החלפות חיתולים

Miss Lagotte

New member
החלפות חיתולים ../images/Emo53.gif

אני כ"כ גרועה בזה..
הילד מתעורר רטוב כבר לילה שלישי (בהתחשב בעובדה שאנחנו בבית רק 4 ימים, הסטטיסטיקה גרועה). זה לוקח לי המון זמן, במיוחד בלילה והוא שונא את זה. בנוסף, כמעט ואין פעם שאני מחליפה והוא לא משתין או מחרבן עליי
איך משפרים את היכולת הזו? זה אמור באמת לקחת צ'יק צ'ק? (חברה שלי ריפתה את ידיי ואמרה שאני עושה את זה ממש לאט
)

אל ייאוש

את הטכניקה של לפתוח-למשוך-להשחיל-לסגור פשוט לומדים עם הזמן (אם מותר לדבר ממקומי הוותק של 3 חודשים) ואז זה באמת מהר. וכאן מגיע האבל - אם תחליפי חיתול ממש מהר, פשוט תמצאי את עצמך מחליפה חיתול נוסף, כי הוא לא מבזבז זמן ומייד ממלא גם את החדש. עצם האוורור מגרה אותם לזה. אנחנו היינו מחליפים שניים ושלושה חיתולים ברצף (כי מה, ניקח אותה למיטה עם חיתול לא נקי?) עד שלמדנו שהרבה יותר חסכוני ומהיר הוא לחכות קצת עם החיתול המלוכלך פתוח, לתת לה להתבטא, ורק אז להחליף. אחרי חודש וחצי בערך כל העסק קצת נרגע, ואפשר לוותר על ההמתנה.

happy00

New member
practice make perfect

קודם כל מזל טוב. עם האימונים בא הגובה. תקחי את זה בקלות, ותראי שעם הזמן תהיי יותר מיומנת. אל תשימי לב למה שהחברה שלך אומרת. אם זה מנחם, לי לקח בהתחלה הרבה זמן עד שלמדתי מה עושים, ונהייתי יותר מיומנת. לא נולדים עם זה. ודרך אגב, עד היום אני מלבישה לאט גם עם הילדה השניה...

זה משתפר עם הזמן אל תדאגי ובגיל הזה

מחליפים לאט אני הייתי ממליצה בלילה לא להחליף לו בשביל מה זה טוב ? דרך אגב שלשום שלי השתין עלי והוא בן שמונה חודשים כבר אין מה לעשות הקור גורם לזה

aviah

New member
רק תירגול

בהנחה שאת מחליפה לו 6-8 פעמים ביממה, בעוד יומיים כבר תהיי אלופה בזה. אנחנו לא מחליפים בלילה, אלא רק מאכילים. כמובן, מחליפים לילד לפני שהוא הולך לישון. כבר בשבוע השני, אם אני זוכר נכון, הילד היה עושה בלילה רק פיפי.

Miss Lagotte

New member
הוא בן 10 ימים ועושה קקי גם בלילה

אני מחליפה בלילה כי בעלי חושב שהרבה יותר נעים יהיה לו לישון עם חיתול יבש והוא חושש שהקקי יעשה לו פריחה. אנחנו עדיין מתווכחים על העניין כי אם אני מחליפה לו לפני שאני מאכילה הוא צורח נורא ואני נלחצת
ואז לרוב בפעם הבאה הוא יתעורר רטוב.

b o t t e n

New member
../images/Emo6.gif

אצלי דווקא עכשיו עם עמנואל אני מסתבכת יותר. אחרי שהתרגלתי להחליף ל|הבדנה|בן השנתיים שלי תוך כדי משחק, זה שהיא לא זהה "מרדים" אותי. ולעיניינו, לכרמל הייתי מחליפה ל-פני ואחרי כל הנקה. תמיד התעורר עם מלא פיפי וגם קצת קקי, ותוך כדי אוכל המפעל המשיך לעבוד
. אצלה אני מחליפה כספוג. חוץ מזה אולי את לא סוגרת נכון את החיתול.

