הטבור נפל להמשיך לחטא עם אלכוהול? אם כן, עד מתי?
א אימא של בתאל New member 9/11/06 #3 עוד יומיים בערך, ואם יהיו חוטי דם א אל תבהלי זה טבעי, אני המשכתי יומיים אחרי, ביום החמישי פתאום היו חוטי דם כאלה אז המשכתי עוד יומיים וזהו.
עוד יומיים בערך, ואם יהיו חוטי דם א אל תבהלי זה טבעי, אני המשכתי יומיים אחרי, ביום החמישי פתאום היו חוטי דם כאלה אז המשכתי עוד יומיים וזהו.
א אמא של הראל ועדי New member 9/11/06 #4 אני המשכתי כמה ימים כי א.טיפת חלב בדקה ואמרה להמשיך עד שמתייבש כדי שלא יהיה זיהום.. בהצלחה ומזל טוב!
א אמא של הראל ועדי New member 9/11/06 #5 אני המשכתי כמה ימים כי א.טיפת חלב בדקה ואמרה להמשיך עד שמתייבש כדי שלא יהיה זיהום.. בהצלחה ומזל טוב!
א אמא של הראל ועדי New member 9/11/06 #6 אני המשכתי כמה ימים כי א.טיפת חלב בדקה ואמרה להמשיך עד שמתייבש כדי שלא יהיה זיהום.. בהצלחה ומזל טוב!
T thebard New member 10/11/06 #7 בדיוק התעסקתי בנושא.... מחטאים באלכוסלדין/אלכוהול כל עוד האזור רירי/רטוב,ושכבר נסגר ומתייבש עוד יומיים אחרי ליתר בטחון.
בדיוק התעסקתי בנושא.... מחטאים באלכוסלדין/אלכוהול כל עוד האזור רירי/רטוב,ושכבר נסגר ומתייבש עוד יומיים אחרי ליתר בטחון.