החלטות אחרונות ...

• פותח הנושא rey
  • פורסם בתאריך

rey

New member
החלטות אחרונות ...

היי כולם! סוף סוף קיבלתי מתנה את הספר של בר, ואני אוכל קצת להפסיק ולהציק בשאלות טרחניות (בלי נדר )... אבל רגע לפני שאני מפסיקה ..- שאלה אחרונה .. בעקבות הספר של בר החלטתי לעשות את החלבון העוברי , וסקירת מערכות מאוחרת וזהו. כלאמר אני מוותרת על שקיפות עורפית - כי הוא פשוט לא הזכיר את הבדיקה הזאת בכלל ,אז הסקתי שכנראה היא לא כלכך חיונית, ואני מוותרת על סקירה מוקדמת -כי הבנתי שזה המ-ון כסף , ואין לי כרגע . האם זה אחראי לעשות רק את בדיקות אלו ? ( כמובן ששאר בדיקות החובה אני יעשה) אשמח לתגובות ריי

meital101

New member
קודם כל!!!!!!!!!

אם חברה בקופת חולים כל שהיא כל מה שאמרת עולה גרושים!!!!! אני אישית עשיתי הכל בכללית!!! ולא אצל רופאים פרטיים גם לי אין כסף מיותר למרות שזה הריון ראשון אבל השתדלנו ללכת למומלצים של הכללית. השקיפות עלתה לנו 200 ש"ח המוקדמת עלה לנו 114 ש"ח והמאוחרת 24 ש"ח. החלבון עוברי עלי לנו 99+119 ש"ח וזהו זה נשמע לך יקר רצוי לעשות הכל כולל בדיקות גנטיות דרך הקופה שלמנו אך ורק על 4 בדיקות 350 ש"ח במקום כל בדיקה 220 ש"ח. תבררי מה הזכויות שלך בקופת החולים שלך ואחרי זה תחליטי כל בדיקה היא חשובה בימינו ורצוי לעשות אותה ולא חייב לשלם הון לפרטיים. ואל תקשיבי לסובבים אותך כשהם אומרים לך אל תלכי לקופת החולים שלך כי כנראה שלהם יש יותר כסף!!! בהצלחה. מיטל

למה שילמת כ"כ הרבה על חלבון עוברי?

אני גם בכללית ואמרו לי לשלם 50 ש"ח ועוד עשיתי שבוע אחרי שהמחיר עלה (הוא היה 42 ש"ח)

s h i R 1 2 3

New member
שקיפות עורפית היא

בדיקה חשובה מאוד! היא לא מוזכרת בספרו של בר כי מדובר במהדורה מלפני 11 שנים....

קייס

New member
למה לוותר?

שקיפות עורפית היא בדיקה מאוד חשובה שנותנת לך מידע על אפשרות לתסמונת דאון כבר בשבוע 11 ואם אני לא טועה אפשר לעשות אותה דרך קופת חולים במחיר מסובסד (לפחות דרך כללית מושלם אם אני לא טועה), סקירה מוקדמת מאוד חשובה שכן היא בודקת באם העובר תקין, אפשר גם אותה לעשות דרך קופת החולים, לפי דעתי היא יותר חשובה מהמאוחרת וכמובן שתמיד עדיף לעשות גם את המוקדמת וגם את המאוחרת, באם אין אפשרות כספית לעשות את זה פרטי כדאי להתקשר למוקד של קופת החולים שלך ולברר מה מידת ההשתתפות של קופת החולים בבדיקות האלה.

ksanti

New member
גם אני לא עשיתי בדיקות

אלו כי אני במכבי ו זה לא מכסה גם לי אין כסף מיותר אני עשיתי חלבון עוברי ו שבועה הבאה סקירה מאוחרת דרך מכבי וישלי המון חברות שעשו כך ו הכל בסדר ויש כאלו שעשו הכל ו גם הכל בסדר אז הכל לשיקולך הפרטי

rey

New member
תודה!צודקות...

איך שסיימתי לכתוב , קיבלתי טלפון מאחותי , שכעסה שאני מוותרת על הבדיקות , ואחרי ברור קצר אכן גיליתי שכל הבדיקות מסופסדות ע"י כללית מושלם. פשוט כאן בפורום דיברו על מחירים אסטרונומיים לסקירות .. וזה הבהיל אותי. בכלאופן, ניסיתי לקבוע תור לד"ר תדמור, אני עוד רגע שבוע 12 ,ולצערי הכל עמוס :(. אתן מכירות אולי עוד מומחים טובים שעובדים עם מושלם באזור ירושלים ?

shiri678

New member
תדמור דרך הקופה

גם אני קבעתי תור לתדמור דרך הקופה- את יכולה להתקשר למכון מ.ל.ר בירושלים ודווקא נתנו לי תור די מהר. השעות קצת מוזרות (11:00 בלילה או 7 בבוקר) אבל בסה"כ היתה איזושהיא אופציה. תנסי לדבר עם המאוחדת לשאול מי עובד איתם לסקירות ושקיפות ואח"כ תשאלי כאן בפורום מי מהם מומלץ. בהצלחה.

לא מכירה מירושלים

אבל יש את ד"ר זר במרפאת בריאות האישה בועידת קטוביץ בת"א והוא מומלץ, רק שגם אצלו צריך להזדרז עם התורים. אולי תעשי טיול לת"א?

rey

New member
אם צריך אסע לת"א, אבל

בטוח יש עוד מומחים טובים בי-ם , לא?

למעלה