הטוב
הרע
והלא נורא

3קטנה

New member
הטוב../images/Emo189.gifהרע../images/Emo190.gifוהלא נורא ../images/Emo11.gif

כן כן עוד שבוע חלף לו וזה הזמן לסיכומים.. מה היה טוב
מה היה רע
ומה היה לא ממש נורא
ספרו ספרו

מתחילה.......

סוף סוף ארגנו דברים בבית שהזנחנו המון זמן, לרבות את הגינה שבתקווה תשמש אותנו בכיף (לחמם את הבטן ההריונית שחייבת לצמוח בקרוב!
) שבוע קליל ונוח בעבודה.
טיפול שהולך עקום. הרופא חושד שאני בדיכוי עמוק מידי (בדר"כ מגיבה מהר מאוד וחזק והפעם כלום). היום אני אדע (אחרי שנתנו לזה עוד כמה ימים) אם אכן הטיפול מבוטל.
עייפה מאוד. והלילה בייחוד ישנתי ממש גרוע. אמנם ארגנו דברים בבית אבל נשארו עוד כמה מטלות מעיקות.

bubi211

New member
הרע הטוב והלא נורא שלי

נתחיל מהרע -
יום ראשון התחיל עם "מצטערים הבטא שלילית" אחרי שכבר התחילה ללבלב תקווה בלב, וסופשבוע שלם טיפסתי על הקירות. השבוע לא היה לי מצב רוח - כל השבוע. הטוב -
- יש לי בעל חמוד ואוהב, אהבה גדולה וזה צריך להספיק[ הלא נורא -
- מחר מסיבת רווקות לחברה מאוד טובה ושבוע הבא החתונה, כך שיהיה כיף - ואני מתכוונת להתפרק קצת.

גם אני רוצה..

השבוע אני אתחיל ברע למרות שאני בד"כ אדם מאוד אופטימי מטבעי. אז ככה: השבוע היה לי טקס קבלת תואר ראשון באוניברסיטה. אין לכן מושג כמה קשה היה לי ללכת וידעתי את זה מראש. ציפיתי למבטים ולשאלות. ואז כשהגעתי... בחורה מהכיתה שהתחתנה באוקטובר האחרון ואנסה את בעלה לעשות לה ילד (והיא כבר מתחיל חודש 7) הצביעה על הבטן הנפוחה שלי (שאריות מהטיפול האחרון) ואמרה לי " יש לך מה לספר לנו". כמובן שחייכתי ואמרתי...לא ממש לא ואז המשכתי ללכת ועוד אחת נחמדה ראתה אותי ואמרה "מגיע לך מזל טוב? ", אמרתי לה על מה...ואז היא אמרה..אני יודעת לזהות מקילומטרים הריוניות אז אל תעבדי עליי.... אין לכן מושג איך החזקתי את עצמי מלהתפרץ בבכי...כשהסתיים הטקס והגענו לרכב פשוט כל הדמעות זלגו מעצמן....
הטוב: ביום שלישי יש החזרה של 3 בלצטוטיסיטים מנצחים.
הלא נורא: התחלתי את התמיכה כבר מהיום.אז היום בערב נשחק ברופא וחולה ונזריק גסטון.למרות שאני עדיך סוחבת עימי כבר שבועיים גירודים ונפיחות בטוסיק עוד מהזריקות הקודמות, אני מוכנה להקריב הכל למען המטרה הטובה. מרוב שזה מגרד אני כל היום מחפשת על מה להתגרד בעבודה...
אז בהו בנות...אני מקווה שגם לי יהיו בשורות טובות בעוד שבועיים. אני צריכה את האצבעות שלכן. תודה על הכל

גולגלוש

New member
יאללה מצטרפת גם כן!

הטוב-
:קיבלתי מחזור יומיים לאחר הivf שנכשל,וזה שימח אותי שאין עיכובים וכו.....בגלל הדקאפפטיל המחורבן!ואח"כ שימח אותי לשמוע שאין שאריות/ציסטות מטיפול קודם ואפשר להתחיל טיפול של מוקפאים. חוץ מזה בעלי מתחיל דף חדש ביום א' .עובר לעבודה חדשה.כל זה על הטוב. הרע
:-קיבלתי תשובה שלילית מהטיפול,וראיתי שמעבר לזה שזה מדכא אותי ואת הבעלול,ההורים שלי ושלו בדיכאון מהמצב הזה שלא עוזב אותנו......אלו{ אמורים להיות הנכדים הראשוניים של 2 המשפחות}אני הבכורה והוא בן יחיד. הלא נורא-חרא עם המחזור הזה,אבל מתפללת שהזמן יעבור,ואכן הזמן עובר לו דיי מהר!{עבר כבר כמעט שבוע ושבת בפתח}ואט אט מתקרבים ל24 לחודש,היום שבו יגידו מה המצב של המוקפאים פלוס מינוס.........

חגית 86

New member
מחזיקה לחסידה גינגית אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מחזיקה לך אצבעות להחזרה ביום שלישי ואמן בקרוב בשורות טובות. אגב גם ההחזרה שלי ביום שני..

חגית 86

האמת שהתכוונתי לכתוב לך מסר שנחזיק אצבעות האחת לשנייה. הלוואי וזה יהיה הטיפול המנצח אני מאמינה בארטיקים האלה...

