החייאת קוטג'

Liyah

New member
החייאת קוטג'

האם יש אמת בסברה שאם אופים בעזרת קוטג' פג תוקף (מדובר על שבועיים) פשטידה, היא ראויה למאכל? הסברה היא שאסור לאכול את הקוטג' כמו שהוא (לדוגמה - על לחם), אולם בעת האפייה הוא עובר תהליך כלשהו אשר מכשיר אותו לאכילה. אמת או שטות מוחלטת?
 

פפשושית

New member
אמת לגמרי

ניתן להוסיף אותו לפתטידה/חביתה/... כל דבר אחר שמקבל בישול מבום גבוה. החלבון מתפרק וזה ראוי למאכל ואפילו טעים אם יודעים לבשל. תהני!
 

Ultra Spidey

New member
לא יודע לגבי שבועיים

אבל אני מכין אחלה פשטידות עם קוטג' שפג תוקפו לפני כמה ימים
 
למעלה