החבר מתעלם ממני שלושה ימים

החבר מתעלם ממני שלושה ימים

צריכה עזרה! החבר שלי שאני יוצאת איתו כבר קרוב לשבעה חודשים מתעלם ממני זה כבר היום השלישי. הוא יהודי אמריקאי (אני כרגע גרה בלוס אנג'לס בלי קשר אליו) הוא מבוגר ממני ב 11 שנה (אני בת 27) ואני מאוד אוהבת אותו רק שעכשיו נוצר המצב ההזוי הזה וכל כך רע לי על הנשמה עכשיו.
בקיצור מה שקרה זה שהיה פה כריסמס ואני העברתי אותו בלאס וגאס והוא התקשר אלי פעמיים אבל הפלאפון היה בתיק וגם תוך כדי המופע היה שם מאוד רועש ובגלל זה אני לא עניתי לו לשיחות. כמובן שזה לא נעשה בכוונה ואחר כך אני חזרתי אליו (8 פעמים) והשארתי לו כמה הודעות ועכשיו הוא לא יוצר איתי שום קשר משום סוג ולא עונה לי לטלפונים שלי. הוא אף פעם לא התייחס אלי ככה ב 7 חודשים שבהם אנחנו יחד והוא תמיד התקשר ותמיד ענה להודעות שלי. אני לא יודעת מה לעשות, אולי הוא רוצה להיפרד? האם לדעתכם הוא עוד יתקשר או שאפשר לראות את הקשר הזה כגמור? צריכה עצה ואשמח מאוד לעזרה כי בינתיים אני יושבת פה ובוכה בלי סוף...

נוסעת27

New member
את ממש היסטרית

מאיפה לך שלא קרה משהו? אולי נגמרה לו הבטריה/מת לו הפלאפון/נגנב המכשיר? אולי קרה משהו שמונע ממנו להתקשר כרגע?
הייתי נרגעת שניה מהפאניקה ושולחת לו הודעה בפייסבוק ושואלת אם קרה משהו למכשיר שלו כי ניסית להשיג אותו.
ואם הוא אכן החליט לא לענות לך יותר ולקטוע את הקשר שלכם ככה, בלי שום סיבה או סימן מקדים (ולא, זה שלא ענית לו פעמיים זאת לא סיבה) אז הוא אדם מזעזע ואין לך מה להיות עם מישהו כזה.
בכל מקרה קחי אוויר, תפסיקי להתקשר אליו ללא הפסקה ושלחי לו הודעה בפייסבוק/סקייפ/תתקשרי אליו הבייתה/שלחי יונת דואר, ואז תגלי.
&nbsp

kagome10

New member

אולי הוא נעלב

כי הוא מזמן רצה לנסוע איתי לאנשהו ואני תמיד סרבתי ועכשיו נסעתי לווגאס בלעדיו.... אבל גם אם הוא נעלב או קינא לי (או לא יודעת מה) אפשר לפחות לשלוח הודעה אחת... גברים...

אמרלדה

Active member
הי

תראי, אנחנו לא יודעים מה עובר לו בראש. יש להניח שהוא רוצה ללמד אותך לקח ומנהל אתך סוג של מאבק כוח.יעול גם להיות שהוא שבר רגל והוא בבית חולים. איך נוכל לדעת?
העניין הוא שגם אם האופציה השניה והלא סבירה היא הנכונה, את את שלך עשית ואולי קצת יותר מדי.
מה דאת צריכה לעשות זה לשתוק. לא להתקשר, לא לשלוח הודעות, לא פייס ולא ווטס ולא בשום דרך אחרת. הבהרת חד משמעית מה את רוצה. די!
שני דברים יכולים לקרות: או שהוא יבין ויתחיל לרדוף בעצמו, או שהוא ימשיך לשתוק ואז התשובה ברורה: הוא לא מעוניין. גם אם זה בגלל סיבה לא מוצדקת, אחרי התנהגות כזאת לא מגיע לו כל הסבר.
בשני המקרים - אני אישית לא הייתי ממשיכה אתו גם אם ייצור קשר ויגיד: כעסתי. כי כך לא מתנהג בן אדם.

