היא כבר בת שלושים

t o t a l

New member
היא כבר בת שלושים

לאישה הבהירה שלי יש היום יום הולדת היא כבר בת שלושים כל כך גדולה וכל כך קטנה וזה מן מועד כזה, כל כך מיוחד.... אומרים שאשה מגיעה לשיאה בשנות ה-40. והיא רק בת 30 וכבר כזאת אישה שווה, שמצמרר לדמיין למה עוד יש לצפות. רוצה לנצל את הבמה לאחל לה אושר והצלחה ובריאות ושגשוג ושפע והנאה ועוד הנאה ועד קצת אם אפשר. ואם אפשר לטבל גם במעט תענוגות, בכלל יהיה נהדר. מזל טוב מותק
אור ואהבה וברשותכם, בא לי לשיר לה סרנדה: כי אני זוכר את הפעם הראשונה שראיתי אותך זוכר את הפעם הראשונה שאני נגעתי בך זוכר שאף פעם לא התרגשתי כל כך - כל מה שרציתי היה רק להיות איתך. זוכר ששאלת אם אני אוהב אותך את זוכרת שעניתי שאני כולי שלך? כך או כך אני לא אשכח איך הלב שלי נפתח נראה לי שפשוט אני נולדתי לך. אל תשאלי אותי "ואם" "ואיך" אני רק רוצה יותר ממך לפעמים זה מסתבך והפחד שחותך ויש את הכאב הזה, הכאב שנושך מחכה לך, מחכה בצאתך ובבואך מברך על כל לילה, על כל יום שמתארך גם אם זה יותר מידי כשאני עומד מולך - אני לא מוותר ואני לא הולך אני באתי ממך ואני נשאר בשבילך איך כל העולם מתהפך וזה רק בגללך אם רק הייתי יכול להיבלע בתוכך אם רק הייתי יכול לעטוף את כולך אם רק הייתי יכול... (מוקי)

maof

New member
../images/Emo49.gif ליום ההולדת ../images/Emo65.gif

קורא מחייך ואומר...שלא יגמר לעולם
מעוף

r o n i t 3 7

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת שמח../images/Emo65.gif

מאחלת אני לך הרבה אושר, אהבה הצלחה והגשמה, שימשיך ולא יגמר, שרק יתגבר ויתעצם...

מילים שרוצות

לגעת.. בזיכרון ..
ומזל טוב..לה. גיל 30. אין ספק זה הגיל..שמתחילים להרגיש.

a n a t i 3 3

New member
גם יפה וגם אופה../images/Emo71.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב לאישונת שלך
בריאות, אושר וים של אהבה
משנינו

Den3

New member
../images/Emo25.gif גדולה גדולה

המון מזל טוב. רק אושר וטוב.

Rinattt

New member
היא בת שלושים...

הבטחת שתספרי לי אם זה כואב או לא
תימניה יפיפייה שכמותך מאחלת לך אושר ובריאות
הצלחה ושגשוג
אור והמון אהבה

ב ה י ר

New member
כן מותק

כואב ליפול מגן עדן.... האמת היא שהיום בבוקר התעוררתי עם שרירים תפוסים מהטיול של אתמול הרגשתי כמו בשיר של שלמה ארצי: "קפצה זיקנה פיתאום, איזה יום היום" את בצעדיי ענק אחריי... תודה

Rinattt

New member
../images/Emo5.gif

אוקטובר, נובמבר, דצמבר, ינואר ו... פברואר... אכן צעדי ענק אחרייך :)

קטי30

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifיפיופה../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

ילדה, אישה מתוקה
מזל
טוב עד 120 כ 20
יום הולדת שמייח הרבה אור ואהבה
מאחלת לך שכל משאלותיך חלומותיך ורצונותיך יתגשמו לך לטובה
אושר, עושר, בריאות, ברכה, והצלחה.
המון נחת מה
שלך שתהיי מאושרת כל החיים שלך עליך נאמר : "אשת חייל" גם יפה וגם אופה

magic40

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo23.gifמזל"ט../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

Romeo sings a streetsuss serenade ואין על האהבה הזו מזל טוב יפיופה הוריקן
שתהיה דרכך סוגה בשושנים אוהבת המון נרקיס

למעלה