החתולונים החצופים מכים שנית

טיפתיפ

New member
החתולונים החצופים מכים שנית

שלום, חתולנים חצופים שסיפרתי כאן עליהם הביאו את האח שלהם הג'ינג'י (רדי)או שזה חתול שהצטרף לחבורתם אני לא בטוחה , בכל מקרה הם ממשיכים את ההשלטות שלהם על הגינה שלנו, ומבריחים את לילי החתולה המקורית שהבאתי איתי, אני מנסה לשכנע את בעלי להפוך אותה לחתולת הבית שלנו יחד עם בוטן-פיסטוק אבל הוא לא מוכן ואומר שמספיק שקיבל את בוטן וכו' וכו', מה אני עושה עם החתולונים?הם אוכלים ללילי את האוכל ועכשיו גם שאני מכניסה אותה לאכול בבית הם מצליחים להכנס ועושים באלאגן בבית,פעם שעברה הם ישבו בסלון האורחים והשתכשכו בשמש עד שקלטנו שהם שם,אשכרה היינו בהלם,והם לא מפחדים מכלום זה החלק המוזר,גם שעושים להם קישתא הם ממשיכים לשבת ולהינות,מה נסגר? טיפים מישהו? איך אשכנע את בעלי לגבי החתולה?ומה לגביי הלבנים וחדש?

enat06

New member
אין ברירה..

תצטרכי להרגיל את החתולה שלך לאכול את רוב הארוחות שלה בבית, ותשאירי לה ליתר בטחון גם אוכל בחוץ, תצטרכי להשאיר כמות גדולה יותר בהנחה שגם הם יאכלו, מה לעשות.. הם רעבים! הדרך היחידה שאת יכולה למנוע את זה זה להפוך אותה לחתולת בית בלבד, כל עוד היא יוצאת ונכנסת זה משהו שתצטרכי להתמודד אתו, אם לא הם יהיו חתולים אחרים..

טיפתיפ

New member
מה רעבים?

הם אוכלים 5-6 פעמים ביום, יש לגיסי מסעדת שווארמה ופלאפל מי אוכל כל יום את השאריות אם לא הם? חחחח בנוסף ל3 ארוחות ביום שאנחנו מוציאים להם, פשוט הם לא אוהבים שמישהו אחר אוכל את האוכל שלהם, אוף עצבים ומה הכי מעצבן ? הם כאלו חמודים יא אללה

bastis

New member
כנראה שהם עדיין רעבים

את יכולה לקנות להם אוכל יחסית זול כמו לה- קט ולשים להם בקערה והם לא יבקשו אוכל

למעלה