החכה החדשה של אלמוגי (דו"ח נזקים)

איש אש

New member
החכה החדשה של אלמוגי (דו"ח נזקים)

אתמול אחרי הצהריים עברתי באחת מרשתות העאלק האלה, שהס מלהזכיר את שמה, וראיתי חכת בוס DAM קרבון 3 מ' עם תג מחיר של 26 ש"ח. מייד עלתה דמותו של הילד במוחי. לא, יוביוב, לא מקלף גמברי - מהיכרות איתו סביר יותר שינסה להאכיל בהם בחביבות סרטנים, את עצמו, את אחותו התינוקת, ויעיף את השאר - אלא סוחב חכה בגאון ומוציא דגיג זה או אחר, ואחר כך לא מפסיק לדבר על זה שבוע בקול רם מאוד. מחזה של ילד קטן ומאושר עם אביו הגאה , המאושר ובעל אטמי האזניים. בכל אופן, מאז שלקחתי אותו לחנות דייג היו כמה דיונים תרבותיים, רובם בתחום העל - קולי, לגבי השימוש בחכות של אבא לירידה לגן השעשועים, תפיסת כלבים, ועוד שימושים יצירתיים: וגם כמה סצנות כשיצאתי לדייג. אז אם הילד רוצה - למה לא? הסתכלתי לכאן ולשם, ובאיזה שם, לייד המחלקה של הפתיונות המלאכותיים, מצאתי ילד שנראה מתאים לניסוי - בן שלוש +, בלונדיני, בן של דייג, ועוסק במרץ בסידור מחדש של כ - ל החבילות והשקיות הקטנות, ותוכנן, על פני הרצפה. (ואפילו העניק לחנות שירות רב ערך כשמצא גם את אלה שעמוק בקופסאות מאחורה, נעלמו לפני שש ספירות מלאי, והשנה החליטו להכריז עליהן כזיכוי במס). אביו עמד נינוח, צפה בילד בחיוך מאושר וניסה רשתות הרמה בצד. מה שמכיח, שילדי דייגים ניחנים בכמה תכונות תורשתיות רבות עצמה כגון קסם אישי, חוש אסתטי מפותח, ונטייה לעצבן כל מוכר בחנות דייג תוך 2 דקות. בכל אופן, היות והזוועטוט לא גילה התנגדות ניכרת מידי אם הרימו אותו מצויידים בביגוד מגן סביר וכפפות אזבסט, נתתי לו את החכה ופקדתי עליו לנסות אותה. ואכן הילד הסתדר יופי עם המשקל. הורדתי אותו בעדינות, שפשפתי את סימני הנשיכה שהותיר בקרסולי, והחזרתי אותו למקום בו מצאתי אותו מלכתחילה, שם חזר לעסוק בבילגון במרץ רב. מה שמוכיח שילדים של דייגים, חוץ מהתכונות הנהדרות הר"מ, יורשים גם את הדבקות במטרה של הוריהם: כשהם מעצבנים מוכר בחנות, הם עושים את זה ביסודיות מרובה. הוצאתי ארנק (בקופה אחרת רחוק מהמחלקה, כדי להותיר למוכר - אם וכאשר יטרח להגיע - את העונג של מיצוי כל ההפתעה מהסידור מחדש של עיצוב הרצפה), והגעתי הבייתה להושיט לצאצאי הגאה את המתנה. הילד התלהב, ואחרי שעברנו את הקטע המרגש של פתיחת החכה, נעילת הטלסקופ, הרמה, סגירת החכה, התפעלות מהטלסקופ, שימת פקק: פתיחת החכה, נעילת הטלסקופ, הרמה, סגירת החכה, התפעלות מהטלסקופ, שימת פקק: פתיחת החכה, נעילת הטלסקופ, הרמה: סגירת החכה, התפעלות מהטלסקופ, שימת פקק, פתיחת החכה, נעילת הטלסקופ, הרמה: סגירת החכה, התפעלות מהטלסקופ, שימת פקק, פתיחת החכה, נעילת הטלסקופ, הרמה: סגירת החכה, התפעלות מהטלסקופ, שימת פקק, פתיחת החכה, נעילת הטלסקופ, הרמה, סגירת החכה: התפעלות מהטלסקופ, שימת פקק:פתיחת החכה, נעילת הטלסקופ, הרמה, סגירת החכה, התפעלות מהטלסקופ, שימת פקק: פתיחת החכה, נעילת הטלסקופ, הרמה, סגירת החכה, התפעלות מהטלסקופ, שימת פקק....טוב, הבנתם את העקרון - החליט הילד, ברגע של חוסר תשומת לב קריטית מצידי, לעבור עם חכה פתוחה מהמרפסת לסלון, כשהוא מנפנף בה כמו אביר שיכור בימי הביניים,חמוש בכידון ורודף אחרי המאהב של אשתו. במכה הראשונה הלכה הג'ארה האורגינלית שקניתי בשוק טול כרם לפני שמונה עשרה שנה. בסיבוב לשמאל התפזרו על חצי שטיח כוס קפה, שברי דלתות הזכוכית המחוסמת של המזנון, וחתולה. בפנייה הצידה נהייה חור בתמונה של הדולפינים מירח הדבש ביוון, ובנפנוף למטה העיף החלק האחורי את המדף עם הקונכיות. לקח לי רגע להתעשת ולהבין את המצב, ולנקוט בפעולה הנחוצה. בקור רוח, בשלווה ובאדישות זינקתי אליו, נתקלתי במדרגה, השתטחתי על הרצפה ודפקתי גם את הרגל וגם את הקרסול. ביצעתי הערכת מצב מחדש מהירה, ועשיתי מה שצריך - צרחתי מייד בהסטריה ובמלוא גרוני:"אלמוג, מה אתה עושה?!? תסתובב ותחזור לכאן מייד!!!" לשבחו של הילד יאמר שהוא מאולף לא רע, ולפעמים אפילו עושה מה שאומרים לו. הוא באמת הסתובב, מה שעשה חור שיסוע נאה ברמקול אחד, העיך את השני לתוך המערכת, כיסח את אגרטל הפרחים ושפך אותו לתוך הוידאו. בדליקה שפרצה בגלל הקצר תפסתי את אשתי, שני הילדים, ואחרי שנייה של חשיבה מהירה ושיקול דעת מדוד והגיוני במצב לחץ - מעט רכוש חיוני (שכלל את הגמברי שקניתי לאחרונה בהון רב, כמה שמיכות ומכונת גילוח ישנה ומקולקלת) ונמלטנו מהלהבות. עמדנו עטופים בשמיכות, מחזיקים שקית של חצי קילו גמברי קריסטל מטפטף. "תגיד", שאלה אשתי בקול מהורהר ופלוסופי משהו, "כמה עלתה לנו החכה לילד?" נ.ב. מוסר השכל: כשאתם קונים חכה לילד, תורידו את השאלטר!!!!