אמרלדה

Active member
שכחתי: ואם הוא שבר את הרגל או שקרה לו משהו אחר - הוא ייצור

קשר כשיוכל ואז תוכלי את לקבל החלטה.
&nbsp
אני מבינה את הכאב, אבל בבקשה אל תתני לו להוביל את מעשייך. זה לבטח הצעד הלא נכון לעשות.

הבעיה היא שאנחנו חיים בערים שונות

אומנם לא רחוקות אבל שונות וזה היו שבעה חודשים לא קלים במובן הזה והתגברנו על זה די בקלות ופתאום על שטות כזאת להתנהג ככה

בדיוק כמו שכתבת ככה לא מתנהגים

הוא לא עונה לי לטלפונים/להודעות שלי ואני יודעת (בוודאות די גבוה) שהוא עושה את זה בכוונה... זה כבר היום השלישי שהוא מתעלם ממני... אין לו שום סבה להתנהג ככה כי לא היה לנו לא ריב ולא שוב דבר אחר לפני והכל היה רגיל לחלוטין והוא מעולם לא התנהג ככה

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני סקרן: על מה מתבססת הוודאות הגבוהה שלך?

כי אני חושד שיש משהו ביניכם שגורם לך לחשוד בזה.... מאבקים קודמים... חילוקי דעות... לא נשמע לי סביר מעבר קצר כל כך מ"הכל מושלם" ל-3 ימים של נתק. בטח לא בגלל שתי שיחות שלא נענו.

כעקרון אני יכולה להתקשר אליו הביתה

אבל אני הרי שלחתי לו כבר 4 הודעות וגם התקשרתי 8 פעמים ולא ממש בא לי להתקשר אליו לבית... לא רוצה להיות יותר מידי עלוקה. זה פשוט הזוי מה שקורה פה. על שטות כזאת להעלב ממני ולהעלם ממני ועוד בצורה כזאת קשה.. זאת התנהגות של ילדים.. והוא כבר בן 38...
אני יודעת שרוב הסכויים לא קרה לו כלום כי פעם אחת שכן קרה לו משהו הוא ישר דאג שאחיו יעדכן אותי ומעבר לזה כשיש בעיה עם פלאפונים הוא תמיד מוצא דרך להודיע לי על כך.
סתם בשביל הסקרנות שלי האם על רקע כזה קשר יכול להסתיים לו פשוט בצורה כזאת?

מריוס זכריה

Member
מנהל
מאוד לא סביר

אבל כמו שאומרים באינגליש, נבר סיי נבר.
תחושתי האישית היא שאת אובר ריאקטינג.
את בעצמך אדם בוגר.
תתקשרי אליו הביתה.

אני די חוששת להתקשר אליו הביתה

קודם כל כדילא לצאת נודניקית וגם כי אני מאוד מוטרדת למה יכולה להיות הסיבה להתנהגות שלו מכיוון שבגל שיחות מפגרות (שלא נענו) הוא לא היה נעלם ככה.... אני מפחדת שיש פה משהו מעבר לזה ומשהו יותר עמוק.... השאלה איך לברר בלי לצאת קרציה (אחרי 8 שיחות ו4 הודעות)? הוא לא מהבחורים השתקנים כשיש לו בעיה או כשמשהו מפריע לי הוא ישר מראה את זה ומדבר על זה ובעבר הוא אף פעם לא שיחק במשחקים כאלה... כל כך בודד לי בלעדי וכל כך מתגעגעת אליו

מריוס זכריה

Member
מנהל
את מעדיפה לנתק את הקשר בלי להבין, רק כדי לא לצאת נודניקית?!?

תתקשרי אליו.

למעלה