החתן והחתן חזרו מהחתונה ואנחנו מחכים לתמונה

yosef 30

New member
החתן והחתן חזרו מהחתונה ואנחנו מחכים לתמונה

זיקו הייקר ובעלך ייקר לא פחות
מזל טוב לרגל חתונתכם מאחלים לכם זוגיות ונישאוין כיד המלך שתדעו רק אהבה וזוגיות מחבקת, תומכת ומקבלת.
ויאללה תביא כבר תמונות
שפע של ברכות מכל הלב. וברוכים הבאים ומזל טוב אני מתחיל להישמע בגללך כמו השופטים בכוכב נולד.
שבת שלום יוסף.

מכיוון שלא יכולתי להיות נוכח, אפשר לראות ?

זיקו, הקישורים מובילים לאלבומים ריקים אתם עדיין פה? או כבר חזרתם? ד"ש לשובביניו

ז י ק ו

New member
נסה שוב עכשיו ../images/Emo13.gif

אנחנו עדיין פה, אתם באים לחוף ? אני תיכף מתקשר אליכם...

ממש מזמינים חיבוק../images/Emo13.gif מזל טוב! עד 120 ביחד!

יופי של תמונות! תהנו בחוף ואם תהיו במים בתוך האגם בדיוק כיתחיל גשם, תרוצו מיד החוצה לחוף - שלא תירטבו
וברצינות, אם יהיו ברקים, אל תשהו במים וגם לא ליד עצים גבוהים. הכי בטוח תחת גג המבנה שם, בקיוסק בתוך הפארק במרחק שלוש דקות הליכה מקו המים

dify

New member
מ-ק-ס-י-מ-י-ם

שתינו נמסות פה ! :) ממש לקנא! :) איזה יופי!!!!! אתם כאלו מתוקים (בעיקר שהורדתם את החליפות שלוש דקות אחרי הטקס! ייי! :):):):):) מזל טוב! המון מזל טוב! :)

yosef 30

New member
מ-ד-ה-י-מ-י-ם../images/Emo70.gif!

זיקווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה יופי של תמונות. אני חושב שזו פעם ראשונה שלי שאני "רואה" חתונה של זוג גברים (הייתי בחתונה של ידידה של והאישה שלה)
. מאוד מאוד מאוד מרגש לראות את שניכם, והטבעות שלכם נראות מקסימות, אהבתי את הפיתול בטבעת. והמשפחה והחברים ממש תענוג לראות שכולם סביבכם, אין מילים - פשוט מרגש. תודה על השיתוף נשמה מזל טוב לשניכם באהבה גדולה יוסף.

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif

קצת באיחור אך אף פעם לא מאוחר לא? רק עכשיו ראיתי באמת.. הרבה אושר תמונות יפות תודה על שיתוף..

Molchansky

New member
מזל טוב!!../images/Emo24.gif

איזה יופי לראות את התמונות שיהיה עם המון המון אהבה ואושר! מזל טוב!

טל קר

New member
אהבתי במיוחד את התמונה

(עכשיו אני רואה שאין דרך לקישור ישיר מדובר בתמונה התשיעית משמאל שאתם עומדים מול האשה שמנהלת את הטקס) כל כך הרבה דברים בסדר בתמונה הזו :)

למעלה