החוצפה פרדייס מומבסה

אלוס

New member
החוצפה פרדייס מומבסה../images/Emo53.gif

ב 8/00-9/00 פרסמה חברת פרדייס מומבסה חבילה תיור למומבסה באמצעות מח"צ - לאנשי קבע. בהתאם לפרסום ולאחר שקראנו את תקנון המבצע רכשנו 2 חבילות נופש (שילמנו את כל כספינו מראש בסה"כ כ - 5100 ש"ח לשתי החבילות נופש ל - 4 אנשים). לאחר הרבה תככים עם החברה ושירות כל כך קלוקל, החלטנו לבטל את 2 החבילות נופש וכי אין ברצוננו ליסוע עמם לשום מקום בעולם בגלל השירות הכל כך רע שלהם. ע"פ התקנון שפורסם דאז באינטרנט מגיע לנו כל כספנו בחזרה. ב - 3/10/01 שיגרנו הודעת פקס לחברת פרדייס מומבסה כי ברצוננו לבטל את 2 חבילות הנופש בהודעת הפקס הם מתחייבים לשלם תוך 90 יום. ב - אמצע 12 2001 קיבלנו מכתב מחברת פרדייס כי אין ביכולתם להחזיר לנו את כספינו וכי אנחנו מתבקשים לנצל את חבילת הנופש וכי הם מתחייבים לפצות אותנו בכל מיני צו´פרים באם נצא לחופש אין ברצוננו לנצל את חבילת הנופש וזכותינו לקבל את כספינו בחזרה. לאחר דין ודברים במשך כשבוע עם בחור בשם נתנאל מפרדייס מומבסה אין בכוונת פרדייס מומבסה להחזיר לנו את כספינו. ע"פ התחייבותם עליהם לשלם לנו עד ה - 3/1/02 אבל נתנאל אמר כבר שאין בכוונתם לשלם לנו את מה שמגיע לנו. מה עוד שבשיחה האחרונה עימו מהיום נתנתאל אמר שהוא יודע שהשירות שלהם גרוע ביותר, אבל מבטיח שאם נסע לקניה אזי השירות שנקבל שם יהיה יותר טוב. אנחנו לא רוצים ליסוע. נקודה! ברצוננו לקבל את כספינו בחזרה. בהמשך השיחה עם נתנאל הסברתי לו שאם לא נקבל את כספינו אזי נצטרך להיפגש בבית המשפט. נתנאל אמר שיש לנו שתי אפשרויות: 1, ליסוע לקניה, או 2, לתבוע אותנו בבית משפט. מכיוון שפרדייס מומבסה הנה חברה בע"מ, קצת קשה לתבוע חברה בע"מ בתביעות קטנות מכיוון שגם כאשר נקבל פסק דין ונצטרך להפעילו בהוצאה לפועל אין הרבה מה לעשות עם התיק בהוצל"פ חוץ מעיקולי בנקים (אני עובדת במשרד עו"ד ויש לי ניסיון בהוצל"פ) אין אפשרות לתבוע בן אדם פרטי בחברה בע"מ. נתנאל הסביר לי שאין אפשרות כרגע לקבל את הכסף, כמו כן הוא לא יודע מתי נוכל לקבל את הכסף, אם בכלל, מציע שנתבע אותו בתביעות קטנות (אגב לפני כמה שבועות היתה כתבה בידיעות אחרונות - ביום שישי במוסף לשבת על תביעות קטנות, עשו בדיקה בתביעות קטנות בת"א וחברת פרדייס מומבסה עומדת בראש הסולם דהיינו היא החברה שנתבעת הכי הרבה) כנראה בגלל סיבה זאת אין להם פחד מתביעה קטנה והם לא מתכוונים לשלם לעולם. אשמח אם תוכל לעזור לי, כמו כן אשמח לעמוד לרשותך לפרטים נוספים באי - מייל ובאם תצטרך אפילו בטלפון באם תפנה אלי דרך האי- מייל (כמובן שאעביר אליך את מספר הטלפון שלי באם תבקש). אלוס חגית

*אתוש*

New member
פרדייז מומבסה

גם אני ועוד 2 זוגות חברים התפתנו להצעה וקנניו חבילת נוש שבסופו של דבר עלתה מאוד יקר כי הם נותנים רק את הטיסה בלי הטיולים שעולים הרבה כסף בחברה יש הרבה נחשים ולא ישנו כמעט חודשיים עד שקיבלנו את כרטיסי הטיסה ועל כל דבר היה צריך לריב עם המנהלים, ברגע שנתת להם את מס´ כ.א אשראי את צריכה לרדוף אחרהם על דבר החל מהתחייבות ועד סגרת בית מלון וכל הטיול קללנו אותם בית המלון "פרדייז מומבסה" נמצא בחור נידח רחוק מכל דבר יש הפסקות חשמל מרובות(נכון לינואר 2001) אין כמעט מה לאכול מכוון שהוא כשר והאוכל כולו על טהרת החלב אין בשר בכלל החדר יפים אבל כמעט כל הזגנים מקוקלים בקיצור היתה חוויה אבל אני יותר לא נוסעת או מתקשרת החברה הזו יותר בהצלחה אבל נראה לי שהמקרה אבוד תצאי לטייל ותנסי להפיק את המיירב מנופש

ashlaya

New member
לאחר נסיעה עם פרדייס מומבסה

הטיול המקום הכל היה מושלם אבל..... 1. היינו בטיול ירח דבש והובטח לנו סוויטה בהתאם קיבלנו חדש עם מקלחון!!! 2. עם פינוי המלון שמתבצע באמצע הלילה נאמר לנו בפיתאמיות וסוטר את המידע שלהם שלא מקבלים כרטיסי אשראי במלון.... 3. היו אנשים עם ילדים קטנים שפינו אותם בצהריים למרת שהטיסה היתה באמצע הלילה בטענה שזה מה יש צריכים את החדרים.... השירות גרוע!!! לאחר ניסיון להתלונן בכל פעם בקשו שנכתוב מכתב חדש כי הם לא מוצאים את התלונה... גם כן שירות אגב קראתי בעבר בסקר שהם החברה שיש עליה הכי הרבה תביעות...

hoolon

New member
האם הבטיחו לך החזר כספי מתישהוא?

אם הבטיחו שיחזירו הכסף במידה שתרצו אז בסדר אתם צודקים.

אלוס

New member
פרדייס מומבסה

בוודאי שהבטיחו לנו כסף בחזרה, לכשרכשנו את החבילות יצא תקנון של מבצע חבר שבו רשום כי פרדייס מומבסה מתחייבים לשלם את כל הסכום ששולם להם באם נבטל את החבילות וטרם נזמין מקומות בטיסה. לא הזמנו מקומות בטיסה ולכן מגיע לנו החזר מלא. מה עוד שבטופס הביטול של החבילות שנוסח ע"י חברת פרדייס מומבסה ואנחנו רק חתמנו עליו רשום שהם מתחייבים להחזיר את מלוא התמורה בתוך 90 יום. אני יודעת שאנחנו צודקים רק שהם לא מוכנים להחזיר את הכסף.

למעלה