החוב הממשלתי ירד ב-6.2% בשנתיים

מי המלך1

New member
החוב הממשלתי ירד ב-6.2% בשנתיים

בעוד שבמרבית מדינות העולם, לרבות המדינות המפותחות עלו החובות הממשלתיים, בישראל החוב הממשלתי ירד לרמה של 73.3% תוצר; שטייניץ: "הירידה המתמשכת ביחס חוב-תוצר מעידה על המשמעת הפיסקלית והמדיניות הכלכלית" http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/341/051.html?hp=16&cat=1901&loc=22 למדינה יש "הורים" טובים ואחראיים. "הורים" גרועים משאירים את החובות לילדיהם.

מעניין איזו ממשלות יצרו חוב כזה גדול

מעבר לכך שמישהו כאן משקר. כי אם הצמיחה במשק, החוב הלאומי היה צריך לקטון עוד יותר. כך שמשמעות הדבר בפועל הוא שהחוב גדל ומי שממשלם אותו הם האנשים העובדים שלא יכולים לגלגל את הוצאותיהם. העובדה שבמדינות אחרות יחס חוב תוצר גבוה יותר, פירושה שהאזרחים מקבלים יותר שירותים מהממשלה.

מעניין מי נתן לך תעודה על 8 שנות לימוד

א ,עם הצמיחה במשק " ולא "אם". ב אין קשר ישיר בין חוב לאומי לצמיחה במשק , ובכל מקרה אפילו רב פורים שכמוך איננו יכול לקבוע האם החוב היה צריך לרדת בצורה מהירה יותר ולו רק מפני שאין לך די נתונים. (אני נמנע מלהתייחס לרעיון המגוחך שליצן בסדר גודל שלך ינתח ארועים מאקרו כלכליים). ג הסיפא של ההודעה שלך לגבי היחס חוב תוצר היא ממש קלאסיקה בתחום הכלכלה . משהו שמתקרב למושג ,מסכת פורים"

מעניין מי נתן לך רשיון לגלוש

ואני מנוע מלהיתיחס לפסדו דתי שאינו יודע דבר אלמנטרי על יהדות ומציג עצמו שוב ושוב כשוטה הכפר.. בערך כמו הבדיחה שתחפושות פורים זה מהגמרא

מעבר לעובדה שאתה מראה בורות, כהרגלך

כי את החוב מחשבים לפי התוצר הלאומי הגולמי לנפש - התל"ג. צמיחה משפיעה על התל"ג, ובעצם מחושבת על פי הגידול בתל"ג. כלומר שאם התל"ג גודל, החוב הלאומי צריך לקטון בשיעור דומה. דוגמא: יש לך תלג של 100 שח. וחוב של 75 שח. זאת אומרת שהחוב הלאומי שלך הוא של 75 אחוז. אם התל"ג גדל ב10 אחוז, הרי שהוא עכשיו 110 שח. כלומר שהחוב שלך הוא פחות משבעים אחוז. הבנת את זה?

ראובן1

New member
רונן למרות גילו התעודה הבכירה שלו היא

ב"ג-בוגר גן וגם זה בגלל פרוטקציה של הגננת

צבריקו 1

New member
רונן .מקבלים מהממשלה יותר,,,,,

אבל תראה את מצבן . יון איטליה ספרד פורטוגל וצרפת . יוצאים לפנסיה בגיל 60 ,62 אין פריון עבודה . שותים אוזו וסנגריה. יש סייסטה וזו התוצאה .

ומה קורה? יש הסדר חובות והכל בסדר

ואם הקפיטליסטים החזירים לא היו מרמים על מצב החוב, אפשר היה להתמודד עם זה לפני 10 שנים. מעבר לכך שבישראל הבעיה היא שהירידה היא חלק מהעומס שהולך וגדל על המעמד הבינוני והנמוך.. רק העשירים נהנים מהצמיחה, והם בורחים אתו מחו"ל. זה לא סתם שחלק מהצמיחה חלה דווקא כאשר העלו את שכר המינימום.

ראובן1

New member
הרבה חרטוטי הבל וזבל

המעידים שמעדת ונפגעת בגזע המח קשקשן חסר ידע

אישית נשמע לי די הרבה 73%

יענו אני שמרוויח עשרים אלף ג'ובות בחודש חייב משהו סטייל 150 אלף... לא נעים.

למעלה