החלום הכי מוזר שיצא לי לחלום

החלום הכי מוזר שיצא לי לחלום

לא קרה לי עדיין שחלמתי חלום הגיוני, אבל מבין כל החלומות המוזרים שלי, זה הכי מוזר. אתם מוזמנים לפרש אותו, למרות שלא תצליחו ולמרות שבפורום חלומות יעשו את זה יותר טוב. החלום מתחיל בסצינה שבה אני יושב עם אמא של חבר שלי בסלון שלהם, ובחצר חבר שלי תולה כביסה, ואני מספר לה ``אל תשאלי מה אחותי עושה היום. היא עושה פולחן עם סממנים נאצים`` ואז היא עונה לי ``אני לא רואה בזה שום דבר רע, הן בסך הכל ילדות קטנות, וזה לא צריך להשפיע עליך לרעה``. ואז, איכשהו, אני זוכר את עצמי בחדר שלי עם עוד ילדה מהכיתה שלי, מסתכלים מהחלון אל החצר ורואים את אחותי עם שלושת החברות שלה, מיכל עדי ומור יושבות ישיבה מזרחית ומתפללות מסביב למדורה, ומסביבם יש בדים גדולים עם צלבי קרס. ואז, דודה שלי (שהיא גם אמא של מיכל {מהחלום}) באה אליי ואומרת לי ``אני כל כך שונאת אותן, אתה לא יכול להגיד שהן יותר יפות מהבת שלי, והן מתייחסות לעדי, הזונה הזאת, כאל המפקדת שלהן``. לא הספקתי לענות לה, ואמא שלי וסבתא שלי מופיעות. סבתא שלי: ``הבאתי לך סמבוסק. לא אני הכנתי. קניתי את זה בחנות .. יותר טוב``. ואז אני אומר לאמא שלי ולסבתא שלי ``תראו מה זה !! (מצביע על הפולחן ועל החברות של אחותי) זה מה שאני צריך לראות כשאני מסתכל מהחלון בחדר שלי ??``. ואז סבתא שלי התחילה לבכות והפנתה את גבה, ואמא שלי לוחשת לי ``לא היית צריך להגיד לה את זה``. ושנינו מסתכלים על הפולחן ... וכאן מסתיים החלום. שאני קורא את זה עכשיו... היו לי חלומות יותר מוזרים. בתקווה לחיים טובים יותר גלעד

kirk hammet

New member
החלום הכי מוזר שלי

הוא כנראה שהזאב מפטר והזאב טרף אותי. זה היה נחמד. אבל החלום שהכי אהבתי , וסלחו לי על הגסות , היה שנהייתי סופרמן ועשיתי כל מיני דברים שסופרמן לא היה ממש עושה. וגם מרביץ לכל ערס שאי-פעם נטפל אליי.

WC

New member
שינוי- בלי טומי לפיד

עברת מתמונות של ררים סליחה גאונים קומוניסטים לפוקימון לניוונה לכדורגל??? ואני שואל- הכצעקתה?! מה קורה לעולם?! WC ואל תחשוב ששכחת לך את התמונה שתקעת של בריטני ספירס אולי סלחתי אבל לא שחכתי!

WC

New member
רגע רגע

אני אמרתי רע?! אתה שוכח איפה אני גר! מקום גאוותו של הכדורגל!(טוב היום קצת פחות אבל....) פה כדורגל זה ספורט לאומי! אני פשוט תהיתי לשינוי! WC חיים משבת לשבת

kirk hammet

New member
אז ככה.

קצת נגמר לי המאגר של תמונות של קומוניסטים למיניהם , אבל אם מישהו פה יודע איך כותבים מאו טסה-טונג ולאון טרוצקי באנגלית אני מאוד אודה לכם. אני אחפש תמונות של קסטרו כדי להגדיל את המאגר. ולא יזיק לי גם לדעת איך כותבים אנגלס (פרידריך אנגלס) התמונה של בריטני הייתה תמונה שבה היא הייתה לבושה בחולצה אדומה והיה לה את הסמל הקומוניסטי של הפטיש שמייצג את הפועלים והמגל המייצג את החקלאים על החולצה. כאילו היא תומכת בקומוניזם. פוקימון היה רק בדיון שלך על זה שלילדים אין פחדים. להדגים מה ילדים עושים למחשב שלי. נירוונה אני לא מבין מה אתה רוצה. הלהקה שאני אוהב. לא רוצה לא צריך. כדורגל זה אהבת חיי האמיתית , ולא יעזור כלום , שום דבר לא יתפוס את זה. בשבילך עוד תמונה של סטאלין.

WC

New member
אני לא העברתי ביקורת!

