היא כבר בת שלושים
לאישה הבהירה שלי יש היום יום הולדת היא כבר בת שלושים כל כך גדולה וכל כך קטנה וזה מן מועד כזה, כל כך מיוחד.... אומרים שאשה מגיעה לשיאה בשנות ה-40. והיא רק בת 30 וכבר כזאת אישה שווה, שמצמרר לדמיין למה עוד יש לצפות. רוצה לנצל את הבמה לאחל לה אושר והצלחה ובריאות ושגשוג ושפע והנאה ועוד הנאה ועד קצת אם אפשר. ואם אפשר לטבל גם במעט תענוגות, בכלל יהיה נהדר. מזל טוב מותק
אור ואהבה וברשותכם, בא לי לשיר לה סרנדה: כי אני זוכר את הפעם הראשונה שראיתי אותך זוכר את הפעם הראשונה שאני נגעתי בך זוכר שאף פעם לא התרגשתי כל כך - כל מה שרציתי היה רק להיות איתך. זוכר ששאלת אם אני אוהב אותך את זוכרת שעניתי שאני כולי שלך? כך או כך אני לא אשכח איך הלב שלי נפתח נראה לי שפשוט אני נולדתי לך. אל תשאלי אותי "ואם" "ואיך" אני רק רוצה יותר ממך לפעמים זה מסתבך והפחד שחותך ויש את הכאב הזה, הכאב שנושך מחכה לך, מחכה בצאתך ובבואך מברך על כל לילה, על כל יום שמתארך גם אם זה יותר מידי כשאני עומד מולך - אני לא מוותר ואני לא הולך אני באתי ממך ואני נשאר בשבילך איך כל העולם מתהפך וזה רק בגללך אם רק הייתי יכול להיבלע בתוכך אם רק הייתי יכול לעטוף את כולך אם רק הייתי יכול... (מוקי)
לאישה הבהירה שלי יש היום יום הולדת היא כבר בת שלושים כל כך גדולה וכל כך קטנה וזה מן מועד כזה, כל כך מיוחד.... אומרים שאשה מגיעה לשיאה בשנות ה-40. והיא רק בת 30 וכבר כזאת אישה שווה, שמצמרר לדמיין למה עוד יש לצפות. רוצה לנצל את הבמה לאחל לה אושר והצלחה ובריאות ושגשוג ושפע והנאה ועוד הנאה ועד קצת אם אפשר. ואם אפשר לטבל גם במעט תענוגות, בכלל יהיה נהדר. מזל טוב מותק