החלום של אישה להיאנס

החלום של אישה להיאנס

ידוע שאחד החלומות הארוטיים של אישה, הוא להיאנס על ידי מישהו שהיא חושקת בו. שהוא ייקח אותה בכוח. מודה, גם אני חוטאת מדי פעם במחשבות כאלה. חשבתי על דרך לנסות וליישם את זה, אבל בהסכמה מראש. להביא את אחד הגברים שהיה בינינו משהו הביתה ולקבוע איתו שבאיזשהו שלב הוא פשוט ייקח אותי בכוח, למרות שאני אתנגד ואצעק. זה דורש כמה דברים מהגבר 1. שיהיה חזק פיזית. 2. שלא יירתע באמצע ויהיה אמיץ מספיק ללכת עד הסוף. מה דעתכם? למישהו היה נסיון במשחקים דומים?

אונס זה בכלל לא נושא משעשע.

אי אפשר שהוא יקח אותך בכוח, אבל שלא תצטרכי להתנגד ולצעוק?

אני חושבת שאת השלב הזה כבר עברנו

כאשר התחלתי לכתוב כאן לרשונה. באמת התיבה שלי התפוצצה, אבל עכשיו זה בסדר :) גם אני התרגלתי וגם כמות הפניות קטנה.

Single Malt

New member
יש הבדל גדול מאד בין אונס

לבין סקס עם מישהו שאת רוצה ומבקשת ממנו להיות כוחני באקט הספציפי... אולי את קצת מתבלבלת בפנטזיה? לא מאמין שאת באמת רוצה לחוות משהו שבכלל מתקרב לאונס. אולי את רוצה פרטנר שיקח את העניינים לידיים ויהיה אגרסיבי אבל עדיין זה יהיה מישהו שאת בסופו של דבר מעוניינת לשכב איתו.... ואם הקיק שלך זה לצרוח ולהתנגד אז תדאגי שזה יהיה במקום שלא שומעים או לחילופין לעדכן את השכנים.... בכל אופן לשאלה - אפשר לעשות הכל, במיוחד עם בני זוג שמכירים אותנו מספיק לדעת איפה הגבול ממליץ לך להציב גבולות לפני מעשה ואף להחליט על מילת קוד כלשהי שתשתמשי בה במידה ותרצי שהבחור יחדל מהמעשה כי יהיה קשה להבחין בין משחק לבין התנגדות אמיתית למשהו...

ברור שהכוונה היא לא לאיום עם אקדח

אלא בסקס כוחני, כאשר הגבר שולט בהכל. וכמו שכתבתי זה חייב להיות מישהו שאני מעוניינת בו מבחינה מינית. ולא מישהו זר שאני לא נמשכת אליו.

Single Malt

New member
יפה..

אז הכוונה שלך היא פשוט לסקס עם טעם של כוחניות, אגרסיביות ושליטה... רחוק מאד מלהיות אונס.. מצטער על ההתנפלות פשוט הנושא מעורר אצלי קונוטציות לנשים שאני מכיר שעברו חוויות נוראיות ולקרוא את מה שכתבת בפתיח עשה לי רע.. כל זמן שהכל מוסכם על שני הצדדים וזה מזהו שמעוניינים להתנסות בו ולהנות ממנו אין סיבה שלא תהנו... בהצלחה

RAFFAELLO

New member
תגובה

אפשר לפשט את עניין האונס למשחקי שולט ונשלטת מאד רצוי לנסות מוסיף עוד מימד לסקס

שולט ונשלט זה שונה

כי במשחק הזה הנשלט מראש מקבל את זה שהוא הנשלט ומקבל את כל מה שהשולט יחליט. אין כאן שום אתגר.

RAFFAELLO

New member
תגובה

אבל יש הצפה של אנדרנלין מצד הנשלטת "מה הוא הולך לעשות לי" וכול הוראה או מעשה ישר מריץ אותך לאלף מחשבות ורעיונות אחרים מה שמעלה את רמת הטולסטרון בגוף

daniella1980

New member
את מבהילה קצת

ומגזימה עם הפירוש שלך לרצון לאבד שליטה. זה נורא בעיני לנפנף ככה במילה אונס, כשיש נשים שבאמת עברו את זה כטראומה קשה לנפש. קשה לי מאוד להאמין שמי מהנשים שמפנטזות על אונס, באמת היו רוצים להגשים את זה. לפעמים פנטזיה נועדה מראש להשאר במחשבות בלבד, ואין באמת רצון להגשים, יש לי תחושה שזו אחת מהן. תחשבי עם עצמך עמוק עמוק אם זה מה שהיית רוצה לחוות. אקט מיני הוא הדדי ולעולם לא יוכל להיות אונס.

יכול להיות שזה באמת צריך להישאר

בגדר פנטזיה בלבד. אבל ידוע שזאת פנטזיה מאוד נפוצה. והייתי רוצה לשמוע דווקא את אלו שאצלהן היא התממשה ולא את אלה שמקשרים את זה לטראומה.

daniella1980

New member
מה שניסיתי לומר זה

שתחשבי אם *באמת* היית נהנית ממימוש כזה של פנטזיה. בכל מקרה, פתאום נזכרתי בקטע מסידרה ששודרה בעבר, בה תואר כזה מן "מימוש" - בסדרה טירונות. אקי אבני נסע עם בת זוגתו בסדרה, והם שיחקו משחק כאילו שהיא טרמפיסטית שתפסה עם איש זר טרמפ, שבאמצע שום מקום פתאום עוצר ואמור לאנוס אותה. לא זכור לי שהם הגיעו לקטע של האונס ממש, אבל ה"משחק המקדים" של חילופי הדברים שלהם בנסיעה היה שם, ואולי זה היה מספק לך את הסחורה:)

מסכים איתך

זה דבר מאוד רגיש הפנטזיה הזאת ובטוח שאת מפנטזת שיאנסו אותך אבל גם בטוח שלא היית רוצה שיאנסו אותך באמת אז נראה לי דניאלה צודקת ותיקחי את הפנטזיה הזאת איתך לחלומות ותו לא

RAFFAELLO

New member
להירגע

להרגע-הבחורה מדברת על פנטזיה באופן שמשהו יבוא ויזיין אותה באופן שאין לה שליטה ושקצת תופסים אותה בשערות ומזיינים אותה בדוגי אין לה שום כוונה רעה או איזה רמיזה ללכת לאנוס או להאנס

daniella1980

New member
אלו המילים המפורשות שלה.

ותמיד יש שליטה, גם כש"אין שליטה". מה שאתה מתאר זה סקס עם אלמנט של שליטה ולא אונס.

RAFFAELLO

New member
תגובה

קצת לקרוא בין השורות לפי דעתי הכוונה של סקס שכאילו נכפה אליך בין אם אתה רוצה או לא

למעלה