רק תהיתי לפשר השינוי המרענן אך הלא כלכך נובע! אני- מה איכפת לי איזה תמונות אתה שם כל עוד זה לא תמונות של עצמך מלוות בהודעות סגנון:`` הי אני מוטי מכמיאל! אני חתיך אז אם את חמודה תתקשרי אליי!`` או אותה תמונה אלף פעם (שיעול פנתר שיעול) ולבקשתך: MAO TSE DONG LEON TROSKY ככה נראה לי כותבים את השמות- כלומר ככה כתבתי אותם במבחן בהיסטוריה והמורה לא סימן לי טעות- אבל יכול להיות שגם הוא אמר נואש אחרי כל שגיאות הכתיב הרבות האחרות שתיקן! (תחי הדיסלקציה!) ועצה חפש את ראשי צפון קוריאה (או תמונות שלהם לפחות!) WC בלה בלה בלה

אצלי זה קרוב,

הסיוט הכי גדול שלי היה בגיל 3, אחרי שסבתא שלי הביאה לי 4 קלטות של אגדות באנימציה, ואחת מהן הייתה ``הזאב ושלושת החזירונים``, אחרי שצפיתי בקלטת הזו, חלמתי בלילה שהזאב הארור הזה רודף אחריי הסיוטים האלה ליוו אותי עד גיל 11, אני אפילו זוכרת בדיוק עד מתי, עד שהיה את הפיגוע בדיזינגוף סנטר, וחלמתי על זה חלום, ושם, זו הייתה הפעם האחרונה שהזאב הזה רדף אחרי.

Super giRl

New member
סיוטי הילדות שלי...

בסביבות גיל 7, הלכתי לבת דודה שלי שהייתה בערך בת 10, ואז... היא הציעה שנראה סרט שאח שלה הביא באותו יום, טוב, הסכמתי, ונחשו איזה סרט זה היה.... זה היה הסרט ``IT`` - ליצן מרושע להחריד שרוצח אנשים וכאלה... מיותר לציין שהחלומות שלי לא היו ממש נחמדים לתקופה ארוכה מאז ההקרנה הלבבית, תמיד כשראיתי ליצנים בימי הולדת וכאלה ניסיתי להסביר לכולם שהוא בעצם ליצן רשע ושהוא יהרוג אותנו, כולם חשבו שאני לא כ``כ נורמלית, וההזמנות לימי הולדת פסקו מלהגיע (סתם) בקיצור אל תראו סרטי אימה בגיל 7 , זה לא כ``כ בריא.

kirk hammet

New member
יש לך פוביה מליצנים !!!!!!

תזכורת לעצמי - לא ללחוץ אנטר כשאני בשורה של הכותרת.

"זה" של סטיפן קינג -->

יש לחברה שלי, דנקה, אותה בעיה היא מפחדת מליצנים אבל לא בגלל הסרט/ספר פשוט.. ככה, ואז היא קראה את הספר ונתקלה בפוביות הרבה יותר גדולות מליצנים איך אפשר לפחד מליצנים? THiNK FLOYD מיכל שמחכה בקוצר רוח לראות/לקרוא את "זה"

epitaph

New member
מצטרף לפוביה....

אני מפחד מליצנים (אבל לא עד טירוף...) בגלל הסרט הזה...לראות אותו כשאתה בן 8 זה ממש לא מומלץ (במיוחד בגלל שהליצן רצח רק את הילדים...אם אני לא טועה הוא היה חוזר כול תקופה מסוימת...) ואני זוכר ששידרו את זה בערוץ הראשון (אחח...הימים שבהם היה רק ערוץ אחד...).

Super giRl

New member
כן ....כן...

הוא היה חוזר כל כמה זמן או משהו כזה, כשהוא היה רעב,הוא היה מתעורר מתנומתו, ואני הכי זוכרת את הסצינה עם המקלחת, נדמה לי שזה היה בהתחלה , חדר מקלחת לבן כזה ואז פתאום נפסק זרם המים , ומישהו נרצח - - זיכרון מעורפל(ממש לא דומה להיצ´קוק) והוא גם היה מגיע נגיד דרך הביוב או דברים כאלה, ועוד סצינה שאני זוכרת זו הסצינה שבה "זה" מפתה ילד קטן עם בלון או משהו ואח"כ ההורים של הילד לא מוצאים אותו...מזעזע ממש.
מדהים לגלות שיש לי שותפים לפוביה הזאת! (למרות שהיא כבר עברה) ולמיכל, אל תחשבי שזה סרט אימה *כזה* טוב, זה לא, אבל יחסית לילדים קטנים זה מפחיד מאוד... אני בטוחה שהספר יותר טוב..אחרי הכל זה של קינג..

למעלה