החזרי נסיעות החזרי נסיעות שלום רב ברצוני לדעת מה קובע החוק בנוגע להגעה לעבודה במידה ואין לחברה הסעות
M michali8 New member 5/6/05 #1 החזרי נסיעות החזרי נסיעות שלום רב ברצוני לדעת מה קובע החוק בנוגע להגעה לעבודה במידה ואין לחברה הסעות
י יוסאריאן New member 6/6/05 #2 צו הרחבה שמחייב את כל המעבידים... נכתב ע"י michali8: החזרי נסיעות שלום רב ברצוני לדעת מה קובע החוק בנוגע להגעה לעבודה במידה ואין לחברה הסעות לחץ כדי להרחיב... צו הרחבה שמחייב את כל המעבידים... מחייב מעבידים להחזיר לעובד את עלות הנסיעה על פי התעריף הזול ביותר בתחבורה ציבורית, עד 21.76 ש"ח ליום.
צו הרחבה שמחייב את כל המעבידים... נכתב ע"י michali8: החזרי נסיעות שלום רב ברצוני לדעת מה קובע החוק בנוגע להגעה לעבודה במידה ואין לחברה הסעות לחץ כדי להרחיב... צו הרחבה שמחייב את כל המעבידים... מחייב מעבידים להחזיר לעובד את עלות הנסיעה על פי התעריף הזול ביותר בתחבורה ציבורית, עד 21.76 ש"ח ליום.
M michali8 New member 6/6/05 #3 ואם המחיר עולה על הסכום הנ"ל? נכתב ע"י יוסאריאן: צו הרחבה שמחייב את כל המעבידים... מחייב מעבידים להחזיר לעובד את עלות הנסיעה על פי התעריף הזול ביותר בתחבורה ציבורית, עד 21.76 ש"ח ליום. לחץ כדי להרחיב... ואם המחיר עולה על הסכום הנ"ל?
ואם המחיר עולה על הסכום הנ"ל? נכתב ע"י יוסאריאן: צו הרחבה שמחייב את כל המעבידים... מחייב מעבידים להחזיר לעובד את עלות הנסיעה על פי התעריף הזול ביותר בתחבורה ציבורית, עד 21.76 ש"ח ליום. לחץ כדי להרחיב... ואם המחיר עולה על הסכום הנ"ל?
ש שיר ורד New member 6/6/05 #4 אז המעביד לא חייב לשלם אותו נכתב ע"י michali8: ואם המחיר עולה על הסכום הנ"ל? לחץ כדי להרחיב... אז המעביד לא חייב לשלם אותו
אז המעביד לא חייב לשלם אותו נכתב ע"י michali8: ואם המחיר עולה על הסכום הנ"ל? לחץ כדי להרחיב... אז המעביד לא חייב לשלם אותו
M michali8 New member 6/6/05 #5 אני לא מבינה? נכתב ע"י שיר ורד: אז המעביד לא חייב לשלם אותו לחץ כדי להרחיב... אני לא מבינה? אני צריכה להגיע בכוחות עצמי? איך יתכן דבר כזה? הסכום הזה לא מספיק להגיע לשום מקום
אני לא מבינה? נכתב ע"י שיר ורד: אז המעביד לא חייב לשלם אותו לחץ כדי להרחיב... אני לא מבינה? אני צריכה להגיע בכוחות עצמי? איך יתכן דבר כזה? הסכום הזה לא מספיק להגיע לשום מקום
ג גליה שמילוביץ עוד New member 6/6/05 #6 כן. אלא אם כן אתם מגיעים להסדר נכתב ע"י michali8: אני לא מבינה? אני צריכה להגיע בכוחות עצמי? איך יתכן דבר כזה? הסכום הזה לא מספיק להגיע לשום מקום לחץ כדי להרחיב... כן. אלא אם כן אתם מגיעים להסדר אחר אבל אין חובה בחוק לשלם יותר מכך.
כן. אלא אם כן אתם מגיעים להסדר נכתב ע"י michali8: אני לא מבינה? אני צריכה להגיע בכוחות עצמי? איך יתכן דבר כזה? הסכום הזה לא מספיק להגיע לשום מקום לחץ כדי להרחיב... כן. אלא אם כן אתם מגיעים להסדר אחר אבל אין חובה בחוק לשלם יותר מכך.