מצטרפת

הטוב:
התחלתי אתמול טיפולי רפלקסולוגיה וזה ממש כיף ובהזדמנות הזאת תודה לעמית שיזמה ואירגנה את הדבר המקסים הזה.
החצי מתאושש יפה מהניתוח.
בת-דודה שלי שאני ביחסים מצויינים איתה ילדה בת.
קיבלנו הזמנה לחתונה בעוד שבועיים שאנחנו מחכים לה כבר המון זמן.
קבעתי תור לפרופ' בידר בתל-השומר לעוד שבועיים.
הרע: בגלל שהחצי בחופשת מחלה הוא מטפס על הקירות ורב איתי כל הזמן. אני ממש מחכה שהוא יחזור לעבודה.
יש לי חברה שכל הזמן משגעת אותי עם השטויות שלה ועם זה שהיא מתקשרת ופוגעת בי.
אמיתית. הלא נורא: האמת? אין. שבת שלום

המשתרשת

New member
גם אני

הדימום נגמר וודאי וודאי הכאבים, זהו ההפלה מאחורי. מחכה בקוצר רוח לשיחה עם מומחה להפלות ד"ר ורדימון. טפסי הוועדה להפריה הבאה כבר הגיעו. מוכנה להריון התקין הקרוב ...

גם אני רוצה לספר...

הטוב
- עוד מעט נגמרת שנת הלימודים ואהיהבחופש חודשיים. איזה כייף!!!!!!!!!!!! הרע
- שוב בדיקת הפאפ סמיר לא יצאה תקינה ולכן עשיתי לפני שבוע ביופסיה. את התוצאה עדיין לא קבלתי דבר שמעקב לי את התחלת טיפול המוקפאים. הלא נורא- יש לי פתאום המון זמן חופשי ואני מחפשת איך למלא אותו.... שאלה יהיו הצרות....

השבוע שלי

לא קרה לי השבוע שום דבר ממש טוב, וגם שום דבר ממש רע. היה המון לחץ בעבודה, המון שעות נוספות. אני לא אוהבת את העבודה הזו, ואני תמיד מנצלת את השרשור הזה כדי להתלונן על זה, אבל דווקא השבוע, שכולו ציפייה לבטא, העבודה עזרה לי להעביר את הזמן. וביום ראשון הקרוב- בטא. האמת היא שהיום ה12 להחזרה הוא בשבת, ולכן אני זוממת לעשות בדיקה ביתית בשבת בבוקר. הלוואי, הלוואי שתהינה לי בשורות טובות. סוף שבו נעים לכולן

liv28

New member
עכשיו אני

אני אף פעם לא יודעת במה להתחיל
|הרע האמת אין ברוך השם הלא נורא- אני עובדת מחר ובד"כ אני לא עובדת ימי שישי אבל יש לנו מלא עומס ופיגורים בעבודה אז שטויות. הטוב- סופ"ש הגיע ואני נוסעת יום א' לאילת עד יום ד' לנפוש ולמוח קצת עם החצי שדאני בקושי רואה... איזה כייף שיגיע כבר יום א'. שבת שלום לכולם ובהצלחה רבה לכל מי שיש לה שבוע הבא הזרעה/שאיבה/החזרה וכו...

חגית 86

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לאושר שלי 1

בהצלחה בבדיקת בטא ביום ראשון, מחזיקה אצבעות לבטא חיובית
ובשורות טובות בקרוב.

שלוםםםםםםםםםם../images/Emo66.gif

הטוב: חזרתי מהטיול לאילת שהיה לנו בעבודה והיה מהמממם.......... חזרתי תפוסה וכמובן צרודה אבל נהנתי מכל רגע..... אני שוב נוסעת לאילת ביום א' עם החצי השנילחופש אמיתי הרע:
ההבנות בעבודה מנסות עדין להכשיל אותי והשבוע היה פיצוץ קטלני עד שירדתי עליהם חזק.. הלא נורא:
יום א' מתקרב ואני שוב בחופש... שבת שלום גוקו

רינתי5

New member
ערב טוב לכולם.../images/Emo24.gif

הטוב שב"ה בקרוב סבב מוקפאים עם המון תקווה והמון אמונה .:) רינת עדין ממשיכה עם הלימודים . קשה אבל מתגברים על הכל . קשה יש בלחם אבל גם אותו אוכלים. סופ"ש מנוחה בבית להרגע מכל השבוע העמוס שהיה.ואני עם העבודה שלי בקושי עצמתי עין. הרע : הינו אמורים לנסוע לנופש באילת אבל לא יסתדר רק שבוע הבא ב"ה (כל עקבה לטובה) אבל ב"ה לנסוע להרגע לנקות את הראש ולשכוח מכל מה שהיה ולהמשיך הלאה. מאחלים לכולכן המון אושר בריאות ואחלה סופ"ש מקסים שיהיה. וכמובן לא להתיאש מכלום להמשיך עד לנצחון!!!

אני חוזרת אליכן אחרי חופש עם שלי

- השבוע עוד שלילי שישי במספרו, הכאיב עד העצמות למרות שדיברתי עם עצמי ואמרתי שזה יכול מאוד לקרות. קיבלתי תוספת נחמדה כמה ימים לפני הבטא - דלקת בשלפוחית השתן. ואחרון
אחד ממשהי שלמדה איתי עורר כאב (שאני מנסה כלך כך לרפא) עם בנות שלמדו איתי ויש להן הצלחות בתחום שאני כל כך נכשלת (הריונות).
סוף סוף נזיז עניינים אולי נחליף כבר רופא, הולכים השבוע לשיחת התייעצות עם רופא אחר שאולי אחרי הכל ייתן כמה רעיונות. הרופא שלי סוף סוף השתכנע שצריך לעשות כמה בדיקות נוספות. (לא הקשיב לי כשאמרתי). ועוד טוב - התחלתי לעבוד בקליניקה שלי בבית ואני מקבלת בזמן האחרון הצעות עבודה ואני מרגישה שאני מאוד מתקדמת. אין לי לא נורא מקווה שאתן סולחות לי על השחור לבן!!

למעלה