החלפת אסלה

החלפת אסלה

ברצוני להחליף אסלה בבית ישן. מהאסלה כבר עשו בעבר חיבור עם הברך פלסטיק הלבנה הזו כך שאין לי צורך או קושי בלהתעסק עם צנרת האסבסט, אבל נניח ועכשיו אני קונה אסלה חוץ מלהחליף את הגומייה בברך ליתר ביטחון אני צריך לדעת עם חיבור הניקוז יהיה באותו גובה? כי אין לי איך לשחק בו. ושאלת השאלות שלי היא איך מדביקים את האסלה לרצפה? אני יצרף תמונה מאוחר יותר תודה.

בכל מקרה תחליף את הגומיה

אני נוהג לצקת טיט בתחתית האסלה להרכיב אותה לראות שהכל בסדר ואז להרים קצת עם מברג או איזמל ולשים סופר 7 גם בפנים וגם בהיקף של האסלה

זו אסלה אחרי הכול

יושבים עליה והיא כבדה כך שאני חייב יציבות בילד אין במאה אחוזץ איך אני יידע שיש ריצוף תחתי? הריצוף הוחלף סביב לאסלה לא מזמן אז אני לא ממש יודע אם יש ריצוף ישן תחתיה. ומבחינת גובה של הניקוז ויציאה הניקוז באסלה עצמה עלולה ליהיות הבדל?

אוקיי אם יש ריצוף אז..

טיט ובשפה התחתונה של האסלה סופר 8 ואם אין ריצוף למלא לחכות שייתיבש ואז טיט בתוך האסלה והדבקה או ישר מלא טיט או מלט סופר הצמדה וזהו? והנה התמונה אולי לפי חיתוך הקרמיקה החדשה סביב לאסלה ניתן יהיה להבין אם היא מונחת על ריצוף הישן או לא. יש לציין שליפני שנים היא התנדנדה והוזמן מישהו להדביקה למרות שאני חושב שהוא שם רק בורג לצערי משקל התמונה גדול מדיי

למעלה