החלום הכי קסום בעולם

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך

KEiN

New member
החלום הכי קסום בעולם ../images/Emo41.gif ../images/Emo20.gif

אפילו אם לא תפרשו אותו, כדאי שתקראו... אני מגיע במשלחת לכוכב אחר, שהוא מיושב בבני אדם {באותה תקופה בני האדם הרחיבו את הטרירטוריה שלהם לעשרות כוכבים שונים, וכדוה"א הוא המקור}.. אני מגיע בחושך, ויש שם אנשים כאלה שמשחקים משחק שדומה לכדור-רגל, האנשים נורא נחמדים שם, מישומה ידעתי לדבר את השפה שלהם {שהייתה ממש מוזרה}- שאלתי אותם מאיפה אני יכול לצפות במשחק שלהם, והם היפנו אותי ליציע שהוא בעצם ערימת חול {הכל שם מינימלי כזה}- אנשים שם התחילו לדבר איתי ולשאול שאלות, אני אומר להם "אני מכדוה´א" הם אומרים ´כן הא! יפה יפה´ שאלתי אותם אם הם מכירים את ישראל- והם אמרו שכן ושאנחנו עושים ברבה בעיות שמה בארץ הקטנה שלנו. צחקתי והם גם והם התחילו לקרוא לכולם כי אני מישראל- וכולם דיברו איתי ורצו חתימות. אחר-כך הובילו אותי לחדר שלי במלון שנראה מאד כמו טירה, והייתי עם המשפחה בחדר שלי. הייתה לי עוגה שהם הכינו לי במקרר- היא הייתה כלכך טעימה, אני זוכר שהתסכלתי עליה שעות והריח שלה היה מדהים. עוגת שושנים כזאת
אחר כך התסכלתי מהחלון- היה כבר אור בחוץ, ראיתי נופים פסטורלים מדהימים, אני זוכר שהייתה שם טירה מרובעת בצבעיי פסטל ופשוט ידעתי שגווינת´ פאלטרו גרה שם, היו שם עוד בניינים יפים- והכל היה נראה כמו ציור, אמרתי לאמא שלי שהיא חייבת לקחת אותי לבית של גוינית´- חייבת! אמרתי לה שבכל מיקרה יש שם נופים מדהימים ושדות אין סופיים שממשיכים עד האופק, ירדו למטה לחנייה ואיך שהוא ידעתי לנהוג, היא איחרה ואני החנתי את האוטו במעין חניה מוזרה כזאת בנתיים, עד שהיא תבוא, והתחלנו ליסוע, אבל אז התעוררתי אוףףף.... היה ממש כיף...

למעלה