החייל הזה

I N D E X

New member
החייל הזה

החייל שהרס לחברה שלו את החיים את כל החברויות את הקשר החזק עם המשפחה החייל שאנס את חברה שלו כי היא לא רצתה לשכב איתו החייל ששוטף לחברה שלו את המוח ומתעלל בה מילולית החייל שמתחייס לחברה שלו כאילו היא זבל מנתק לה בפנים קורא לה זונה אחרי שאנס אותה וגורם לה לבכות יותר ממה שהוא גורם לה לחייך החייל שמתחמן את כולם מסביבו בכדי לקבל את מה שהוא רוצה החייל שהשמשטרה והעובדים הסוציאלים ריחמו עליו כי זאת הייתה העברה הראשונה שלו ושחררו אותו אחרי שאנס אותה שקיבל רק שלושים יום מאסר בית החייל הזה שמסכסך בין אחיות החייל הזה שגרם לה להבריז מהבגרויות החייל הזה שמשכנע אותה שהאונס לא היה כל כך נורא וסך הכל הוצא מההקשר למרות שהדוח הרפואי מבית החולים מוכיח אחרת לחייל הזה קוראים י.ד. מפתח תקווה בשכונת עין גנים אם תראו לא תאמינו שהשמנמן הגינגי הנחמד הזה כן עם החיוך הזה הוא אותו החייל עליו אני מדברת ולחייל הזה לא מגיע עתיד גם לא מגיע לו ללבוש את המדים של צהל כי החייל הזה הוא אנס ששייך לכלא

פיטנגו4

New member
אני לא מבינה

אם קיבל עונש כלשהו (נניח ש 30 יום מאסר בית זה עונש), כלומר הורשע. ממתי צה"ל מחזיר לשורותיו עברינים שהורשעו בפלילי??? עד כמה שידוע לי, צה"ל זורק אותם . אני חייבת לציין שעונשים מגוחכים כאלה הם עוד כלום, כי יש הרבה מקרים גרועים מכך, שהפרקליטות בכלל לא מעבירה אותם למשפט, וסוגרת את התיק "מחוסר ענין לציבור". אפילו לא 30 יום מאסר בית. INDEX , אמרי לבחורה הזו לפנות למרכזי הסיוע לנפגעות תקיפה מינית טלפון 1202. שם יעזרו לה.

פיטנגו4

New member
מרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית

ולא המרכז לתקיפה.
המשמעות הפוכה . בתחילת שנות ה80, הייתי שותפה לצוות שחשב על כל מילה ומילה בשם של המרכז הזה. במקור כונה "קו סיוע לקורבנות אונס" והוחלף ל "מרכז סיוע לנפגעי תקיפה מינית".

פיטנגו ../images/Emo140.gif

זה המקלדת אשמה כי שאני שומעת וקוראת זה מחזיר אותי 30 שנה אחורה למקרה שלי את צודקת תודה על התיקון

I N D E X

New member
הלוואי והייתה מקשיבה

אבל היא אצלו היא רודפת אחריו אחרי שקרא לה זבל וזונה העובדים הסוציאלים לא יודעים מה לעשות והמשטרה לא מתערבת כי כבר קיבל עונש ההורים שלה לא מבינים שהיא צריכה תמיכה מקצועית

עפרה ד

New member
הזכרת לי נשכחות.....

חברה שהייתה מוכה, והורים שיתפו פעולה עם הבעל כדי להשאיר אותם יחד
אם ההורים שלה לא נזעקים זו באמת בעיה. בעיקרון התשובה למה שאת מתארת היא כמובן תמיכה מקצועית מצד אחד (ברגע שתהייה מוכנה לכך, כמובן) ושמירה על ערוץ תקשורת פתוח איתה מצד שני, שתרגיש כל הזמן שיש לה לאן לפנות ואת מי לשתף מבלי שמעבירים עליה ביקורת.

פולי44

New member
מלכת הלבבות יקירתי

אני המומה מהסיפור שלך ושולחת לך מכל ליבי
מקווה שהצלחת לאסוף את השברים ולהמשיך בחייך עד כמה שאפשר

פולי תודה על החיבוקים../images/Emo24.gif

זה פצע שילווה לאורך כל חיי לצערי
חייבת להמשיך הלאה כי יש לי ירוק בבית עכשיו

מלכת הלבבות ../images/Emo24.gifזה מזעזע

הספור שלך ודי גורם להלם להבין ששמרת ותפקדת כל השנים. את אמיצה שחשפת את זה!

גלילאה תודה על../images/Emo24.gif

זה לא עניין של אומץ הבאתי זאת שאותה בחורה תראה לחברה שלה את זה בכדי שהיא תבין

פיטנגו4

New member
זה בהחלט ענין של אומץ

הרבה נשים נאנסות חלקן מספרות את זה, חלקן לא. אבל בהחלט לא הרבה נשים חושפות בפומבי את מה שעבר עליהן . בשביל זה צריך אומץ. את אשה אמיצה. כל הכבוד לך. ועוד יותר כל הכבוד על זה שאספת את עצמך ובנית חיים שלמים.

פיטנגו תודה לך יקירה../images/Emo24.gif

הבאתי זאת בכדי שאותה בחורה אולי כך יפתחו לה אוזנייה ותבין שהיא חייבת להעיף אותו בחור היא לא יודעת מה זה להתמודד עם זה בחיים כל הפחד והחשש כל הזמן האמנתי שזה קרה בגללי כל חיי היו חיי פחד ואימה מה יקרה עם יום אחד אתקל באחד מהם וזה קרה שניתקלתי וגם שעברתי דירה ניתקלתי בהם כולי תקווה שהיכן שאני עכשיו לא אראה אותם יותר

פיטנגו4

New member
גם אם תראי אותם

זה לא קרה בגללך. זה קרה בגללם ! הם אלה שצריכים להתבייש ולפחד להתקל בך. אני מקווה שלבחורה הזו יצליחו להגיע ולעזור לה.

לבחורה ההיא היא לא רוצה עזרה../images/Emo10.gif

היא נשארת עם החלאה גם אחרי שכינה אותה במילות גנאי אבל המשפחה שלה לא מבינה שהיא זקוקה ליעוץ ועזרה וזה לא בושה המרכז לנפגעות תקיפה עוזרים הרבה אולי הסיפור שלי קצת יזעזע אותה

פיטנגו4

New member
INDEX

אם מעורבות עובדות סוציאליות, אני מקווה שהן יצליחו לעשות משהו . את עצמך, כמכרה שאכפת לה, יכולה לפנות למרכז סיוע בטלפון 1202 ולבקש עצה ותמיכה.

למעלה