החייל הטובלרון שלי וחבריו עלו צפונה

עציון

New member
החייל הטובלרון שלי וחבריו עלו צפונה

ואני מאחל לו ולחבריו שהיושב במרומים ישמור עליהם ועל אלו שכבר שם. ועכשו שאני יודע שהוא לא יהיה בחג בבית אני תוהה אם מותר לי להרהר בהרהורי כפירה האם לארגן לו חבילה לחג או לחשל אותו כמו שמחשלים את השמנת בקריה או בשלישות. אלוהים ישמור על אותם צרי אופק המנסים לחנך אותי וכשכמותי בימים קשים אלו. שיאפשר להם לישון בלילה. ששערות ראשם לא ילבינו.שהכל יהיה להם בנחת ולא כמו להורי ילדי השוקולד.

אהלן ,עציון

רגע,אז גם שלי יעדר מחג שבועות?
שניסע לשם?
, עם השניצלים ? ושלא יהיו לך הרהורי כפירה. תמשיך להיות עציון. אני בקטע של הומור להפגת מתחים.

מאקי

New member
עציון תתרגע....

ואילתית אם את צריכה מנוחה בדרך.. תכנסי אצלנו.. אנחנו מין הסתם ניסע לילד אם יהיה מותר... להביא לו פשטידה.. חחחחח נראה לי על המכסה מנוע היא תהייה מוכנה..

עציון

New member
רציתי לקחת איתי דוקא את אבני. לא

אותך. למען יראו וילמדו. אני מקוה שהוא עדיין פה....

מאקי

New member
חחחח. נראה לך אני פנויה להובלה??

לא מתוק.. אני מתכננת ליסוע לאבט"ש אם ירשו לי.... אשכנע את אבאשלו ואת אחיו ואחותו.. וניסע. עציון... אבני.. לא גרוע.. לדעתי הכניסה שלו היתה מפוספסת.. תנו לו צ'אנס.. נכון שכולנו כאן יחד?? ואבני לא נוסע בחג.. ככה שמקסימום תסתפק בתמונה.... ערב נפלא.. עשיתם לי חשק לשוקולד... מאקי.

עציון

New member
מאקי.

אני לא מכיר את אבני אז מי אני שאומר שהוא גרוע. ובכלל. מתי אמרתי על מישהו מילה רעה? חרה לי כמו לאחרים מוסר ההשכל שחשב לנטוע בנו. אני מפנק את הבן שלי כמו שפינקתי את הארבעה לפניו. ללא משוא פנים. בעיקר שאותי לא פינקו היתי זקוק לכך כי לא היה מי שיעשה זאת... הבנת את זה, מאקי? אבני לא נוסע בחג? למה, אני כן נוסע? אולי יום חמישי, ערב חג נעשה גיחה ל....

Avni m

New member
אני גם דואג לכל צרכיו של החייל שלי

אבל!!! לא מתערב למפקדיו בשיקולים בכל מצב, זו היתה כוונתי מהתחלה, לא פחות ולא יותר, תוריד למחשב את המצגת שהבאתי תבינו על מה אני מדבר.

מאקי

New member
עציון

אני הבנתי את זה.. אבל תאמר לי... אפשר לחייך?? אפשר ברוך...... ברכות.. הכתיבה שלך נראתה לי ושוב אומר נקראה לי כאילו אתה מפנק וכועס.. אהבה עושים ברכות... ופינוק זה אהבה. עכשיו סיימתי שיחת פינוק עם הילד שלי ואבאשלו בשיחה משותפת.. איחלנו לו לילה לבן קסום.. והמון נשיקות מאיתנו.. עד שנפגש.. אם אתם צריכים תדלוק או קרח בדרך לצפון.. אשמח. לילה טוב לבנתיים מאקי

עציון

New member
כן. מאקי. מבטיח לחייך ביום השיחרור

של הבן. עד אז יתכןולא אהיה רגוע. ותדעי לך שאני מדבר עם הבן אנחנו הולכים על הומור ויש את זה לשנינו. כועס? אני ? על הבן? עם הבן? חלילה.