IcNיה

New member
לא משאירים קקי בטיטול

לא בגיל 10 ימים ולא בגיל 10 חודשים. את פועלת נכון. עם הזמן תינוקות מפסיקים לרוב לעשות קקי בלילה, ועם פיפי אפשר בד"כ לחכות עד הבוקר. לא כתבת אם את מניקה, אבל אם כן - אולי הוא מתעורר רעב וכועס, שבמקום להאכיל - את מתעסקת עם טיטול. נסי להניק צד אחד, בד"כ הם נרדמים, ואז החליפי טיטול גם כי לאחר כל הנקה בגיל זה הם עושים פיפי-קקי, וגם כי זה מעיר אותם לצורך מתן שד שני.

hadasba

New member
את יודעת, כשילדתי בקפלן ../images/Emo46.gif

יום אחד בתינוקיה באתי להחליף לקטנה שלי חיתול והאחות אמרה שלא צריך שהקקי לא מפריע להם - שזה כמו חום גוף בשבילם ושאני לא צריכה להחליף לה- למרות זאת החלפתי - שהתינוקת שלה תהיה שעות עם קקי בחיתול!

IcNיה

New member
בגיל 10 ימים תינוקות יונקים

עושים קקי קטן לאחר כל הנקה - בלי קשר לפיפי. רק פיפי אני לא מחליפה, אלא אם כן הילדה צורחת ולא נרדמת מסיבה כלשהי, ואז כחלק מניסיון לברר מה מפריע לה - אני מחליפה לה גם טיטול ליבש.

Miss Lagotte

New member
אני מניקה כל שעתיים וחצי (הוא קטן)

ויש לו קקי כל הנקה. אגב- הקקי שלו בצבע צהוב חרדל, זה תקין? אני אנסה להחליף אחרי צד אחד, למרות שבבי"ח אמרו לנו לא להחליף אחרי האוכל מחשש לפליטה.

IcNיה

New member
קקי בצבע חרדל עם גרגרים (כמו קוטג')

הוא תקין לחלוטין. לגבי להחליף לאחר אוכל - הכוונה, אני מניחה, לא לטלטל את התינוק. אני תמיד החלפתי בגיל צעיר לאחר הנקה מצד אחד (בתי הייתה קטנה במשקל ונרדמה לרוב לאחר צד אחד) - פשוט הנחתי אותה בעדינות, בלי לטלטל - והיא מעולם לא פלטה בגלל החלפת טיטול. תניקי כל פעם שהוא מבקש לינוק, ולא לפי שעון (אלא אם כן הוא נולד עם מנגנון של שעון שוייצרי מובנה בפנים - בת שלי אכלה כל 3 שעות בול וניסיונות להניק אותה יותר מזה לא צלחו).

Miss Lagotte

New member
הבן שלי נולד עם שעון פנימי של כל

שעתיים וחצי, כנראה בגלל ההנקות כשהוא היה בפוטו בבי"ח (אני לא מאמינה שאני משתמשת במונח "להרגיל"
) הוא מתעורר לפני שהשעון שלי מעיר אותי, ילד שלי מוצלח!

IcNיה

New member
נו, באמת! איזו מין השוואה זאת?

ואת באמת רוצה להגיד, שאם היה "בורח" לך באמצע הלילה - לא היית רוצה שהעניין ייטופל?

בלינקה

New member
את עוד לא מאומנת

הוא רק בן שבוע. ועם הזמן (לא הרבה זמן) תשתפרי. וברור שהוא עושה קקי פיפי באוויר החופשי. זה או זה או על חיתול נקי. ומה ז"א מתעורר רטוב? בורח לו מהחיתול? אם כן, כדאי להחליף את סוג החיתול ו/או את המידה.

Miss Lagotte

New member
אין מידה יותר קטנה ../images/Emo13.gif הוא שוקל

בערך 2500 ק"ג (מחר שקילה) וקנינו לו האגיס 2-5. אבל לא בורח לו בכל פעם, כך שיכול מאוד להיות שזו המיומנות (או חוסר) שלי.

aviah

New member
נסי פמפרס 1

שלנו נולד 2.780 וזה אטם אותו לחלוטין.

בלינקה

New member
כשבורח זה הרבה פעמים סימן שהגיע

הזמן להחליף למידה יותר גדולה, לא למידה יותר קטנה
אצלכם זה כנראה לא העניין
כן שווה לנסות להחליף חברה.

למעלה