החוק החדש על הורדת נקודת

מצב
הנושא נעול.

pratitam

New member
החוק החדש על הורדת נקודת

החוק החדש על הורדת נקודת
זיכויי לגבר שאישתו אינה עובדת אני אם לילד בן שנה מחפשת עבודה אומנם איני רשומה בלשכה והננו מתקימיים בדוחק מ4000 שח נטו במשכורת האחרונה הורידו לבעלי מתוך שכר זה אלף שקל בטענה בעקבות החוק החדש לבעל שאישתו אינה עובדת הורדת נקודת זיכויי השווה ל250 שקל מה1 לינואר למשך 4 חודשים רציתי לדעת מה עליי לעשות אני מחפשת עבודה ואיני מוצאת על מנת לתקן מצב עגום זה הפוגע בנו כלכלית ונפשית אודה על הסבר מה עלינו לעשות בתודה י

שיר ורד

New member
לגשת לביטוח הלאומי ולברר

החוק החדש על הורדת נקודת
זיכויי לגבר שאישתו אינה עובדת אני אם לילד בן שנה מחפשת עבודה אומנם איני רשומה בלשכה והננו מתקימיים בדוחק מ4000 שח נטו במשכורת האחרונה הורידו לבעלי מתוך שכר זה אלף שקל בטענה בעקבות החוק החדש לבעל שאישתו אינה עובדת הורדת נקודת זיכויי השווה ל250 שקל מה1 לינואר למשך 4 חודשים רציתי לדעת מה עליי לעשות אני מחפשת עבודה ואיני מוצאת על מנת לתקן מצב עגום זה הפוגע בנו כלכלית ונפשית אודה על הסבר מה עלינו לעשות בתודה י
לגשת לביטוח הלאומי ולברר
האם אתם זכאים להשלמת הכנסה. חוץ מזה אפשר לשלוח מכתבי תלונות (אפילו ב דואר האלקטרוני) לשר האוצר ולחברי ועדת העבודה והרוחה של הכנסת. לחץ ציבורי של עשרות אלפי אזרחים מעוטי הכנסה על הנבחרים עשוי להביא לשינוי ההחלטות, אחרת ימשיכו הנבחרים לדרוס אתכם.

pratitam

New member
בביטוח לאומי בזמנו אמרו לי שמשכורת

לגשת לביטוח הלאומי ולברר
האם אתם זכאים להשלמת הכנסה. חוץ מזה אפשר לשלוח מכתבי תלונות (אפילו ב דואר האלקטרוני) לשר האוצר ולחברי ועדת העבודה והרוחה של הכנסת. לחץ ציבורי של עשרות אלפי אזרחים מעוטי הכנסה על הנבחרים עשוי להביא לשינוי ההחלטות, אחרת ימשיכו הנבחרים לדרוס אתכם.
של הבעל של מעל 3000 שח או בגובה זה האישה אינה זכאית להבטחת הכנסה לכן אשמח אם אוכל לדעת לגבי ההתייצבות בלשכה

שיר ורד

New member
אם לא התייצבת בשנה האחרונה בלשכה

של הבעל של מעל 3000 שח או בגובה זה האישה אינה זכאית להבטחת הכנסה לכן אשמח אם אוכל לדעת לגבי ההתייצבות בלשכה
אם לא התייצבת בשנה האחרונה בלשכה
ולא עבדת לפחות שנה במהלך השנה וחצי האחרונות , אזי לא צברת תקופת אכשרה ואינך זכאית לדמי אבטלה. אם התיצבת לפחות פעם אחת במהלך השנה האחרונה, יתכן ומגיעים לך דמי אבטלה. אם קבלת דמי לידה מהביטוח הלאומי ( מה שקרוי חופשת לידה) , תקופה זו (של 12 שבועות) נחשבת כחלק מתקופת האכשרה. אם פנית לביטוח הלאומי לפני הלידה האחרונה לגבי הבטחת הכנסה, תבררי שוב בביטוח הלאומי (אני חושב אפשר גם לברר באתר באנטרנט), הזכאות לאבטחת הכנסה תלויה במספר התלוים (כלומר בין השאר במספר הילדים).

מצב
הנושא נעול.
למעלה