הטבת אוכל

מצב
הנושא נעול.

לילו14

New member
הטבת אוכל

הטבת אוכל
היי, במקום בו אני עובדת המעסיק משתתף בעלות ארוחת הצהריים בגובה 2/3 מהסכום. (עד תקרה מסוימת). עכשיו החליטו להפסיק את ההטבה הנ"ל באמתלה של- מס הכנסה. מה הכוונה- הסבירו לנו שצריך לזקוף את עלות ההטבה במשכורת שלנו. כך שבפועל אנחנו משלמים על כל הארוחה. האם זה נכון? האם זה נחשב להרעה בתנאים?

לילו14

New member
מקפיצה

הטבת אוכל
היי, במקום בו אני עובדת המעסיק משתתף בעלות ארוחת הצהריים בגובה 2/3 מהסכום. (עד תקרה מסוימת). עכשיו החליטו להפסיק את ההטבה הנ"ל באמתלה של- מס הכנסה. מה הכוונה- הסבירו לנו שצריך לזקוף את עלות ההטבה במשכורת שלנו. כך שבפועל אנחנו משלמים על כל הארוחה. האם זה נכון? האם זה נחשב להרעה בתנאים?
מקפיצה
מישהו יכול אולי לעזור? תודה מראש,

שיר ורד

New member
זה לא נקרא הפסקת ההטבה

הטבת אוכל
זה לא נקרא הפסקת ההטבה
הזקיפה של הסכום במשכורת , תגרום לכך שישולמו על הסכום הנ"ל מיסים (הכנסה, ביטוח לאומי ובריאות), עדיין ישאר בידך מחצית הסכום הנ"ל לפחות. גם בגלל גובה הסכומים וגם בגלל שמדובר בפעולה שנעשתה עד כה בניגוד לחוק אינני חושב שבית דין יכיר בכך כהרעת תנאים המזכה מתפטר בפצוןיי םיטורים. אבל, לדעתי אם המעסיק היה רוצה להיות הוגן, היה עליו לשנות את הכללים ולהשתתף בכל עלות הארוחה (עד לתקרה) ולזקוף את כל הסכום כהכנסה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה