הטריגר הקטן שלי...

הטריגר הקטן שלי...

מי שעוקבת תראה שיש את אותה ההודעה גם בפורום הפרעות אכילה, אבל כנראה שנגמרו לכולם המילים בשבילי ונאלמו דום. מקווה שכאן אני אקבל תגובות שלפחות יגידו שאני שווה תגובה. כולם שמחים, כי הם בטוחים שהכל כבר נפלא וטוב. כולם מנשקים, ומנגבים את הזיעה הקרה מהמצח, כולם חושבים שהכל כבר בסדר, אבל ברגע מסובבים את הגב לשניה "הופ", נעלמים פריטים מהצלחת, מתחת לשידה , לשירותים, וכולם שמחים. עכשיו נחנחקתי, גם אבא, ואמא, אמרתי להם שנשברתי, והם בוכים, קשה להם שאין לי אחריות על החיים שלי. אני יודעת שאם לא היה לי הם, הייתי ממשיכה לשקוע, וזה מפחיד אותם. אז יצאתי מהקו האדום, אבל..... הוספת תגובה שלח/י מסר למחבר/ת שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה

עליסה

New member
מלכונת...

תנסי יותר להסביר לי? לאנשים דביליים כמוני... מה בדיוק אמרת להורים? מה זה הקו האדום? לאן האוכל נעלם..? יש לימחשבות אבל אני רוצה שתאשרי אותן.. ספרי טיפה יותר (אם קשה לך פה את יכולה במסרים או באיי סיי קיו 98803400)

עליסה..

אני חושבת שהרוב מכירית אותי כאן, ובהפרעות אכילה... אני כרגע בתהליכי "פרידה" מהאנורקסיה. האוכל נעלם, כי אני גורמת לו להעלם כשהמשגיחים (אמאבא) לא מסתכלים, כי הם כבר התחילו לסמוך עלי, ופתאום גליתי כמה שמפחיד לי לבד. הבעיה הנוראית במחלה, שלפעמים את לא רוצה כל כך שהיא תלך, גם עם כל הרע שיש בה. קשה... אין לי אי סי, אבל יש מייל, ד"א, התאוששתי. רוצה מייל??

Dark Blue Sky

New member
../images/Emo141.gifפרח יפה ומקסים שלי...

כ"כ עצוב לי לשמוע אותך ככה... כ"כ רוצה לעזור אבל לא ממש יודעת איך רק יכולה להיות פה איתך..תמיד..כמו שהבטחתי.. יפתי...את שווה תגובה..את שווה הרבה יותר מזה... אוהבת אותך לנצח נצחים! אחותך מירי

מירי...

מירי... את יודעת כמה שאני
אותך נכון??? כי אם לא אני אגיד לך שוב, כמה שיידרש!!!!!
|
לב|
|
לב|
|
לב|
אחותך, שהתאוששה! מווואה!!!!!

Dark Blue Sky

New member
../images/Emo47.gifמלכה שלי../images/Emo47.gif

יש לי משהו אחד לומר לך אוהבת אותך יותר!
אין כמוך ילדונת!
אחותך לנצח נצחים לא, בעצם יותר, הרבה יותר

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נרקיס יקרה... ../images/Emo24.gif

המלחמה באנורקסיה קשה מתישה ומסובכת... אנחנו איתך, חמודה ואת, הרי, מלכה... תעזרי להם, יקרה לעזור לך כי לבד ונגד רצונך הם יכשלו... תעזרי להם, יקרה ועזרי גם לנו לעזור לך, חמודה... זה קשה ולפעמים כמעט נדמה שבלתי אפשרי אבל גם כשאת נופלת גם כשאת נשברת קומי שוב הרימי ראש המשיכי לנסות כי את מלכה ((((((((נרקיס))))))))

LLD

New member
נרקיס...

רק רציתי לאמר שיש לך כח... את רק צריכה למצוא אותו בתוכך. לכולנו יש כנפיים...רק צריך לדעת להשתמש בהן... בהצלחה... ותמיד טוב שיש איתך חברות...

למעלה