החתול שמיל הוא משהו לא רגיל ומחפש

החתול שמיל הוא משהו לא רגיל ומחפש ../images/Emo82.gif

אנחנו נאלצים למסור את החתול שמיל המתוק הזה כי פשוט כבד עלינו כלכלית לטפל ב- 3 חתולים כשלשמיל צריך לקנות אוכל גורים - הוא כבן 5 חודשים - נטול עין אחת (היא סגורה) - מלא אהבה וחום - שובב וכובש אל דאגה! אני לא אתן לחולרע שכבר ידוע בכל הרשת שאוסף חתולים למטרות מאוד לא אנושיות. הוא יימסר באמת לבית חם ואוהב בלבד.

ניקי237

New member
אם אין ברירה עדיף לתת אוכל פשוט וזול יותר

מאשר למסור את החתול אפשר לקנות למשל אוכל הכי זול או של חתולי רחוב עד שמסתדרים קצת או את החול הכי זול אפילו מבחוץ כשאין ברירה יש גם 3 שימורים ב- 10 שח שאפשר לערבב קצת מהם עם האוכל לתת טעם לי יש 2 כלבים וחתולה ובגלל שגם קשה לנו עכשיו כלכלית קניתי לכלבים שק גדול של דוגלי שהוא לא הכי איכותי אבל ממש זול ובסדר עד שהקנה להם את האוכל שלהם שעולה אפשר להגיד פי 3 יותר ולחתולה אני קונה לה קט בחיים לא החשוב למסור אותם בגלל זה

אבל העניין הוא שכבר קנינו אוכל זול

וגם חול הכי זול שיש, אבל זה עדיין גדול עלינו. אנחנו במצב שבקושי מחזיקים את עצמנו וזה יוצר מצב שהחתולים באים על חשבון הבריאות שלנו בגלל הכסף וזה כבר בעייתי מאוד.

גן חיות

New member
בעיה כלכלית

יש פתרונות אחרים. יש אנשים שגוזרים עיתונים, אוספים חול מבחוץ או מביאים (בחינם) נסורת מנגריה. כל אלו פתרונות שלא עולים כסף במקום חול חתולים. והם יעילים. לא כולם מתאימים לכולם. אבל בהחלט שווה לנסות. גם לגבי מזון. אני מכירה כמה אנשים שהולכים לקצביות בסופרמרקטים כמה פעמים בשבוע ומבקשים את השאריות שממילא נזרקים בסופי יום. את זה הם לוקחים ומבשלים, לפעמים עם תוספת אורז, ויש לחתולים ארוחה. זה לא מושלם. אבל זה זול ויעיל. חברה אחרת הודיעה לכל השכנים שיש לה מה לעשות עם שאריות - אז מביאים לה מהשאריות שלהם, מבית אבות ומקפטריה שבהם עובדים ועוד. גם לא מושלם, אבל יעיל וזול. כל עוד אין בעיה רפואית חריגה - ניתן לפתור את הבעיות באופנים כאלו.

dimitrygo

Active member
מנהל
בכלל או רק מאלה ../images/Emo8.gif? בכל מקרה המזון הזה נמכר

רק שם ואני בזמנו קניתי מגג לחיות לא מעט ולא הייתה שום בעיה.

תומר1117

New member
שבוע טוב..

אני מסתייג מחנויות גג לחיות, פט פוינט, ודוג ליין, שלושת אלה שייכות לאותם בעלים, שהוא במקרה גם הייבואן של ריגל, לכן אפשר להשיג את המזון רק אצלו..

GeJuFan

New member
כמה פר חודש

אתם מסוגלים להוציא? גם לי יש שלושה חתולים ו... אני מאכילה את שלושת החתולים שלי פלוס חתולת הבניין (כלומר סה"כ ארבעה חתולים) באוריג'ן. מדובר באוכל שמתאים גם לבוגרים וגם לגורים, ככה שלא צריך לקנות גם וגם. אני קונה את השק של 20 ק"ג והוא עולה לי 420 ש"ח, אבל.... השק מחזיק לי מעמד לשלושה ואף ארבעה חודשים בתקופות שהם לא אוכלים הרבה (כמו בקיץ). זה יוצא לכל חודש בערך 100 ש"ח. מדובר במזון כל כך עשיר שכל חתול בוגר אצלי מקבל 60 ג' כל יום, לעומת 70 שממליצים, ואחרי 24 שעות עדיין נשאר עודפים בצלחת! הגורים שאצלי בהחלט הסתפקו ב 80-100 ג' פר יום בכל השנה הראשונה שלהם. לגבי חול: אני קניתי ארגז חול גדול יותר את ה-בלה מקסי. השקעה חד פעמית של 300 ש"ח. הארגז גדול ומספיק בהחלט לצרכים של שלושה חתולים. במקום חול רגיל אני שמה סולת. כן כן כזו שקונים בסופר שמשמשת להכנת קוסקוס. 4 ש"ח לק"ג, ב-100 ש"ח אני קונה קרוב ל-25 ק"ג וזה מספיק לי לכל החודש. מה שכן חשוב לנקות כל יום אפילו פעמיים ביום את הארגז אחרת זה מסריח. אבל זה מתגבש מצוין! וגם יותר אקולוגי לסביבה.

GeJuFan

New member
ואגב אם גם האוריג'ן יקר

לכם פר חודש. אז הדבר היחיד שנותר לי להציע זה לעבור לשקים של מזון לחתולי רחוב. אני ממש לא מתלהבת מהרעיון ואני אישית בחיים לא הייתי עושה את זה, אבל אני יודעת שיש כאלו שזה לא משנה להם ולפעמים אין ברירה. אבל לדעתי מבחינה כלכלית דווקא מזון יקר יותר ואיכותי יותר יוצא בסופו של דבר זול יותר.

niritk13

New member
../images/Emo207.gif אוריג'ן ../images/Emo7.gif

1. המחיר של שק עלה מ400 ל-420 2. דיברתי לפני יומיים עם שמעון היבואן והוא אמר שהחברה מפסיקה לייצר את השקים של ה- 20 קילו. וזה מדכא אותי רצח, הפערי מחיר בין שק ה- 20 ק' ל-7 ק' הם בסביבות 10 שח לקילו ואני לא רואה את עצמי עומדת בכך כלכלית

GeJuFan

New member
מה??! אני לא שמעתי

שום דבר על הפסקת הייצור של 20 ק"ג. תני לי כמה ימים לבדוק את זה עם החברה עצמה. ליבואן בארץ יש נטייה להפסיק לייבא את השקים מדי פעם ככה שלא בטוח כמה זה נכון. יכול מאד להיות שהוא פשוט החליט להפסיק לייבא את השקים הגדולים ופשוט אומר שהחברה הפסיקה לייצר. אני אצור איתם קשר ביום שני, אבדוק את העניין ואעדכן את הפורום.

GeJuFan

New member
חשוב לדעת

גם אם הם ממשיכים לייצר שקים גדולים לא בטוח שהיבואן ימשיך לייבא אותם, ואולי לזה הוא התכוון. הייבואנים בארץ ממשיכים שלא להבין שכן יש בארץ שוק לשקים גדולים, במיוחד מבתי גידול ומבתים מרובי חתולים. הבעיה היא שהם לא משקיעים בפרסום ואוריג'ן זה מוצר יחסית חדש בעולם החיות ומאד אנונימי בארץ שגם לא נמכר ברוב החנויות. בכל מקרה אני אבדוק. אם הם אכן ממשיכים לייצר אז צריך ללחוץ על הייבואן שימשיך לייבא.

למעלה