי עד שחשבתי שאני משתגע..כשניסיתי לדבר איתה על זה היא רק נפגעה. בתום השליחות החלטנו אני והיא לטוס לשבוע חופשה בניו יורק לפני שאני חוזר לארץ...שם העינינים רק הסתבכו. למרות שידעתי שאני לא אראה אותה להרבה זמן אם בכלל בסתר ליבי כבר קיויתי שהשבוע חופשה ייגמר. ולמרות זאת הפרידה ממנה בשדה תעופה שם הייתה קשה... והנה לפני שבוע תוך כדי דיבור עימה במסנג'ר הנושא של אמא שלה והקולגה לעבודה עלה ופרץ כמו הר געש בשיא הפעילות הוולקנית...מאז לא דיברנו ולפני כחצי שעה היא זרקה אותי. היו לנו תוכניות כה רבות לעתיד ביחד...

אנושית~

New member
ברוך הבא מייק

לא מבינה מה הקטע של האמא והחבר צריכים להכנס בינה ובינך במקום שתנצלו ת,זמן החופשה שלכם ותהנו יחד..ואולי על זה הכעס שלה.. מה דעתך לטלפן אליה ולנסות לדבר על ליבה ?? בכל אופן מקווה שיסתדר לך

mike1551

New member
../images/Emo7.gifהנה זה קרה שוב...../images/Emo7.gif

והנה חזרנו לדבר ורבנו שוב. כל מריבה שלנו מתחילה ביוזמתה...היא דיברה ממש לא יפה (בלשון המעטה) ולא לעניין בכלל. פוגעת על ימין ועל שמאל בלי לשים לב בכלל על מה היא דורכת... ועכשיו אני מרגיש ריקנות כ"כ איומה. כאילו כל התקופה שהיינו ביחד אין לה שום משמעות עבורה. כאילו סתם בזבזתי את הזמן שלי... אני מרגיש שאני משתגע...איך יוצאים מזה ??? הריקנות מכרסמת כ"כ חזק.

למעלה