ה ד י י ג

New member
../images/Emo6.gif למה לא קראת את הוראות ההפעלה

שרשומות על החכה...? כל הכבוד!!!

תאמין לי שיצאת בזול

כשקניתי למלאך החבלה שלי חכת רולר, בנוסף לכל הנ"ל הפירחח הקטן המציא משחק - חיבר חוט ברזל בצורת קרס (אל תשאל כמה קשה היה לשכנע אותו לותר על קרס אמיתית) לחוט, תלה על זה חתיכת לחם, והאבא הפראייר שלו היה צריך לשחק אותה דג. יעני, הוא מחזיק את החכה. אני צריך לקפץ ולנסות לתפוס את הפתיון עם הפה, ואז הוא מושך אותי ומעלה אותי. ואז עוד פעם, ועוד פעם, ועוד פעם (אתה מכיר...). פיתחתי הזדהות עמוקה עם הדגים. כבר הראתי לך איך אני משפריץ מים דרך הלחיים? ואגב, לשחק עם החכה בבית זה אחלה, כי אפשר לשבור דברים. לשבת בים על סלע ולחכות שאיזה דג יואיל לבוא, זה כבר סיפור אחר. בעיקר כשיש מסביב כל מדי דברים יותר מעניינים להתפלש בהם, כמו דגים רקובים, מקלות ודברים שנפלטו לחוף אחרי הזיהום האחרון.

alonps

New member
שוב האנשים עם החלוק הלבן באו ../images/Emo101.gif

די... דייייי הבטן כבר כואבת מהצחוק.
התופעה בהחלט לכל דייג המטופל בילדים - למשל אצלי ביום שקניתי את הבוס קרבון שלי, בתי סגרה עליו את הדלת וחיסלה את קצהו העליון. או למשל בהזדמנות אחרת הבנות רצו לראות כמה הסליל של החוט ארוך, אז הן השליכו אותו מן המרפסת, בכדי לראות אם הוא מספיק ארוך כדי להגיע למטה... אבל זה עוד כלום מול מה שאני עשיתי בתור ילד...

חחחחחחחח../images/Emo8.gif פשוט חטפתי כאבי בטן

מהצחוק,חזקקקקקקקקק אתה
תשמע אתה מבוזבז בחיי,אתה צריך להופיע על במה,הכשרון שלך לנסח בהומור אפילו צרה שכזאת הינו מתת האל,סביר שתקנה לך חוג מעריצים עד מהרה
עלה והצלח

ב ו ר י

New member
משהו שאף אחד לא שאל..

מה שלום הבית ? כתבת שפרצו להבות הביצ עדין עומד על תילו ?

Igogo77

New member
../images/Emo6.gifכישרון../images/Emo70.gif

אני מזמן חושב אל אתר (יאנו SAIT) דייג, אפילו יש לי DOMAIN FISHING.CO.IL אפשר לנדב אותך?

למעלה