החלפות אביב

Neta558

New member
החלפות בתים

עולות פה לא פעם שאלות על איך מחליפים שירותים וחפצים, ויש מי שמחליף בתים... מסתבר שנפתח פורום לענין פה בפרדס. מספר 701, נדמה לי...

exit_from_here

New member
מעוניין להחליף/לקנות דיסקים

שני הדיסקים של להקה רטורית,והדיסק "אלפנט" משנת 1992 בהוצאת נענע דיסק. מוכן לתת דיסקים,ווקמנים/אוזניות או כמעט כל דבר אחד או סכום כספי. אייסיקיו-126677242 אימייל[email protected] או במסרים...

דניעל

New member
החלפת חפצים (נראה, אולי יצליח לי)

להלן רשימת חפצים שיש לי בבית ואני יכולה לתת. בהמשך תופיע רשימת חפצים להם אני זקוקה. אם מישהו רוצה להציע עיסקה - שישלח לי מסר. לתת: א. טוסטר לטוסטים משולשים חדש באריזה. ב. ארבעה מעילי דובון בצבע חאקי, חדשים לחלוטין, במידה גדולה. ג. תלת אופן שהורכב, נוסה בבית, פורק, והוחזר לקופסה (כי יש לנו תלת-אופן אחר). ד. סיר חרס לבישול תפו"א בקליפה - חדש באריזה. ה. סיר לצ'יפס חדש באריזה. ו. סט ששה ספלים + שש תחתיות חרסינה לבנות עדינות עם פס זהב. חדש באריזה. ז. שני בתי מיניאטורות מעץ. חום, גב קטיפה אדומה. ח. קופסת תה גדולה של ויסוצקי. עדיין בצלופן. ט. כלי זכוכית עגול גדול עם מכסה זכוכית. חדש בקופסה. (לא יודעת למה משמש הכלי). לקבל: א. דיסק עם פסקול "ספר הג'ונגל" בעיברית. ב. בוסטר אוכל חדש (מגביה לכסא של ילדים) ג. טלפון אלחוטי מאיכות טובה במצב טוב. ד. מערכת דיבור ושמיעה (אוזניות ודיבורית) לטלפון ביתי. רצוי אלחוטית. ה. בגדי קיץ במצב מצויין לילד בן שנתיים וחצי (רק מה שלא נלבש כלל, או נמדד פעם אחת). ו. תווים וספרי תווים של שירים עיבריים לפסנתר ו/או אקורדים לגיטרה. ז. דיסקים של מוסיקה קלאסית. ח. DVD של סרטי ילדים (במיוחד וולט דיסני). זה מה שעולה כרגע בדעתי. אם מישהו מעוניין במשהו מהרשימה הראשונה, ויש לו רעיון אחר למשהו שהוא יכול לתת, יש על מה לדבר. ניתן, כמובן, לקבל מספר פריטים זולים תמורת פריט יקר, ולהפך. נא לפנות אלי במסרים.

sheda0ktana

New member
החלפות אביב ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

אנא הוסיפו הודעות החלפה חדשות רק לכאן והשתדלו לא לפזר אותן בכל רחבי הפורום, לוקח ל
ים המון זמן לאסוף אותן חזרה לעדר ואנחנו לא רוצים שאיזו
תעשה לנו נזקים או ש
יתעצבן, נכון?

efratefrat

New member
חיסול תכולת דירה

שלום :) סבא וסבתא שלי עברו לבית אבות וכעת החפצים ותכולת הדירה עומדים למכירה או למתן שווי ערך. מתי? יום רביעי הקרוב בשעה 18:00 - 21:30 איפה? בן יהודה 95 דירה 8 תל אביב מה יש שם? פינת אוכל, מזנון, שטיחים, טוסטר, מכונת כביסה, תמונות, חדר שינה, מזרונים, וילונות, ספרים, ספות ועוד. טווח המחירים נע בין עשרה שקלים לפריט ועד אלף שקלים. מה עוד כדאי לדעת? יש גלידה מצוינת ממש ממול. להתראות במכירה !

ANTiADi

New member
מכונות צילום

אני מחפש אנשים בעלי מכונות צילום או עם גישה אליהן. דפים לא יהוו בעיה, ואולי גם דיו. על התמורה - נסתדר איכשהו. [email protected]

michaly2003

New member
../images/Emo82.gifרט-אפ דרוש משרד קטן תמורת...

לסטארט-אפ דרוש משרד קטן תמורת שרותי גרפיקה, בנית אתרים מצגות ברמה גבוהה

merav1234

New member
מעונינת בהחלפת טיפולים../images/Emo57.gif

מטפלת ברפלקסולוגיה מעונינת להחליף טיפולים (שיאצו/טווינא) עם מטפל/ת באזור חיפה.

Nut420

New member
החלפה

אני מחליף: 1. כרטיס מסך ATI 32mb 2. דיסק קשיח 2GB 3. webcam 4. כרטיס רשת 100mbps 5. Hub 8 פורטים 10mbps 6. מטען לסטארטק 7. גיימפאד של מיקרוסופט 8. כל מני כרטיסי מסך וקול ישנים (ISA) זכרונות EDO RAM, מודם ישן, מדפסת סיכות 9. מסך 17' אינץ' אני צריך: 1. שק איגרוף וכפפות 2. משקולות (מכל הסוגים, לא משנה איזה) 3. מזרוני אימון 4. שואב אבק 5. אוזניות גדולות נא לפנות כאן או במסרים..

sheda0ktana

New member
שימו לב אנשים - מסך להחלפה!!

בהודעה שמעלי! (דע לך, NUT, שמסך הוא אביזר נדרש מאד, תודה
)

Nut420

New member
שימו לב יש לי מסך נוסף להחלפה

להחלפה, 14 אינץ' proview השאלה האם יש למישהו משהו ממה שאני צריך ??

Nut420

New member
שימו לב יש לי מסך נוסף להחלפה

להחלפה, 14 אינץ' proview השאלה האם יש למישהו משהו ממה שאני צריך ??

kawa

New member
מגורים בחדר בדירה ללא תשלום תמורת >

עבודות בית קלות, סידורים וכו'. הדירה- ענקית ויפה במרכז גוש דן, סביבה שקטה ונוף מקסים > עבודות הבית ש'נדרשות' הן העבודות הסטדנרטיות כגון : כביסה, נקיון שבועי, כלים, קניות בסופר, סידורים למיניהם, סידור יומי של הבית. התועלת > תקופה ארוכה מאד > מגורים ללא שכ"ד לתקופה ארוכה מאד פירושם > לחסוך בשנה קרוב ל 15000 שקלים. יתרון נוסף > את עבודות הבית למיניהן ניתן לעשות בשעות שמתאים או מתחשק במהלך היום - ולארגן את הזמן כפי שרוצים. מסגרת הזמן גמישה מאד. הדירה גדולה מטופחת עם תנאים טובים.
ענבל

למעלה