החתולה לאימוץ...עידכונים!!!!

fliperit

New member
החתולה לאימוץ...עידכונים!!!!

החתולה ביקרה אצל הוטרינרית. היא קיבלה חיסוני כלבת ומשושת (נדמה לי), והוטרינרית אמרה שהיא בערך בת 9 חודשים. אז אם מישהו רוצה את היפיפיה הזאת (שאגב... מאוד חברותית ואמיצה- לא מזיזים לה כלבים או דברים כאלה) אני מאזור ירושלים...ככה שיש עדיפות כלשהי לירושלמים, אבל כל מי שרוצה אותה מוזמן

fliperit

New member
אף אחד לא מעוניין?

בבקשה, אנשים, החתולה הזאת מדהימה, באמת. הייתי מתה לקחת אותה, אבל הכלבים שלי לא אוהבים חתולים, והם כבר תקפו אותה פעמיים!

דנצו1

New member
חבל שאת לא משאירה אותה אצלך

את רואה מה קורה וכמה קשה למצוא בתים טובים לחתולים.אם תעבדי נכון הרי שניתן יהיה להרגיל את הכלבים אליה.מה גם שאת כותבת שלה אין בעיה עם כלבים.אם טובת החתולה המקסימה לנגד עינייך,השאירי אותה אצלך ותבוא עלייך הברכה.יש צורך לסגור אותה בחדר סגור שלא תהיה אפשרות לברוח חלילה,למשך שבועיים ,להעביר מגבת או איזה חתיכת בד עליה מכיוון האף ואז לעשות את אותו דבר לכלבים,כמובן עם אותו בד שהעברת עליה כדי שיכרו אחד את הריח של השני ולאחר כשבועיים להוציא מהחדר תוך שאת עוקבת.בהצלחה!מחכה בציפיה לעדכון שהחלטת להשאיר אותה אצלך

fliperit

New member
אין סיכוי שהיא נשארת אצלי.

לצערי אני לא גרה לבד בבית ויש עוד אנשים שאני צריכה להתחשב בהם. דוד שלי אלרגי לחתולים, ולכן אם ניקח אותה היא תהיה חייבת להיות חתולת גינה (היה לי גור חתולים לפני כשלוש שנים, ודוד שלי עדיין לא יכול לשבת על הספות בבית) ומלבד זה, ניסיתי, באמת שניסיתי בכל הכוח להרגיל את הכלבים, אבל זה קשה מדי, ואמא מתעצבנת מהרעש.(יש לי כלבה 1 מטורפת על כל הראש עם טראומת התעללות חזקה, והכלב השני ענק ומלא מרץ...קשה להשתלט עליהם גם בלי חתולה בבית) אכפת לי מהחתולה, ואני אוהבת אותה באמת, ולכן אני חושבת שהכי טוב למצוא לה בית (כרגע היא חיה בגינה, ולא מוכנה לעזוב...גם כשהכלבים תוקפים אותה). ועכשיו- אם לעוד מישהו אכפת, ויש לו את היכולת...בבקשה תקחו אותה...היא חתולה מדהימה!

דנצו1

New member
לפחות יש לה מקום עד שיימצא בית

מתאים.מקווה שבגינה יש לה מחסה מהגשם והקור וממכוניות.האם זו הגינה הפרטית שלכם?בבקשה תמסרי רק לבית מתאים שיטפל בה למשך כל ימי חייה ולא לכל אחד שיתלהב ויש סכנה שההתלהבות תפוג.ולא לעמותה חלילה!שיהיה לכן בהצלחה!

fliperit

New member
תודה...

כמובן שאני אמסור רק לבית אוהב! הגינה פרטית של דודים שלי..ויש שם המון מחסה מהגשם..

fliperit

New member
פרסמתי גם בפורום זב"ח

ובפט-נט.. אם למישהו יש עוד רעיונות לאתרים/פורומים מתאימים אני אשמח.

pola5

New member
מומלץ לנסות גם בפט קינג

ובהב הב (הם התרחבו גם לתחום החתולים)- מתוך הנסיון שלי מהב הב מקבלים הרבה טלפונים. במקרה של החתולה הזו לא נראה לי שיהיה בעייה למצוא לה בית קצת סבלנות והרבה פרסום באתרים. בהצלחה!

גלי®

New member
אוי, היא מקסימה... ורודה - קופי של

פינקי שלי (פרט לזה שיש לה רגל "מיותרת" :) )... המון בהצלחה במציאת בית ליפה הזו...

pilpelon1

New member
הייתי שמחה לאמץ.

ועוד יש לי רק את פלפל. פשוט שאלתי את אמא שלי המון פעמים,שיש המון חתולים שאפשר לאמץ,חתולים יפים,ומדהימים,אבל היא אומרת שהיא לא מסכימה עוד חתולים,וגם בטח החתול השני ופלפל יריבו,גם ככה פלפל מאוד חשדן כלפי חיות אחרות. והיא לא רוצה שפלפל יסבול מזה,כי הוא מלך הבית,והוא כבר בן 4..עוד מעט..אז אין סיכוי שאפשר להרגיל אותו. קיצר אני הייתי רוצה להכניס עוד חתול(למרות שיש לי גם חששות לגבי פלפל)? אבל אני לא יכולה בלי אישור מאמא שלי. סורי. והמון הצלחה.

למעלה