החורבן בתחנת החאן:

מצב
הנושא נעול.
החורבן בתחנת החאן:

החורבן בתחנת החאן:
האם ראיתם הרגע בערוץ 1 כיצד נראית התחנה ההסטורית ? אני מקווה שסוף-סוף מישהו יתעורר בעיריית ירושלים ויעשה משהו. זו התחנה השניה שנבנתה בארץ-ישראל. (הראשונה היתה יפו כמובן).

כן, ממש יעשו משהו... הם הרי מתכננים

החורבן בתחנת החאן:
האם ראיתם הרגע בערוץ 1 כיצד נראית התחנה ההסטורית ? אני מקווה שסוף-סוף מישהו יתעורר בעיריית ירושלים ויעשה משהו. זו התחנה השניה שנבנתה בארץ-ישראל. (הראשונה היתה יפו כמובן).
כן, ממש יעשו משהו... הם הרי מתכננים
לבנות שם שטחי נדל"ן קניות וכאלה..

ה דרומי

New member
איפה המועצה לשימור אתרים

החורבן בתחנת החאן:
איפה המועצה לשימור אתרים
הרי יש שם שלט שלהם. האם גם הם נירדמו "בשמירה"

omer landau

New member
ממש חבל

החורבן בתחנת החאן:
ממש חבל
חבל שמתייחסים ככה לאתרים היסטורים חשובים מקווה שיחליטו יום אחד לשחזר את התחנה במדיוק ולהמשיך את המסילה לשם לא דווקא לנסיעות סדירות באותה זמן ששודרה הכתבה ראית כתבה על נתבג 2000 בערוץ 10 ראו תמונות יפות משם הכתבה עסקה יותר בבתים שליד שהרעש ממש הורס את החיים של האנשים שגרים שם

זה לא שתחנת החאן היא רק היסטורית

ממש חבל
חבל שמתייחסים ככה לאתרים היסטורים חשובים מקווה שיחליטו יום אחד לשחזר את התחנה במדיוק ולהמשיך את המסילה לשם לא דווקא לנסיעות סדירות באותה זמן ששודרה הכתבה ראית כתבה על נתבג 2000 בערוץ 10 ראו תמונות יפות משם הכתבה עסקה יותר בבתים שליד שהרעש ממש הורס את החיים של האנשים שגרים שם
זו גם אחת התחנות הכי יפות של רכבת ישראל
ביקרתי שם לא מעט פעמים. הפעם האחרונה באמת הייתה מפחידה - ראיתי שמה אנשים - שמתגוררים שם... ואני לא בדיוק רוצה ללכת לשם לבד.

יש שם נרקומנים בלילות וחבל מאוד.

זו גם אחת התחנות הכי יפות של רכבת ישראל
ביקרתי שם לא מעט פעמים. הפעם האחרונה באמת הייתה מפחידה - ראיתי שמה אנשים - שמתגוררים שם... ואני לא בדיוק רוצה ללכת לשם לבד.
כל התחנה מושחתת וזה עצוב לאבד כך את ההסטוריה.

אוהד11

New member
מבלי להתייחס באופן ספציפי לתחנת

מבלי להתייחס באופן ספציפי לתחנת
החאן, חבל שמתאוות בצע או מחוסר איכפתיות או מכל סיבה אחרת לא טורחים לשמר את ההיסטוריה של המדינה הזו. במדינות אחרות גאים על כל מפעל שוקולד שקיים עשר שנים או על כל אישיות שבקושי נזכרת בספרי ההיסטוריה, ואילו אצלנו הורסים מכל הבא ליד ללא כל נקיפת מצפון.

כן, היו צריכים לספר לי אתזה לפני

כן, היו צריכים לספר לי אתזה לפני
שהלכתי לשם..חוויה לא נעימה. לא משנה. בכל מקרה - אביתר, אולי אתה יכול לעזור בשירשור שנמצא קצת יותר למעלה? על החאן בזמנים טובים יותר?

מצב
הנושא נעול.
למעלה