Avni m

New member
את "מי שברך לחיילי צהל"

אנו מברכים שלוש פעמים בשבוע: בשני, חמישי ושבת: "מגבול הלבנון עד נהר מצרים ומן הים הגדול עד לבוא הערבה ביבשה באויר ובים ובכל מקום שנמצאים" ואתם מייחסים לי זלזול בחיילים? נו נו נו

אני מציעה לך תפסיק להטיף ותתחיל

להקשיב.תקרא שוב כל מה שנכתב פה ותנסה להבין למה כל כך הרגזת וקוממת. זה הטון זו המוזיקה זו ההתנשאות המתנגנת מדבריך -שוב תנסה-תנסה ואל תתנשא ובבקשה תפסיק עם הציטוטים האלה -יש פה יותר דתיים ויראי שמים ממך ואל תדבר בשם הדת.

oshiko

New member
אבני היקר

צר לי מאד. אני חושב שגילינו הרבה מאד, מאד מאד, אורך רוח כלפיך. הסברנו, התחננו, מה לא. אין לי מנוס מן המסקנה שאינך עומד בדרישות המינימום לגיל מנטלי של הפורום. תגובותיך הילדותיות להחריד, הזילזול שלך בכל כלל בסיסי של כבוד לאנשים, האטימות הרגשית המוחלטת שלך להורים שכולים או לסתם הורים מודאגים. אני מנהל את הפורום הזה כבר שנה ורבע, ויש כאן גולשים רבים שמלווים אותו כברת דרך ארוכה, ואני חייב לציין שכולנו המומים. לא נתקלנו בחיים בדבר כזה. בפרפראזה על צ'רצ'יל ניתן לאמר "מעולם לא הרגיזו מעטים כל כך, רבים כל כך, בזמן קצר כל כך". כאדם דתי, אני חייב גם לציין שהתנהגותך מהווה חילול ה'. בשלב זה אתה מחזיר את התיק והולך הביתה, ואני מציין בצער רב שאתה הראשון בפורום שאנחנו עושים לו את זה, ואני מקווה שגם האחרון. אם יש לך טענות נגד החסימה, תוכל להיכנס לפורום "משוב" ולשטוח שם את טענותיך. אני וסמדר, כמנהלים, לא רשאים לכתוב שם. יחד עם זאת, חברי הפורום שאינם מנהלים כן רשאים לכתוב שם. אני מקווה שאם תיתפח שירשור טענות כזה, גם הם ייכנסו ויוכלו לשפוט אם יש מן הצדק בהרחקתך. אם ביום מן הימים תתבגר, תלמד לכבד, ותבקש סליחה מאלה שפגעת בהם - נשקול את החזרתך לפורום.

סמדר בנ

New member
עציון

מאחלת שהכל יעבור בשלום. קרא את החתימה שלך ואל תתעצבן, באמת זה מיותר. כולנו יודעים מה עושים הילדים הנהדרים האלו ומבחינתי כל פינוק מגיע להם

סמדר, החתימות זה תחביב.

שימי לב ,כל מספר ימים מתחלפת החתימה. עשינו כבר אוסף.

הרגע דיוחתי לבני על המצב בצפון

כמובן...שהוא הגיב בקינאה על אלו ש"זוכים" להיות שם עכשיו ביקש לסיים את השיחה והלך למדבר עם החיילים לעוד שבוע של התפלשות בפודרה (=חולות מדבר) מנות קרב וגב שנישבר משינה על אבנים. ילד מפונק שכזה...לא מספיק לו במדבר - רוצה גם את הצפון.

sim26

New member
האם הבן שלך באיזור ה"אקשן"?

ה' ישמור עליו ועמיתיו!

sim26

New member
האם הבן שלך באיזור ה"אקשן"?

ה' ישמור עליו ועל עמיתיו!

למעלה