הטרדה מינית???

הטרדה מינית???

קודם כל שלום. שמי נוי וזאת הפעם הראשונה שלי פה אבל אני מאוד צריכה עצה.... אז בבקה שמעו את הסיפור, ותגידו מה אתם חושבים...: (מצטערת על האורך...) אתמול הייתי בקניון עזריאלי, חברה שלי משרתת בקריה ואמרה לי בהזדמנות הזאת לבוא לבקרה. היא השיגה לי אישור כניסה והגעתי אליה למשרד. היה שם מישהו (רב סרן), אחד המפקדים בענף. הוא לא המפקד הישיר שלה והם די "חברים" אם אפשר לתאר את זה כך. הוא בסבבה שם עם כולם. רק על מנת לדייק בעובדות, הוא בן 35 , נשוי+4 (!). אוקיי, אז בהתחלה היו מבטים מצידו ואחר רק רמיזות כמו: "מה השם שלך? נוי? נוי זה יופי, לא?! אז באמת יש..." ודברים בסגנון הזה. הוא שאל אם אני בצבא ואמרתי שאני מתגייסת ביום חמישי, שאל אם אני יודעת לאן ואמרתי שלא. הוא אמר שאם אני רוצה הוא יעשה מאמצים לברר. אמרתי בכיף... כי אני נורא לחוצה מאי הידיעה מה יהיה איתי. בכל אופן, אחר כך חזרתי הביתה עם החברה והיא באה אלי. עכשיו תבינו את הקטע... היא מתכתבת אתו באייסיקיו!!! אז היא שלחה לו מאצלי הודעה מקצועית לא זוכרת על מה בדיוק ורשמה לו שהיא אצלי. וכך מן הסתם יש לו את המס' אייסיקיו שלי. אחרי שהיא הלכה הוא ראה את ההודעה ושלח לי חזרה ואמרתי שהיא כבר לא אצלי ואז הוא התחיל לדבר איתי.... הוא בקש את מספר הת.ז שלי כדי לברר פרטים על הגיוס ואני נתתי, בהתחלה השיחה היתה ידידותית אבל אחר כך הוא כיוון את השיחה לפסים הרבה יותר אישיים ואינטימיים... אני הייתי בשוק טוטאלי. אם הייתי רושמת לכם מה הוא כתב בטוח שהייתם נופלים מהכסא שברגע זה אתם יושבים עליו. אין לי ספק שאני יכולה להכניס את הבן אדם הזה מאחורי הסורגים לכמה שנים טובות... אני פשוט המומה ממנו. הוא שלך לי אייקונים של ורדים, נשיקות ואפילו כתב לי שיר שהוא אוהב. אני לא יודעת מה כבר לעשות.. היום חברה שלי התקשרה והוא היה לידה והוא בקש לדבר איתי כי אין לו את המספר טלפון שלי כי כמובן סרבתי לתת לו אותו. והוא באמת מסר לי פרטים בקשר לגיוס שלי והבטיח לבדוק אפשרות גם לשבץ אותי במשהו שאני רוצה. "העניין בטיפול" כך הוא אמר... בין כל הפרטים שהוא ברר עליי היה גם מספר הטלפון שלי בבית. בלי בושה הוא כבר התקשר פעמיים היום (אחרי שאני לא רציתי לתת לו את המספר)... דוגמא קטנה: לחברה שלי יש מסדר בבוקר שאני מתגייסת והיא לא תוכל להגיע אז הוא הבטיח לה שהוא יקח אותה ויחזיר אותה (!) וכל זה רק בגלל שהוא הבטיח לי שהיא תהיה והוא לא רוצה לאכזב אותי... ומה גם בגלל שהוא רוצה לראות אותי (אלו המילים שלו). אני לא יודעת מה לעשות... אני מפחדת שלקחתי על עצמי משהו גדול מדי שבסוף הוא לא יקבל את מה שהוא רוצה ואני עוד יותר אסתבך.. התכנון שלי היה להמשיך במשחק הזה עוד יומיים רק עד שיסדר אותי מבחינת תפקיד ואחר כך לא רוצה לשמוע עליו יותר בחיים! הוא דוחה אותי!... אבל אני מפחדת שזה לא יילך כמו שאני מתכננת... הוא אפילו יהיה בגיוס שלי, אני לא מאמינה איך הוא מסוגל לעשות דבר כזה... יש לו אישה ו- 4 ילדים... הוא פשוט מגעיל אותי!!!!!!!! מה אתם אומרים? מה לעשות אתו??

Plazme

New member
זאת הדייסה שבישלת לעצמך.

לכלא בוודאי שלא תכניסי אותו, על אחת כמה וכמה כאשר את ממשיכה להדליק את האש. יקירתי, בנאדם חכם היה קם והולך (עדיין את יכולה לקום וללכת). את בוחרת להמשיך לשחק. תתמודדי עם המשחק שלך.

אנושית~

New member
לא מדובשו ולא מעוקצו

זאת דעתי איך תנהגי: ת,פשוט תאמרי לו שאביך קרא ת,כל ההיסטוריה של האי סי והוא זועם ותוסיפי אגב שאביך הוא שותף של רוזנשטין
ניחושבת שזה יספיק ותתרחקי ממנוו בבקשה

ysph

New member
שיחה

קחי את היומיים שלך. ולאחר מיכן דברי איתו בשיחה. ולא בכעס או איום. אימרי לו שהוא לא מתאים לך.שאת מאריכה את שהוא עושה למענך. ושהוא גדול עלייך. שיש לך תוכניות על מישהו. ואת מחפשת את בני גילך וזה הכל .בשקט בניחותה. מה שיכול ליהיות שהוא יסדר לך ליהיות אצלו. וזה כבר סיפור אחר.

למעלה