החלפת חפצים (נראה, אולי יצליח לי)
להלן רשימת חפצים שיש לי בבית ואני יכולה לתת. בהמשך תופיע רשימת חפצים להם אני זקוקה. אם מישהו רוצה להציע עיסקה - שישלח לי מסר. לתת: א. טוסטר לטוסטים משולשים חדש באריזה. ב. ארבעה מעילי דובון בצבע חאקי, חדשים לחלוטין, במידה גדולה. ג. תלת אופן שהורכב, נוסה בבית, פורק, והוחזר לקופסה (כי יש לנו תלת-אופן אחר). ד. סיר חרס לבישול תפו"א בקליפה - חדש באריזה. ה. סיר לצ'יפס חדש באריזה. ו. סט ששה ספלים + שש תחתיות חרסינה לבנות עדינות עם פס זהב. חדש באריזה. ז. שני בתי מיניאטורות מעץ. חום, גב קטיפה אדומה. ח. קופסת תה גדולה של ויסוצקי. עדיין בצלופן. ט. כלי זכוכית עגול גדול עם מכסה זכוכית. חדש בקופסה. (לא יודעת למה משמש הכלי). לקבל: א. דיסק עם פסקול "ספר הג'ונגל" בעיברית. ב. בוסטר אוכל חדש (מגביה לכסא של ילדים) ג. טלפון אלחוטי מאיכות טובה במצב טוב. ד. מערכת דיבור ושמיעה (אוזניות ודיבורית) לטלפון ביתי. רצוי אלחוטית. ה. בגדי קיץ במצב מצויין לילד בן שנתיים וחצי (רק מה שלא נלבש כלל, או נמדד פעם אחת). ו. תווים וספרי תווים של שירים עיבריים לפסנתר ו/או אקורדים לגיטרה. ז. דיסקים של מוסיקה קלאסית. ח. DVD של סרטי ילדים (במיוחד וולט דיסני). זה מה שעולה כרגע בדעתי. אם מישהו מעוניין במשהו מהרשימה הראשונה, ויש לו רעיון אחר למשהו שהוא יכול לתת, יש על מה לדבר. ניתן, כמובן, לקבל מספר פריטים זולים תמורת פריט יקר, ולהפך. נא לפנות אלי במסרים.